CWALK.GETGOO.NET

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
CWALK.GETGOO.NET

OFICIÁLNÍ ČESKO-SLOVENSKÁ C-WALK KOMUNITA

+5
avien
PeteyGrand
Aurellia.P11
Negativ
Bonee
9 posters

Video interview + c-walk show - Fafaneoo (style2walk)

Bonee
    Bonee
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    note : IG - 5.4.2010, od té doby jsem se na fóru moc neobjevoval :)
    Kdo je nejlepší? : všichni kdo respektujou ostatní a maj svůj styl)
    jsem : čech
    Počet příspěvků : 320
    Registration date : 2009-01-25
    Rage :
    Video interview + c-walk show - Fafaneoo (style2walk) Left_bar_bleue0 / 30 / 3Video interview + c-walk show - Fafaneoo (style2walk) Right_bar_bleue

Video interview + c-walk show - Fafaneoo (style2walk) Empty Video interview + c-walk show - Fafaneoo (style2walk)

Post by Bonee Tue Jun 29, 2010 2:50 pm

Tady jsem si dovolil přidat video z vystoupení style2walk, kde je na začátku krátký rozhovor s Fafaneem.

HAVE FUN
    Jakékoliv útočné, nebo rozhovoru se netýkající příspěvky, budou bez upozornění mazány.
    Negativ
    Negativ
    Veterán
    Veterán

Male
    note : Fuck all Haters !!
    Kdo je nejlepší? : ze Světa - T.I.Birdman, Bappo, Mad4west, Seven, od nás - Kiiro, Youngun, Razor, Methodic,
    Počet příspěvků : 1776
    Registration date : 2009-01-10
    Rage :
    Video interview + c-walk show - Fafaneoo (style2walk) Left_bar_bleue2 / 32 / 3Video interview + c-walk show - Fafaneoo (style2walk) Right_bar_bleue

Video interview + c-walk show - Fafaneoo (style2walk) Empty Re: Video interview + c-walk show - Fafaneoo (style2walk)

Post by Negativ Tue Jun 29, 2010 2:58 pm

Fafa zajebal !!
    dobrej walk !!

Avien - Prijde me ze se porad horsis ..
    ted me to prislo jako hodne slaby Bg .. sry ..

Ale vystoupko dobry jen tak dal !
    Aurellia.P11
    Aurellia.P11
    CWG Helper
    CWG Helper

Female
    note : Before Chuck Norris goes to sleep he checks for Bruce Willis under his bed.
    Kdo je nejlepší? : Crowneři, Bappo, Mr.T, Dare, Česká scéna: Youngun, Ctiger, Razor, PTK...
    Počet příspěvků : 716
    Registration date : 2009-01-30
    Rage :
    Video interview + c-walk show - Fafaneoo (style2walk) Left_bar_bleue0 / 30 / 3Video interview + c-walk show - Fafaneoo (style2walk) Right_bar_bleue

Video interview + c-walk show - Fafaneoo (style2walk) Empty Re: Video interview + c-walk show - Fafaneoo (style2walk)

Post by Aurellia.P11 Tue Jun 29, 2010 3:26 pm

Hej Fafo jeď! Very Happy
    PeteyGrand
    PeteyGrand
    Admin
    Admin

Male
    note : @
    Kdo je nejlepší? : Ctiger, sNEM, V.A.Lokos, Anika
    Počet příspěvků : 1314
    Registration date : 2009-09-25
    Rage :

Post by PeteyGrand Tue Jun 29, 2010 3:34 pm

áá Fafa hodne dobry ! Smile
    Pekne Interviews......
    avien
    avien
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    note : www.youtube.com/avienCZ
    Počet příspěvků : 190
    Registration date : 2010-01-19
    Rage :

Post by avien Tue Jun 29, 2010 5:10 pm

když jsem si vtal sálovky na protiskluzovej povrch..a chvílema mi padala maska že sem nic neviděl tak jako neni to prostě ono ja vim....
    Fafaneoo
    Fafaneoo
    CWG Helper
    CWG Helper

Male
    note : Mluvím skrz walk.....
    Kdo je nejlepší? : RP, gnZ,Frank.walk
    jsem : jiný
    Počet příspěvků : 919
    Registration date : 2009-07-22
    Rage :

Post by Fafaneoo Tue Jun 29, 2010 5:14 pm

Taky jsem měl salovky xD Bylo to spíš tím jak jsme ráno chlastaly tu slivovici xDD
    avien
    avien
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    note : www.youtube.com/avienCZ
    Počet příspěvků : 190
    Registration date : 2010-01-19
    Rage :

Post by avien Tue Jun 29, 2010 5:17 pm

mi povídej , mě bylo blbě, hlavě se v tý masce tam nedalo dýchat jak tam bylo vedro jak .....
    Davey
    Davey
    člen rodiny
    člen rodiny

Male
    Kdo je nejlepší? : nikdo :-P
    Počet příspěvků : 625
    Registration date : 2009-03-18
    Rage :

Post by Davey Tue Jun 29, 2010 6:04 pm

je videt ze te alkohol utahal fafa , kolik si splasil cisel ? Very Happy
    Gigi-OutOfBounds
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Female
    note : BUBBLES <3 GO POOF
    Kdo je nejlepší? : bubbles <3
    Počet příspěvků : 397
    Registration date : 2009-01-03
    Rage :

Post by Gigi-OutOfBounds Tue Jun 29, 2010 9:35 pm

ja mam praveze spis dycky pocit ze ho ten posranej alkohol nejak posili Very Happy:D

a fafo chvalim Smile zajebali ste jako dycky... a vidim zlepseni v dancu Smile

musis mi rict kdy mas pristi vystoupeni a ja se prijedu podivat Very Happy
    Adalex.P11
    Adalex.P11
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    note : vic meetu :D
    Kdo je nejlepší? : Guys: CZ - Ctiger, Fafa, yMark, Methodic, R2F, Kenny, kiiRo, PTK ; Worldwide - RiKi, FoReal, HmongC, olrickx, Bappo, Onwaay, L1L6, Viet Jr., CeZet ; Gals: CZ - Sylwer, Aurellia ; Worldwide - Shook'd, Anika
    Počet příspěvků : 247
    Registration date : 2009-04-11
    Rage :

Post by Adalex.P11 Tue Jun 29, 2010 9:48 pm

ve ctvrtek se posilime poradne ^^;

Sponsored content

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 01, 2024 5:22 am