+11
Luban
PeTeKeJ
Lucig
^^Rejný | d[^_^]b
SPYRYT
[LNF] aL^j0
TSE - Pegwyne
Peky
MD
Negativ
Ctiger
15 posters
CTIGER - C-WALK IS ..... (Watch in HD)
Ctiger- Veterán
Kdo je nejlepší? : Ti co chápou náš styl a snaží se ho rozvíjet
jsem : čech
Počet příspěvků : 1089
Registration date : 2008-02-26
Rage :
Negativ- Veterán
note : Fuck all Haters !!
Kdo je nejlepší? : ze Světa - T.I.Birdman, Bappo, Mad4west, Seven, od nás - Kiiro, Youngun, Razor, Methodic,
Počet příspěvků : 1776
Registration date : 2009-01-10
Rage :
Tak todle vidko jsem mel cest kouknout uz rano fakt super !! Libi se me to myslim ze todle vidko ted pro me dostalo zas na jakou dobu nej cz vidko ! Myslim ze jeto ten samej song jako byl na tom tvojem mixtapu co ? (btw ten song je luxus) Co se tyce upravy fakt pekny libi se me jak to mas vsechno do bilo modro sediva je to nice ..
Potom to psani u toho vidka hodne to rika a je z toho videt co to pro tebe je (cwalk) !
ReSpEcT 5/5
Potom to psani u toho vidka hodne to rika a je z toho videt co to pro tebe je (cwalk) !
ReSpEcT 5/5
MD- patřím k CWG
note : C-walk is my BITCH!:D
Kdo je nejlepší? : Gagong Pinoy, Pertuba, Kala, Snem, Ctiger,R2F
Počet příspěvků : 932
Registration date : 2009-01-28
Rage :
subscribe if you see the passion? tak to bych te mel subscribnout podruhe... proste pocitama nabouchanej mixtape...vzdycky to zpomaleni u kazdyho mista se mi libilo... prekrasnej vyber mist.. skvelej edit.. proste z toho jen srsela vasen... KRASA
Peky- walkuju přez CWG
Kdo je nejlepší? : NIKDO VŠICHNI SOU ......
Počet příspěvků : 269
Registration date : 2009-01-17
Rage :
N3GAT1V napsal asi tak všechno co bych k tomu řek i já.. hodně povedený vidko.. šli z toho uplně emoce.. tak GL ve walku.. PEACE
TSE - Pegwyne- CWG Helper
note : I want to be the best!! ;DD
Kdo je nejlepší? : Nejlepší je ten, kdo se snaží a dělá to od srdce.. ;)
jsem : čech (vietnamec)
Počet příspěvků : 783
Registration date : 2009-01-11
Rage :
hmmm nice :O kua tohle je vazne zabite...vic komentovat nebudu kdybych mel vypsat jak moc luxusni vidko to je tak bych se upsal
Jinak jestli nebude vadit dam si tohle vidko na profil at se muzu chlubit jak češi jsou luxusní a nikdo na ně nema
mno nic peaaz
(jinak abyste vedeli shlednul jsem ho asi 3x )
Jinak jestli nebude vadit dam si tohle vidko na profil at se muzu chlubit jak češi jsou luxusní a nikdo na ně nema
mno nic peaaz
(jinak abyste vedeli shlednul jsem ho asi 3x )
[LNF] aL^j0- čas pro veterána??
note : Necum na mne stejne to nema cenu...
Kdo je nejlepší? : K-oz, Lokos, Ctiger, Slick Viet, bLu, LET, BettaDenu, TAZU, Ziemek, Ownly, skribblez
Počet příspěvků : 1651
Registration date : 2008-09-01
Rage :
Hodne dobry videjko videl jsem ho uz rano ... A jako fakt hustee uprava byla jako vzdy pecliva ... Moc neumim anglicky takze nekdy nevim co se tam psalo ale vim ze je to o tom ako citis c-walk ty ....
SPYRYT- walkuju přez CWG
note : my cwalk dream is be in TGA
Kdo je nejlepší? : ctiger a razor R2F crissW walksta PeTeKeJ
Počet příspěvků : 307
Registration date : 2008-12-13
Rage :
hele tajgr tak timhle vidkem si mi přidal inspiraci ted sem zjistil co pro tebe walk znamená
a dal si mi inspiraci že do toho mám dát co nejvíc jako ty to vidko sem skouknul nejmene
7x protože tohle vidko má hodně co povydat uplně se mi to libi a už vim co pořádně CWALK je a za to ti dekuju a musim to říct eště jednou tvuj nejlepší mixtape peace
a dal si mi inspiraci že do toho mám dát co nejvíc jako ty to vidko sem skouknul nejmene
7x protože tohle vidko má hodně co povydat uplně se mi to libi a už vim co pořádně CWALK je a za to ti dekuju a musim to říct eště jednou tvuj nejlepší mixtape peace
^^Rejný | d[^_^]b- čas pro veterána??
Počet příspěvků : 2399
Registration date : 2008-10-28
Rage :
ja nemam slov... neberte to jako spam ale ja nevim co napsat.. uzasny
Lucig- walkuju přez CWG
Kdo je nejlepší? : Sylwer Youngun :)
Počet příspěvků : 129
Registration date : 2009-02-19
Rage :
tyve uz sem na to koukala dopoledne asi 15x ...porad se nad tim rozplyvala... mas nadhernej edit !! a je videt co pro tebe cwalk znamena !!!mas to hrozne hezky sestrihany
PeTeKeJ- CWG je můj domov
Kdo je nejlepší? : JA)))
jsem : čech (vietnamec)
Počet příspěvků : 500
Registration date : 2008-12-20
Rage :
Ou shit ...
Tenhle mix mi jen potvrdil co jsem si o tobe do tedka myslel ...
Nebudu ti tady hodnotit walk protoze to mi neprislusi ... =) Jsem rad ze prave ty muzes byt muj leader v nasi crew protoze te beru jako jednoho z nejlepcich vubec ...Mnoho lidi citi k cwalku prave to co ty [ jen to neumeji tak dobre vyjadrit ] Ale naopak mnoho lidi walkuje jen pro ruzne blbosti a sracky .. [nebudu jmenovat] ... Timhle mixem si cwalk zase zvedl o kousek nahoru a myslim si ze za to by ti mela cela komunita podekovat ... [ne crips paneboze] ^^ ... Cesky Cwalk jde nahoru .. TGA jde nahoru .. tak si myslim ze to ma byt ..
V tomhle mixu ti muzu zhodnotit akorat tak edit a entertaiment ...
No zacnu entertaimentem ...
Jak jsem koukal udelal jsi mix tvych nejlepcich videji .. nektere nebyly nejlepci ale byli kvalitni ... [jako asi kazdy co mas] ...^^
Na zacatku si muzeme vsimnout tuttingu s [YG]? asi .. vyborne zpestreni .. ukazal jsi ze ovladas i neco jineho nez cwalk .. coz moc lidi neumi [ vid petekeji ] ^^ =D ..
Pak je tam strih videa z naseho prvniho mixtapu z DC .. [ktery jeste dotedka neni editly] xD^^ ten vlak a jak tam pribihas .. uzasne je to do hudby a hodi se to do atmosfery tveho tapu ... Pak je tam zaber jak vychazis s tich dveri a spusti se hlavni beaty .. idealni napad..Dal je tam uplne krasny jak interpret zacne rapovat a ty zacnes walkovat .. presne vychytany a pridava to +++ na editu a entertaimentu ... super .. nasleduje video s uzasnym spinem ktery urcite zvysi entertaiment ... potom je video kde jsem docela cumel protoze tam na tom jde TOTALNE videt jaky mas CLEAN walk a jak walkujes s jistotou ...[doufam ze vis co myslim] .. No ne asi .. Testing new style ... =) krasne jsi tam zpomalil moji nejoblibenejsi cast =P =X xD enter + .. V dalsim videu kdyz se poradne zakoukate .. tak si myslim ze uvidite unikatni variace .. ktery on ma xDD [zmrd =P ^^] napr : 1:34 kraaasny step ... Na dalsim videu se ti rozvazala tkanicka takze nic moc ... haha just kidding xD tam jde zas videt tvuj armcontrol ... 1:50-1:51 tlesk xDD .. nice.. Pote legendarni way s YG .. na super song Na ktery pak delala pulka cwg video ...=) no nevadi .. xD Dalsi .. Ohh shit videli ste to power moves combo ? to jentak nekdo nedokaze .. zase +++++ entertaiment urcite .. A posledni video ... no lidi mam to commentovat .. myslim si ze kazdy kdo se v cwalku trochu vyzna [i nevyzna] tak si myslim ze vi co tohle video znamena a jakou ma kvalitu ...
Tohle bylo moje kratke schrnuti tveho mixtapu ...
Miluju teee xD =o* [no homo] XD
TGA FAMILY !
Peace PeTeKeJ
Tenhle mix mi jen potvrdil co jsem si o tobe do tedka myslel ...
Nebudu ti tady hodnotit walk protoze to mi neprislusi ... =) Jsem rad ze prave ty muzes byt muj leader v nasi crew protoze te beru jako jednoho z nejlepcich vubec ...Mnoho lidi citi k cwalku prave to co ty [ jen to neumeji tak dobre vyjadrit ] Ale naopak mnoho lidi walkuje jen pro ruzne blbosti a sracky .. [nebudu jmenovat] ... Timhle mixem si cwalk zase zvedl o kousek nahoru a myslim si ze za to by ti mela cela komunita podekovat ... [ne crips paneboze] ^^ ... Cesky Cwalk jde nahoru .. TGA jde nahoru .. tak si myslim ze to ma byt ..
V tomhle mixu ti muzu zhodnotit akorat tak edit a entertaiment ...
No zacnu entertaimentem ...
Jak jsem koukal udelal jsi mix tvych nejlepcich videji .. nektere nebyly nejlepci ale byli kvalitni ... [jako asi kazdy co mas] ...^^
Na zacatku si muzeme vsimnout tuttingu s [YG]? asi .. vyborne zpestreni .. ukazal jsi ze ovladas i neco jineho nez cwalk .. coz moc lidi neumi [ vid petekeji ] ^^ =D ..
Pak je tam strih videa z naseho prvniho mixtapu z DC .. [ktery jeste dotedka neni editly] xD^^ ten vlak a jak tam pribihas .. uzasne je to do hudby a hodi se to do atmosfery tveho tapu ... Pak je tam zaber jak vychazis s tich dveri a spusti se hlavni beaty .. idealni napad..Dal je tam uplne krasny jak interpret zacne rapovat a ty zacnes walkovat .. presne vychytany a pridava to +++ na editu a entertaimentu ... super .. nasleduje video s uzasnym spinem ktery urcite zvysi entertaiment ... potom je video kde jsem docela cumel protoze tam na tom jde TOTALNE videt jaky mas CLEAN walk a jak walkujes s jistotou ...[doufam ze vis co myslim] .. No ne asi .. Testing new style ... =) krasne jsi tam zpomalil moji nejoblibenejsi cast =P =X xD enter + .. V dalsim videu kdyz se poradne zakoukate .. tak si myslim ze uvidite unikatni variace .. ktery on ma xDD [zmrd =P ^^] napr : 1:34 kraaasny step ... Na dalsim videu se ti rozvazala tkanicka takze nic moc ... haha just kidding xD tam jde zas videt tvuj armcontrol ... 1:50-1:51 tlesk xDD .. nice.. Pote legendarni way s YG .. na super song Na ktery pak delala pulka cwg video ...=) no nevadi .. xD Dalsi .. Ohh shit videli ste to power moves combo ? to jentak nekdo nedokaze .. zase +++++ entertaiment urcite .. A posledni video ... no lidi mam to commentovat .. myslim si ze kazdy kdo se v cwalku trochu vyzna [i nevyzna] tak si myslim ze vi co tohle video znamena a jakou ma kvalitu ...
Tohle bylo moje kratke schrnuti tveho mixtapu ...
Miluju teee xD =o* [no homo] XD
TGA FAMILY !
Peace PeTeKeJ
Luban- Admin
note : Luban@cwalkin.cz
Kdo je nejlepší? : ČR: RaZoR, Entony
Počet příspěvků : 1992
Registration date : 2009-04-20
Rage :
psal jsem ti koment už na ICQ, ale když už nemůžu spát tak ti ho postnu i sem
Intro je hodně pěkný a to z několika důvodů, dobře sis zvolil song, první věta která se objeví inteligentnímu člověku ihned řekne co pro tebe cwalk znamená, fotka která se objeví nejpve je dost pěkná a o skvělé úpravě je snad už zbytečné, vždy máš vše popracováno do detailu a když slyším od Raze že má video za dvacet minut hotové, tobě bych to nevěřil. Btw pěkný záběr s vlakem a rozjíždějí dveře jsou dokonalej nápad. Entertain na nejvyšší úrovni prostě.
Když se písnička trošku rozjede a objeví se obrázek s textem "Walk for someone" tak jsem trošku nestíhal číst, ale na druhou stranu už jsem si byl jistý, že si to budu muset pustit znovu a znovu, aspoň než se mi to podaří přečíst. Dobře jsi taky zvolil hned první část videa kde jsi na mostě s R2F a tuším Crissw, (později se objeví YG) vhodný to je z toho důvodu, že bez nich by tě cwalk tolik nebral. Jen mi tam chyběl Razy, přeci jen s ním jsi začínal, ale možná to je tím, že vypadá tak hrozně a to bych se ti pak nedivil xD. Texty ve videu jsou víc než výstižné, ale i tvými vlastními názory, takže to ještě více vylepšuje atmosféru, kterou má celé video.
PS: Cwalk is ..... Beatiful and you're right. Peace
Intro je hodně pěkný a to z několika důvodů, dobře sis zvolil song, první věta která se objeví inteligentnímu člověku ihned řekne co pro tebe cwalk znamená, fotka která se objeví nejpve je dost pěkná a o skvělé úpravě je snad už zbytečné, vždy máš vše popracováno do detailu a když slyším od Raze že má video za dvacet minut hotové, tobě bych to nevěřil. Btw pěkný záběr s vlakem a rozjíždějí dveře jsou dokonalej nápad. Entertain na nejvyšší úrovni prostě.
Když se písnička trošku rozjede a objeví se obrázek s textem "Walk for someone" tak jsem trošku nestíhal číst, ale na druhou stranu už jsem si byl jistý, že si to budu muset pustit znovu a znovu, aspoň než se mi to podaří přečíst. Dobře jsi taky zvolil hned první část videa kde jsi na mostě s R2F a tuším Crissw, (později se objeví YG) vhodný to je z toho důvodu, že bez nich by tě cwalk tolik nebral. Jen mi tam chyběl Razy, přeci jen s ním jsi začínal, ale možná to je tím, že vypadá tak hrozně a to bych se ti pak nedivil xD. Texty ve videu jsou víc než výstižné, ale i tvými vlastními názory, takže to ještě více vylepšuje atmosféru, kterou má celé video.
PS: Cwalk is ..... Beatiful and you're right. Peace
Race2Face- Veterán
note : I have AG
Kdo je nejlepší? : V.A Lokos,Jacua,ViciouS,BappO,Ctiger (My Inspiration)
Počet příspěvků : 589
Registration date : 2008-04-14
Rage :
Brasko rek bych ze se znaame uz docela dlouho myslim ze 2-3 roky pro me je to hodne a sem rad ze sem te moh poznat....a uz mame neco spolu zazityho a proto vim co protebe znaena cwalk -....a i celkove DANCE delas proto vsechno malo lidi vi ze se stim strasne dres abys byl tak dobrej jako si ted a toto video si porad postiiim.....poustiim si kazde tvoje video...
Toto video bylo fakt dokonale vystizene a vsechno myslim si ze to dotahnes opravdu daleko
jakožže si už dokazal si moje inspirace....a sem toho rad
dokonalej mix
5* fav
peace brasko
THE GOLDEN ARMY
Toto video bylo fakt dokonale vystizene a vsechno myslim si ze to dotahnes opravdu daleko
jakožže si už dokazal si moje inspirace....a sem toho rad
dokonalej mix
5* fav
peace brasko
THE GOLDEN ARMY
TopAns[kOPi**]- walkuju přez CWG
Kdo je nejlepší? : Všichni co na to neserou a pořádně trénujou...
Počet příspěvků : 135
Registration date : 2009-06-04
Rage :
Nejlepší vídko z českýho walku !!! Fakt že jo...
BTW ? Song name pls ?
GL v dalších nádhernejch videích...
Peace
BTW ? Song name pls ?
GL v dalších nádhernejch videích...
Peace
...- Veterán
Počet příspěvků : 834
Registration date : 2008-08-12
Rage :
Nevěřim, že tam máš i ten 2way se mnou.... já myslel, že si to vyhodil a zapoměl.....
Já nevim co říct, nechco to celý hodnotit abych se neopakoval, ale jednou by jsi moch udělat vidko abych ti to skritizoval , třeba na moje narozky, abych si připadal, že jsem dobrej....
5*****+++++xxxxx!!!!!
Já nevim co říct, nechco to celý hodnotit abych se neopakoval, ale jednou by jsi moch udělat vidko abych ti to skritizoval , třeba na moje narozky, abych si připadal, že jsem dobrej....
5*****+++++xxxxx!!!!!
Eldzej- walkuju přez CWG
Počet příspěvků : 349
Registration date : 2009-03-11
Rage :
fakt pěkný video..takovýhle video..co mluví o walku..miluju...když jsem tohle vidko viděl poprvé a zakoukal jsme se to doho...docela mi naskočila husý kůže..pěkná atmosféra ,walk ,úprava a styl nejlepčí.. ;-) respekt
|
|