CWALK.GETGOO.NET

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
CWALK.GETGOO.NET

OFICIÁLNÍ ČESKO-SLOVENSKÁ C-WALK KOMUNITA

3 posters

C-Walk interview #4 - Ctiger

Bonee
    Bonee
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    note : IG - 5.4.2010, od té doby jsem se na fóru moc neobjevoval :)
    Kdo je nejlepší? : všichni kdo respektujou ostatní a maj svůj styl)
    jsem : čech
    Počet příspěvků : 320
    Registration date : 2009-01-25
    Rage :
    C-Walk interview #4 - Ctiger Left_bar_bleue0 / 30 / 3C-Walk interview #4 - Ctiger Right_bar_bleue

C-Walk interview #4 - Ctiger Empty C-Walk interview #4 - Ctiger

Post by Bonee Fri Jun 25, 2010 1:15 pm

Po dlouhé době sem házim jeden rozohvor, ve kterém se dozvíte nejen informace o rozpadu TGA, ale i nějaké to info o nově vzniklé crew Property of Dance. Takže vám přináším rozhovor s Ctigerem. Je dělaný v den jeho narozenin a dávám ho sem až teď protože sem byl týden mimo ČR a bez netu.

Bonee
    Čau Very Happy
    Ctiger
    Ahoj ^^

Bonee
    Takže než začnu rád bych ti popřál všechno nejlepší k tvým dnešním narozeninám (a ať ti pod tim rozhovorem popřeje co nejvíc lidí ). Kolik že ti to už je? Krátce se nám teda představ.
    Ctiger
    Tak když už se mě tedy ptáš jako první na věk tak čerstvejch 18 ^^ ... Jinak se jmenuju Vráťa Vajner, bydlím v Děčíně .... a pin kod od kreditky snad nepotřebuješ ne ? xD

Bonee
    No když mi dáš i kreditku tak mi ho říct můžeš xD Moje první otázka musí určitě být Co vedlo TGA k rozpadu?
    Ctiger
    Wauw hnedka takhle na tvrdo jo ? xD ... řeknu to zkrácenějš a jednodušejc .. lidi teď v poslední době trochu šílej i když TGA viděli jen z venku a vůbec ne zevnitř ... TGA byla založena před necelýma 2ma rokama na vánoce ... poté co sem měl spor s pár lidmi na CWG .. nestál za mnou nikdo krom minima ... chtěl sem rodinu ... lidi na který se budu moct otočit a budu vědět že mi řeknou brácho ať už budou bydlet sebevíc daleko nebo ať už udělám sebevětší kravinu ... největší zlom byl když sme měli battle na PMW jako TGA .... bohužel sme prohráli a ještě si zbytečně odnesli špatnou pověst .. poté sem zkoušel dát crew milionkrát dohromady ... nepodařilo se ... měli sme teď tryouty ... musel sem čekat pár tejdnu než se tam vůbec sešlo 8 hlasů .... nemělo to holt dál cenu ... přece jen ... něco končí aby něco novýho začlo ^^

Bonee
    Pro ty co PMW nesledujou, co myslíš tou špatnou pověstí? Jak se to přihodilo?
    Ctiger
    Začlo to vlastně dalo by se říct mým osobním problémem s Virusem .. abych přiblížil tento spor tak pokaždý když sem viděl jeho koment tak tam bylo jen .. sračka nebo to je můj song a prostě nikdy sem ho neviděl ocenit ňákej walk aniž by to byl jeho kamarád nebo další jiná legenda (mimochodem Virus patří mezi 1. a 2. generaci - legenda) tak jednou napsal kometář k razorovu vidku že to je jeho song a že to je pěkně teplý ... tak jsem mu napsal že sem ani nevěděl že ten song má ve vidku a ať si upřímně jde hon*t někam jinam xD ... poté přišel můj exclusive tryout kde místo obyčejnýho votu nebo pořádnách rad se mi dostal od něj vote .. cituji: Ne .. prtže ty a tvůj kámoš ste králící .. samozřejmě že Virus má XC a je to legenda tudíž dost lidí stálo za nim prtže ho znají déle .. battle sme prohráli dalo by se říct i neprávem ... jelikož porota byla pěkně zahleděná ...
    neřikám že já bych zrovna porazil Viruse ale bylo tam plno ostatních battlů co sme snad už od prvního pohledu měli v kapse a nevyšlo nám to .. po battlu bylo stejnak ještě několik hádek a nejdůležitější zahraniční osoby od nás po tomto sporu po čase odešli .. Vicious,Kala,Tivito .... a poté si lidi začli čim dál tím víc myslet že nám nejde o crew ale jen o slávu ... jak už sem řekl lidi koukaj hlavně pohledem z venku a ne zevnitř

Bonee
    Ty ses nám teda rozepsal xD Králíci xD Sry že se směju ale říct o někom že je králík xD Ale zase musim říct že TGA byl sen mnohých walkerů, bohužel se jimuž splnit nemůže, ale mohl by se jim dáse říct splnit v Property of Dance. Co mi o této nové a nepochybně dobré crew řekneš? Čí byl nápad jí založit?
    Ctiger
    čistě můj ... poté co sem viděl v jakym stavu je TGA řek sem si že to chce něco novýho ... hledal sem ňákej tejden už název a nic mě nenapadalo ... pak mě tak napadlo ... Property of Street (majetek ulice) ... ale když sem se zamyslel ... tak sem chtěl specifičtější název .. proto Property Of Dance (majetek tance) ... je to ještě nová crew a potřebujeme se rozkoukat .. ale jsme na dobré cestě a hodláme si vzít z5 úroveň jakou měla TGA když byla ve svý nejlepší době a být ještě lepší ... tryouty se momentálně nedělají a zřejmě ani nebudou ... lepší je se s lidmi z crew domluvit a popřípadě tuto novou osobu vzít .. jinak počet míst je momentálně neomezený ... hledáme walkery kteří mají k tomutu stylu vášeň,rozumějí tomu a samozřejmě krom teorie zvládají perfektně i praktickou část ^^ ... jak řikám sme na začátku ... ale všechni teprve přijde a myslím si že je na co se těšit

Bonee
    To nepochybně je. Když si tak okrajově nakousl walkery, tak co řikáš na dnešní generaci? Kdo tě zaujal a koho si vážíš?
    Ctiger
    Dnešní generace ? najednu stranu příšerná a nadruhou neskutečná ... ano mám ze 4. i 5. generace spoustu inspirací .. říkáte si proč ? odpověd je jednoduchá ... když se podívám sám na sebe jak sem walkoval v roce a kolik sem do toho dal úsilí tak mi občas spadne huba jak walkeři týhle generace maj walk už i na půl roku lepší než sem měl já v roce ... kdo vše to je ti řikat nebudu prtže je to celkem spousta lidí .... ale kdybych vzal CZ scénu tak je to určitě pro mě Entony a Methodic .. nechápu jejich styly a odhodlanost + vášeň ... to je to co si nejvíc na nich vážim ... nemusej walkovat roky aby to vše chápali a mohli k tomu mít vášeň .. oni jí maj už od prvního dne a pochybuju že je to vůbec kdy pustí (taky jeden z důvodů proč jsou oba v PoD) ... a proč sem vlastně řikal že na jednu stranu příšerná ? však se rozhlídněme ... 13ti letý kluci co jen viděj AGčka a chtěj bejt jako oni .. přitom jsou drzí a nemaj žádnej respekt ... necejtěj tu vášeň .. jen se chtěj někym stát .. ale nikdy nepochopěj že bez vášně se hodně rychle seknou na jednom bodě ^^

Bonee
    Moc hezky řečeno. Doufám že mě do wannabe AGček neřadíš A Entony a Methodic to sou walkeři s velkym W a velkym srdcem. V odpovědi si už zahrnul mou plánovanou otázku co se ti naopak na dnešní generaci nelíbí. Mohl bys mi jen tak ve zkratce napsat současné členy PoD a "proč tam jsou"?
    Ctiger
    samozřejmě že tě mezi takový lidi neřadím .. už jen tím že tu děláš tyhle rozhovory je vidět že máš k walku vášeň ... prostě se tomu věnuješ a nesedíš jen na prdeli a nemáš v hlavě jen to : KurWa JaK sE DosTAnU NahoRu .... xD xD ..... seznam je zde :

Ctiger [CZE]
    aiNt. [GER]
    Methodic [CZE]
    HoopSingg [ROM]
    Giecik [POL]
    Nightmare [GER]
    KeKz* [GER]
    CrissW [CZE]
    SeNK [SPA]
    TyKey [CZE]
    Galka [SPA]
    Entony [CZE]
    Ian [USA]

a postupně .. aiNt .. byl už i v TGA .. walkuje 3 roky a dokázal prokázat že nejen ví co je i rodina ale že i přes spoustu nezdarů stále cítí tu vášeň ... Methodic .. to ani neni nutny popisovat myslim si že všichni víme xD ... HoopSingg .. byl už i v TGA a byl to první walker z jiný země s kterým sem se pořádnějš seznámil ... má obrovskou vášeň a o walku ví taky spoustu .. doporučuju shlédnout jeho videa ... Giecik ... nová polská tvář která mě hned zaujala po tryoutech posledních do TGA .. walkuje přes rok a cítí k tomu vášeň .. přesto však o něm ještě newím tolik ale šanci jsem mu rád dal ... Nightmare je naopak z německa a je to úplně stejné jako u Giecika .. taky tryout a taky sem zvědavej jak se to s nim ještě vyvine ... KeKz* ... na něj sem narazil náhodou a sám sem mu po domluvě s crew nabíd místo ... rozhodně umí walkovat,vyzná se ve walku a přijde mi jako docela v pohodě týpek ^^ ... Crisse znám osobně dlouho a vim že si zaslouží v týhle crew být ... Senk je dalo by se říct nový objev který sice repuje několik crew ale přijde mi jako dobrá posila .. jeho energie je hodně luxusní a taky se vyzná ^^ ... Tykey je nejnovější přirustek ... a kdo ho zná tak ví že na to kolik měsíců dělá walk ho dělá neskutečně a skoro u žádnýho jinýho českýho walkera sem neviděl větší vášeň ... Galka .. další novinka ^^ ... koukněte se na jeho videa určitě jelikož tolik energie a zárověn kreativity sem najednou ještě neviděl ... Entony .. už sme řekli výše a Ian je osoba která nás dostala na PMW jelikož vlastní Exclusive Class .. vášeň už zřejmě ztratil ale stále walkuje neskutečně a vyzná se ve walku líp jak třičtvrtě český scény dohromady

Bonee
    Po té co si tohle členi CWG přečtou, tak členům PoD určitě stoupne...sledovanost xD Další otázka směřuje na blízkou budoucnost. Zůčastníš se battlů You wanna battle vol. 3? a co plánuješ zrealizovat na meetu?
    Ctiger
    jestli se zúčástním vám ještě neřeknu ... buď přijedu nebo ne .... a promiň ale meet už se mě netýka ... nepotřebuju aby desítky lidí na mě koukalo jak na debila co sem za čůráka atd.. sry ale to mi za to nestojí ... a hlavně tam nejedu prtže promiň ale CWG už není moje součást .. občas se sem podívám co se děje novýho ale jinak po tom všem už sem opravdu ztratil chuť cokoliv dělat .... nezapomínejme že i když je toto úžasná stránka tak i bez ní se dá něco vybudovat ....

Bonee
    Zamýšlíš v bližší době nějaké projekty? Jako mixtape apod.
    Ctiger
    Samozřejmě že ano ... naznačím zde že hodlám dělat 4.tý mixtape z mých story mixtapů i když sem se zařek že další dělat nebudu (osobní důvody, druhý a třetí už ani na netu nenajdeš ^^) ... a samozřejmě plánuju něco velkýho s POD co ještě nemůžu prozradit

Bonee
    Myslim, že mluvim za všechny když řeknu Těšim se. Si spokojený se svým stylem nebo bys ho chtěl nějak radikálněji měnit?
    Ctiger
    spokojený ? upřímně sem s ním byl spokojený na jednom jedinym videu a to byl Testing New Style .. rád na ty doby vzpomínám a doteď lituji že sem tenhle styl nevyvinul ... ale když vemu nyní Lord Give Me a Sign tak to je prvni náznak že se vracím z5 a hodlám do toho dát vše ... a upřímně .. pojedu clown .. ať už si každej řiká co chce xD .. prostě je to vždycky že hodim vidko a najednou slyšim ... mě se na tobě líbí víc crown to je hrozný a pak slyšim zase opak ... rozhod sem se že si vyberu sám co mi půjde nejlíp a myslim si že Clown je styl kterej chci u sebe nejvíc rozvinout ... snažim se hlavně bejt kreativní i když musim uznat že ¨beatriding není moje silná stránka

Bonee
    No když jedeš crownověji tak nad beatridem slintám Když sme u toho měnění stylů, dokázal by si spočítat kolikrát si už přešel z crownu na clown a zpět?
    Ctiger
    heh upřímně ne ... proto hlavně říkám že jedu prostě clown/crown ... trénoval sem oba styly najednou když to tak vemu .. a pak už jde jen o to jakej mám song ... ale tak nějak přestávám řešit styly .. jedu podle sebe .. podle toho co se snažim vyjádřit ....

Bonee
    A tak to má být btw. Lord give me a sign se ti nesmírně povedlo. Na jakých fórech si zaregistrovaný a na kterýchz nich si aktivní?
    Ctiger
    CWG , PMW , HoodElements , Cwalkerz.com, VestigeWorld ... to bude asi tak vše .. a na kterém sem aktivní ? ani najednom ... poslední dobou si uvědomuju že žádný forum mi nic nedává ..

Bonee
    Jak si se vlastně stal tak "slavným"?
    Ctiger
    slavným ? slavný seš až potom co tě lidi začnou rozeznávat bez rozdílu věku ... ale když vemu jak sem se vyhrábaval nahoru ... šlo to v podstatě po projektech .. má na tom podíl spousty věcí ... CWG,TGA,moje mixtapy,úprava jinačí než sou lidi zvyklí ... prostě snažim se udělat něco co jentak neuvidíš v jinym videu ... šlo to po kouskách .... doteď si pamatuju když sem měl na ytb ňákejch 100 subů .... bum teď je to 3000 xD ... nwm sám tomu do teď nevěřim ... ale když to vemu zase z druhý stránky kterou tu nechci moc rozvádět tak před tim než sem začal dělat walk sem byl úplná nula .... totální nikdo prostě ... rodina a tak .. bylo toho na mě moc .. a chtěl sem aby aspoň pár lidí mělo "respekt" ... nechci tohle slovo řikat prtže to v tý větě vyzní celkem divně .. ale prostě sem chtěl aspoň trochu uznání že aspoň v něčem sem trochu dobrej ... hodně mi teď i pomohlo video Nothing On You ... řešilo se tu i že sem si ty zkouknutí prej koupil xD xD to sem se fakt musel smát .. to video dalo youtube jako doporučené ... sami od sebe to udělali ne s mojí pomocí xD ... walk mi toho dal hodně a díky tomu sem k tomuhle stylu začal postupem času cítit čim dál tim větší vášeň ...

Bonee
    Nothing on you bylo v doporučenejch videjích? To youtube neví co dělat když ti pak zrušili zvuk
    Ctiger
    No taky se divim ... ale nakonec až sem vyměnil už zvuk za audioswap tak sem se dozvěděl že na požádání B.O.B. se to dá vrátit xD ale už bylo pozdě prtže jakmile swapneš tak se ti music už nikdy nevrátí ... ale tak ytb prasí pořád xD však jak je to nově tak se mi to vůbec nelíbí .. je to docela nepřehledný krom hlavní stránky a účtu

Bonee
    Já už si na novej design docela zvykl. Co kdybys nám na sebe práskl něco osobního?
    Ctiger
    Yes já si taky celkem zvykl ale to přece neznamená že se mi to musí akutně líbit ne ? ... uhm a z jakýho soudku to chceš ? xD

Bonee
    třeba žes babičce když si byl malej načural do papučí nebo něco takovýho
    Ctiger
    lol nic mě nenapadá ... a zas takej fetišista nejsem xD

Bonee
    něco vzpomeň nějakoupříhodu s hovnem určitě máš
    Ctiger
    A tak mám tu takou malou věcičku na kterou rád vzpomínám s úsměvem xD ... když sem natáčel Testing New Style tak byl se mnou Razy ... tak sem si vzal sluchatka a jedu to .. proste bomby,energie úplně sem se soustředil a věděl sem že to je jeden z mejch nej výkonů ... a když se kouknete na konci videa tak jak dojedu tak zvednu ruce jakože tak co a razy mi řiká úplně vážně ... no nic moc
    doteď mě to zabíjí že to řek když na to vidko kouknu ... podlě mě ani nemám snad lepší video stylově

Bonee
    Mohl bys zmínit nějaké tvoje inspirace z dob kdy si s c-walkem začínal?
    Ctiger
    Viet.Jr,bLu Tearhz,Krazykidd,Kongsta,Jin,Gagong Pinoy,Slick Viet,Sylo,Hardi,Inno,Ziemek,SONIC,divine,LET,Mr.Invisible... víc mě zrovna nenapadá

Bonee
    Já si myslimže informací sem se dozvěděl už hodně, takže rozhovor ukončím poselstvím aby ses moc nevožral při slavení osmnáctin a goodl luck s PoD
    Ještě ti dám prostor pro nějaký ty vzkazy jestli chceš někomu něco sdělit
    Ctiger
    Osmnáctiny už sem oslavil ... a děkuji ... a vzkaz ... chci vzkázat všem aby koukali na věci i z jinejch úhlů a aby neztráceli naději ... i mě samotnýmu přijde nemožný že sem se dostal tam kde sem teď ... ale stači k tomu jen ...... VÁŠEŇ !!!

Bonee
    cee ya
    Ctiger
    Peace

Jakékoliv útočné, nebo rozhovoru se netýkající příspěvky, budou bez upozornění mazány.
    ^^Rejný | d[^_^]b
    ^^Rejný | d[^_^]b
    čas pro veterána??
    čas pro veterána??

Male
    Počet příspěvků : 2399
    Registration date : 2008-10-28
    Rage :
    C-Walk interview #4 - Ctiger Left_bar_bleue0 / 30 / 3C-Walk interview #4 - Ctiger Right_bar_bleue

C-Walk interview #4 - Ctiger Empty Re: C-Walk interview #4 - Ctiger

Post by ^^Rejný | d[^_^]b Tue Jun 29, 2010 12:05 am

ja uz v te crew nejsem?
    Bonee
    Bonee
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    note : IG - 5.4.2010, od té doby jsem se na fóru moc neobjevoval :)
    Kdo je nejlepší? : všichni kdo respektujou ostatní a maj svůj styl)
    Počet příspěvků : 320
    Registration date : 2009-01-25
    Rage :

Post by Bonee Tue Jun 29, 2010 2:46 pm

^^Rejný | d[^_^]b wrote:ja uz v te crew nejsem?
    na to ti nejsem schopnej odpovědět ale ten rozhovor je starej dva týdny Smile
    RaR
    RaR
    Admin
    Admin

Male
    note : -_-
    Kdo je nejlepší? : Marie a Jana !
    Počet příspěvků : 1335
    Registration date : 2010-08-07
    Rage :

Post by RaR Sat Mar 05, 2011 11:10 pm

Wow...dlouho jsem hledal důvod rozpadu TGA..konečně jsem to našel ..thx Very Happy

Sponsored content

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 01, 2024 7:33 am