Lenny je nyní docela známý díky novému získanému AG ... jaké má cíle a jaký má názor se dozvíte dále ^^ ... btw. bylo to den pred zmenou designu takže sem se bohužel nestačil zeptat jaký má na to názor ... tak jako tak se dostaneme k tomu u dalšího člověka, jinak Lenny má oranžový nick aby alespoň ladil s novým luxusním designem ^^
Ctiger:
Ahoj Lenny, jak se vede ?
Lenny:
Čau tygře, mno celkem pozdě večer, trochu alkoholu k krvi a ztahanej jak doga takže to celkem jakš takš ujde.
Ctiger:
Dobrá tak než se dostaneme ke všemu tak se tě rovnou zeptám na takou maličkost když už sme u alkoholu (jinak víš že jsi ještě pod zákonem) xD ... Jsi jeden z těch kterýmu se walkuje dobře když je "nachcanej" xD ?
Lenny:
No právě že je to spíš naopak. Když sem pitej tak mi to příjde jako když lítám a lámu si u toho haxny.
Ctiger:
Nápodobně man nápodobně xD ... takže přejdem k tomu k čemu bysme měli ^^ ... řekni nám odkuď jsi,kolik ti je,jak si přišel na přezdívku Lenny a pin od kreditky xD
Lenny:
Tak bydlim v tom největšim cwalk městě v ČR čili v Děčíně. Je mi 14 let a na přezdívku Lenny sem se dostal když sem si ve 4. třídě zakládal ICQ účet a vymejšlel sem dvě hodiny přezdívku a najednou mě napadl Lenny Kravitz a Lenny se mi zalíbilo.
Ctiger:
Takže si začínal na takovejch klasikách ? xD
Lenny:
Ne už od malička sem poslouchal rap....Teda popravdě to začlo prvním CD od Michaela Jacksona od rodičů k vánocům a pak sem někdy dostal svoje první rap CD a to byl Eminem ale už za boha nevim co to bylo za album.
Ctiger:
Tak samozřejmě nás většina začínala na tomhle, když se tě zeptám co posloucháš teď asi dostanu úplně jiný interprety co ? xD
Lenny:
No řeknu to stručně a jasně. Poslouchám každej styl prostě písničky co se mi líběj takže nemám vyhrocenej jeden styl a ani žádnýho určitýho interpreta nemám. Poslouchám prostě vše.
Ctiger:
Taky možnost ... přejdeme od hudby k naší společné vášni ... jak si se dostal k c-walku ?
Lenny:
Jednou sem někde na ňákym blogu narazil na B-walk čili od gangu Bloods a začal sem tedy B-walkem pak mi spyryt řekl, že viděl c-walk a že je o hodně lepší než b-walk tak jsme začali trénovat cwalk ze všech tutoriálů co sme našli. Tím sem se dostal já a i samozřejmě spyryt k cwalku.
Ctiger:
Z jakých tutoriálu ste se učili ? a pomohlo ti že jsi netrénoval sám ale převážně s někym ?
Lenny:
Jak jinak než na PMW - tutorials. A se spyrytem sme převážně trénovali spolu když byl v DC a natáčeli waye, tréninkový vidka atd....
Ctiger:
Jak ste přišli ke stránce CWG ?
Lenny:
Začlo to u spyryta když si začal psát na YTB s Razorem a ten mu poslal odkaz na CWG fórum s tím, že se tam má regnout. Pak s tím přišel Spyryt za mnou. Říkal jsem si že je to kravina ale asi po 2 tejdnech sem se nechal přemluvit a regnul sem se tu.
Ctiger:
Když jste přišli ... v jakém stavu bylo zrovna CWG ?
aspoň tak zlehka popsat
Lenny:
CWG bylo ve stavu takovym, že i když byl někdo Newbie a hodil tam vidko tak tam měl třeba 10 komentářů a ted když sem dostal level AG sem rád za dva.CWG bylo úplně na jiný úrovni něž je teď rozhodně se mi tam líbilo víc než teď.
Ctiger:
Čím si myslíš že se to takhle změnilo ?
Lenny:
No to asi nedokážu vysvětlit. Možná novýma lidma, možná něčím jiným tohle je fakt záludná otázka na kterou nemám přesnou odpověď.
Ctiger:
Jak dlouho ti trvalo než si dostal AG a kolik jsi dělal tryoutů ? a popřipadě co jsi musel zlepšovat ?
Lenny:
Než jsem se dopracoval k levelu AG tak sem na to makal asi 1 rok a tři měsíce. Tryouty jsem dělal dva, protože první nevyšel kvůli jednomu stoptimu co jsem tam udělal a ten mi rozhodil flow, a tak jsem musel zastavit abych si nedal na hubu. Stejně se mi ten tryout líbil nejvíc (asi tady něco smrdí co). No a za nákej měsíc jsem to zkusil znova a na podruhé mi to už konečně vyšlo.
Ctiger:
Teď když si v AG jsi spokojenej aspoň po takový době snažení ? podle mě sis ho plně zasloužil
Lenny:
Spokojenej s levlem AG jsem, ale na druhou stranu chci ještě víc. Například XC level na PMW fóru
Ctiger:
A jiný stránky tě nelákaj ? je tu i víc stupínků kterých se dá dosáhnout např. SA na TCW (thecwalk.com)
Lenny:
To popřípadě taky, chci prostě mít ještě hodnotnější level než je AG tady na CWG
Ctiger:
To chápu ... tak další otázka ... kterému stylu c-walku se věnuješ nejvíc a jaký máš názor na ostatní styly ?
Lenny:
Věnuji se clownu a popřípadě trochu smícháním s crownovejma prvkama. Oba styly jsou moc peckový když se oba uměj fakt dobře jen cripec ten mi nepříjde ničim zajímavej a nijak zvláštní. Pro mě je to takovej utahanej styl o ničem (tím nechci urážet cripery je to čistě jen můj názor na tento styl walku)
Ctiger:
Věnuješ se i jiným stylům tance ?
Lenny:
No učím se trochu krump a street a tj asi vše z mejch tanečních stylů
Ctiger:
Naplňuje tě tanec něčím nebo tancuješ jen tak for fun ?
Lenny:
Oboje, když mám fakt špatnou náladu ku příkladu kvůli nějaký kámošce,holce nebo jiným problémům tak ať je 6 večer, nebo 1 hodina ráno seberu se a jdu ven trénovat. Všecko to walkem ze mě spadne. Přijdu domu a hned mám o něco lepší náladu.
Ctiger:
Souhlas já sám cítím když walkuju jak všechno ze mě spadne a jako bych byl ve světě kde nejsou žádný problémy a další sračky a hovna ... jaký máš názor na světovou scénu c-walku ? a která se ti nejvíc líbí např. z Evropy a proč ?
Lenny:
Myslím si, že rusáci a němci mají hodně unikátní walk. Nejvíc se mi z nich líběj vietnamci ten jejich style žeru prostě. A světovej c-walk nevím jak to napsat myslim, že je na dorbý úrovni a není nikdy nedostatek unikátních walkerů
Ctiger:
Jaké jsi měl inspirace na začátku a jaké máš nyní ? nebo se to nezměnilo ?
Lenny:
Jednou z mojich inspirací si byl ty a jseš i dodnes a další inspirace jsou např. : Lokos, Sean.T (Krazykidd), Olrickx, Bilu, Bapp0 a další...
Ctiger:
Děkuju a koukám že máme podobné inspirace ... co obdivuješ nejvíce na walku ? styl ? beatriding ? flow ? power movy ? nebo něco jiného ?
Lenny:
Na co nejvíc koukám u videí je především Beatride ten je u mě na 1. místě, jak walker nemá beatride vidko mě vůbec nebaví a enter tím sráží dolu. Rozhodně hodnotim i unikátní style, ale ten bohužel nemá každý. A když je tohle všecko OK, ocením i dobrý power movy a s dobrym editem to pak taky neni vůbec k zahození
Ctiger:
Už teda chápu proč máš v inspiracích někoho jako je třeba lokos xD první člověk co mě napad hned jak si tohle napsal ^^ .. jak vidíš c-walkovou budoucnost ?
Lenny:
Podle mě je to furt stejný a jiný to už možná nebude. Neříkám, že ze špatnýho walkera nemůže bejt jednou hvězda, když bude pilně trénovat tak se třeba jednou vyšlape nahoru a bude jeden z těch legend např. samozřejmě kdo jinej než Viet Jr. Myslím, že walk ve světě bude furt na stejný úrovni jako je teď
Ctiger:
Jistě ale když se podíváš tak 6 let z5 řek bys že je to na stejné úrovni ?
Lenny:
No tak jak se to vezme. Předtím bylo míň walkerů a cwalk nebyl moc známej teď když se podíváš tak to zná strašně moc lidí ve světě a už je třeba i v nějakých hudebních klipech
Ctiger:
Jj tak si to představ za tak dalších 5 let. xD přejdem ke konci skoro ... jak vidíš svojí budoucnost ?
Lenny:
No zatím jsem třeba vůbec nepřemejšlel o tom, že bych skončil jako jiní. Ale bůh ví co bude za 5 let jestli třeba ještě vůbec budu žít...5 let je dlouhá doba a za tuhle dobu kdybych to neflákal bych byl asi na hodně velký úrovni. No co víc k tomu říct než bůh ví co bude
Ctiger:
A co bys vzkázal nováčkům čili Cadetům a BGčkám ?
Lenny:
Tak teda ať pilně trénují a nevzdávají se v tréninkách, občas něco trvá dýl, ale chce to všecko jen TRÉNINK. O ničem jinym to není čili nekončit s prvním neúspěchem
Ctiger:
Tak ti děkuji za rozhovor a přeju ti jen to nej do budoucnosti ... Peace
Lenny:
Jj tobě taky tygře...maj sa