CWALK.GETGOO.NET

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
CWALK.GETGOO.NET

OFICIÁLNÍ ČESKO-SLOVENSKÁ C-WALK KOMUNITA

+17
Bonee
$Gently$
Negativ
G-Encore Error
Tvoje Mama Rp
jambo
ReVoET
^WalcRo to neumí
Ady
Fafaneoo
CrissW
Klubko
Luban
Ronny
Pontoušek!
YounGun STREETBASE
Ctiger
21 posters

C-walk Interview #1 - YounGun

Ctiger
    Ctiger
    Veterán
    Veterán

Male
    Kdo je nejlepší? : Ti co chápou náš styl a snaží se ho rozvíjet
    jsem : čech
    Počet příspěvků : 1089
    Registration date : 2008-02-26
    Rage :
    C-walk Interview #1 - YounGun Left_bar_bleue0 / 30 / 3C-walk Interview #1 - YounGun Right_bar_bleue

C-walk Interview #1 - YounGun Empty C-walk Interview #1 - YounGun

Post by Ctiger Sun Apr 18, 2010 8:05 pm

Určitě ho znáte ^^ patří mezi českou elitu a dělal většinu designu co zde vidíte nebo jste viděli ... representuje crew TGA ... nyní se přesuňme na samostatný rozhovor ^^
    Ctiger:
    Ahoj Youngune,jak se vede ?
    YounGun:
    Čau, tak před maturitou to jinak než 'na hovno' nevidim Very Happy
    Ctiger:
    Docela ti nezávidím xD ... sice nechci předbíhat ale zeptám se tě teda jestli stíhaš vůbec trénovat C-walk,nebo ostatní styly ?
    YounGun:
    Sem tam si něco zkusím, cwalk poslední dobou moc netrénuji (naposled včera po dlouhý době při dlouhý chvíli s Razorem před soutěží Very Happy ). Spíš, když už je čas, tak trénuju freestyle :]
    Ctiger:
    Holt ta škola no xD ... tak přejdeme k začátkům, jak tě vůbec napadla tvoje přezdívka ?
    a k tomu nám rovnou můžeš dodat odkuď si a kolik ti je?

YounGun:
    To je hodně dávno, při hraní NFS:Underground. V tý hře se sbíraly nějaký časopisy a na jednom stálo "Young gun of the streets". Mě se to líbilo,
    tak jsem to splácnul do jednoho slova a bylo z toho prostě YounGun... Very Happy Jinak je mi 18 let a jsem z Děčína, pro ty, koho to zajíma Very Happy

Ctiger:
    V té době už si dělal nějaký taneční styl ? pokud si pamatuju tak NFS:U1 je už docela stará pářka xD
    YounGun:
    V tý době jsem shlídnul You Got Served, takže jsem uměl nejspíš top rock a byl jsem celej zblázněnej do breakdancu.
    Ctiger:
    Takže jsi začínal u breakdancu ?
    YounGun:
    Na poppin jsem narazil náhodou, šlo to podobně s breakdancem. Slyšel jsem hudbu a nejlehčí co bylo, bylo se začít sekat do rytmu. Později jsem občas zahlédl něco na youtube a tak jsem se učil.
    Nebylo to nic extra a moc jsem toho neuměl. Až pak jsem najednou narazil na Razora, jak o tělocviku dělá cwalk (chodíme na stejnou školu)... začali jsme spolu trénovat a teď je to tam kde to je Very Happy

Ctiger:
    Jak dlouho se tedy věnuješ c-walku ?
    YounGun:
    V květnu tomu budou 2 roky.
    Ctiger:
    Který styl c-walku preferuješ a jaký máš na všechny 3 názor ?
    YounGun:
    Podle nálady, střídá se u mě clown s crownem (já osobně dělám jakýsi rychlý crown Very Happy , aspoň tak mi to přijde - floortapy do rychlý písničky atp.) Crip dělám opravdu málokdy - moc ke mě nesedí a je to podle mě hodně oldschoolové Smile
    Ctiger:
    Máš v c-walku nějaké inspirace ?
    YounGun:
    Plno v poslední době je to asi hlavně KaLa
    Ctiger:
    Máš rád poláky ? jejich scéna patří už od žačátku c-walku k těm nejlepším jak snad všichni víme xD
    YounGun:
    No, tak jelikož jsem asi před 2 týdny natočil vidko dedikované všem polákům tak docela jo Very Happy .... maj velice dobré mixtapy a plno lidí, kteří walkují hodně kvalitně. Zvlášť se mi líbí jejich underground walk Very Happy (Kala, minio... atp)
    Ctiger:
    Samozřejmě nejvyší rank jaký se dá na c-walk.pl dostat (UnderGround Walker - UW) .. Stejně jako u nás AG .. když už sme u toho, jak dlouho jsi asi v AG ?
    YounGun:
    Ou tak to netuším... něco okolo roku? Nejspíš tak....
    Ctiger:
    v té době bylo CWG úplně jinačí než dnes ... byl bys radši kdyby to bylo jako dřív nebo jsi rád že se to postupně rozrůsta .. avšak i s rozrůstáním nabýva pár komplikací ... a vidíš dobrou budoucnost pro CWG ? jak jistě všichni vědí
    podílel ses na dost věcí a naše stránka díky tobě vypadá tak jak vypadá .. tudíž podle mého názoru excelentně

YounGun:
    No tak před rokem nás sice bylo méňě, za to se alespoň dalo o něco snažit a bojovat. Dneska je pár lidí co je 'TOP' a zbytek jim leze do prdele (můj názor). Kdysi se dalo battlovat a bál sem se každýho souboje, ale dnes, když se podívám do battle callouts, tak battlí vesměs samá BGčka. Dnes je nás plno, ale plno lidí, kteří kopírují styly těch před nimi Smile Když se podívám na třeba již zmiňované polské walkery, má jich plno unikátní styl. To se o češích říct nedá (přijde mi že plno lidí z CWG kopíruje 'Děčínský' styl - podoba variací, úprav videí, powermovů atp.... třeba celkové provedení). Jestli vidím dobrou budoucnost pro CWG? Tak jak pro koho.. mě tam už asi moc věcí nepřekvapí, ale pro nové lidi (Cadet, BG, IG) se připravuje spousta projektů, takže pro ně to budoucnost má.
    Ctiger:
    Samozřejmě se na to dívám ze stejného pohledu .. ale vesměs nakonec nemělo by to být o tom abysme mladším a začínajícím předávali styl a informace aby mohli dále rozšiřovat komunitu a celkově tento styl aby byl ve světě známější ?
    YounGun:
    Tak jistě bychom je měli něco naučit, ale když se to tak veme, CWG zrovna není ráj tutoriálů Very Happy ... na druhou stranu, tím že se kopíruje mi ani nepřišlo, že by se něco na stylu v ČR zlepšilo :]
    Ctiger:
    Avšak dá se tu pořád najít pár lidí co si nacházejí čistě svůj styl ... no čistě to bych přeháněl xD něco od toho a toho ale změněný a máme styl ne ? xD
    YounGun:
    No tak se to dneska taky řeší no... (né že by to bylo zrovna k smíchu :p spíš k pláči Very Happy )
    Ctiger:
    Dobrá když už sme se bavili o těch negativech ( to není narážka na našeho Negativa xD) tak kdo se ti nejvíc zamlouvá z 5 a 6. generace teď na CWG ?
    YounGun:
    Nejspíš Methodic :]
    Ctiger:
    Když už sme u Methodica tak ten je ve stejné crew v jaké jsi ty xD prej maj ňákej trapnej název s něčim zlatym xD xD ... jak to bylo u tebe ? v jakých všech crew si byl a jaký máš na ně názor ?
    YounGun:
    "Začalo to.. líbáním, objémáním a chozením za ruce" (c) Leoš Mareš.... ale teď k věci.... začalo to v DCW (DC-Walkers) - skupina, kterou založil nejmenovaný redaktor Ctiger (ups ja to asi řekl ) po nějakých neschodách se DCW rozdělilo na Walking Brothers (já - YounGun, Race2Face, Spyryt, Lenny...) a TGA (The Golden Army - Ctiger, Razor, Crissw) později po nějakém tom usmíření jsme WB zrušili a přešli jsme s Racem do TGA, kde jsme do teď.
    Ctiger:
    Pamatuji si na speciální vidko který sme na to natočili xD Golden Brothers ... ááá jak originální xD xD xD ... když už sme u videí ... podle tvých videí jsi také jeden z těch co se nebojí upravit svoje vidko a mrdat na ty který chtěj vidět čistě jen walk .. jaký máš tedy názor na úpravu videí a od koho se ti nejvíce líbí úprava od zahraničních walkerů ? předem čekám odpověd "od polských" xD
    YounGun:
    Od polských ne..... moc teď videa nesleduji, ale zaujal mě Bonus.... Občas dělám video, kde chci aby vyniknul nějaký efekt (př. Beatuiful - zbarveno do západu slunce atp Very Happy ). Občas se na to vyseru (př. Slzy krev a pot, Still Ballin - nejnovější vidko)
    Ctiger :
    Tak jako tak máš veliké zkušenosti s editací videa a různých "vylepšováků" xD xD ... jak si k tomu vůbec přišel ? pamatuješ si to ještě ? a jaké byli tvé největší práce .. už předem tu poznačím že YounGun se docela zajímavě vyžívá na úpravě COD2 videí ... určitě byste měli zchecknout pár videí ^^
    YounGun:
    nó začlo to tak, že jsem si chtěl zkusit, jestli můj PC zvládne udělat s kouzelným příkazem (/cl_avidemo 30) z jedné hry na plné detaily video... stáhl jsem si Vegas a nějak se s tim patlal, výsledek byl hrozný. Pak jsem obepsal pár známých lidí na CoD2 sceně a vytvořil pro ně videa. Časem jsem se dostal k zrodu moviemakerské společnosti dreaMaker, která se stala největší společností na videa z CoD2 v ČR. A tak postupem času jsme tam kde jsme teď Very Happy poslední práci můžete zhlídnout na: http://www.gamerztube.cz/w3P713E8k/rockstar-by-youngun (Právě teď připravuji nové a ještě lepší movie z CoD2)
    Ctiger:
    Co má tedy větší sledovanost walk nebo COD ?
    YounGun:
    v tuhle chvíli je to asi stejné Smile spíš se to přesouvá z CoD2 na walk, jelikož cod se už moc nevěnuji, spíš tancuju
    Ctiger:
    Naplňuje tě tanec něčím nebo tancuješ spíše pro zábavu ?
    YounGun:
    ... it is a way of a livin' ... Razz
    Ctiger:
    Yeah man i know what you mean ^^ .. Přejdeme tedy skoro k závěru ... jaké máš plány do budoucna .. jak se životem tak i s tancem ?
    YounGun:
    Život: dodělat střední, dostat se na vejšku a rozjet nějakej job Very Happy
    Dance: ani nějak nevím, trénovat a zlepšit se... tedko kratkodobej plán, splácnout něco s pár lidma (razor, race) hlavní je pro mě tedko odmaturovat Very Happy

Ctiger:
    To samozřejmě chápu ... a na úplný závěr co bys vzkázal nováčkum čili našim kadetům a BGčkám ?
    YounGun:
    Aby si konečně rozmysleli co chtějí být :] jestli kopírkou, která umí vlézt každému do prdele a sama nic nevymslí, nebo někým, kdo může zahýbat kartama
    Ctiger:
    ^^ a karty v této hře jsou i občas celkem vysoké ^^ .. takže ti přeju hodně úspěchů do budoucna a hlavně ta maturita ^^ maj sa
    YounGun:
    C~ya
    www.youtube.com/eshoter