+13
yDave
[LNF] aL^j0
~"Holy"~
G-Encore Error
J-Zet
Klubko
Aurellia.P11
Lucig
FLip_Shot 2
YounGun STREETBASE
Moki
Race2Face
Ctiger
17 posters
Ctiger - Friends or Walk ? Both !
Ctiger- Veterán
Kdo je nejlepší? : Ti co chápou náš styl a snaží se ho rozvíjet
jsem : čech
Počet příspěvků : 1089
Registration date : 2008-02-26
Rage :
- Post n°1
Ctiger - Friends or Walk ? Both !
Race2Face- Veterán
note : I have AG
Kdo je nejlepší? : V.A Lokos,Jacua,ViciouS,BappO,Ctiger (My Inspiration)
Počet příspěvků : 589
Registration date : 2008-04-14
Rage :
takze brasko
je to fakt prehnany
kazdy vidko od tebe je prehnany
si moje inspirace chciipam tam z toho jednoho mista ve 2:40 to je nekdo v usti ne?..nebo proste nekde jinde nez v Decine ne?
mno to je ejdno proste prehnany Friends and Cwalk je jediny na cem mi zalezi a asi i tobe pocitam tam i kerol:P(myslim jako k tobe)
PREHNANOS BRASKO
5* fav
The Golden Army
!!!!!!!!!!POWER!!!!!!!!!
je to fakt prehnany
kazdy vidko od tebe je prehnany
si moje inspirace chciipam tam z toho jednoho mista ve 2:40 to je nekdo v usti ne?..nebo proste nekde jinde nez v Decine ne?
mno to je ejdno proste prehnany Friends and Cwalk je jediny na cem mi zalezi a asi i tobe pocitam tam i kerol:P(myslim jako k tobe)
PREHNANOS BRASKO
5* fav
The Golden Army
!!!!!!!!!!POWER!!!!!!!!!
Moki- GetGooer
note : Walkin' since 9.6. 09
Kdo je nejlepší? : PTK, Tajgr a R2F
Počet příspěvků : 63
Registration date : 2009-02-04
Rage :
Smekám, fakt perfektní video s hlubším smyslem. Fakt, borec.
YounGun STREETBASE- Admin
note : 1500sub beaten - Subscribe youtube.com/eshoter
Kdo je nejlepší? : ENTONY!!, sw0f, kOz, stylish-R, Kala, RaZoR, iKo, Jin, Ownly, sNEM
Počet příspěvků : 2494
Registration date : 2008-05-03
Rage :
Mazec no psal sem uz na youtube nektery vidka ani neznam, hodne pekny prostredi... co ja bych za to dal kdybych aspon neco normalniho mel nekde tady u baraku tady jsou jenom lesy.. =X
FLip_Shot 2- newbie
- jsem : čech
Počet příspěvků : 7
Registration date : 2009-06-04
Rage :
Nemamám slov klanim se ti perfektni vidko 5*
Lucig- walkuju přez CWG
Kdo je nejlepší? : Sylwer Youngun :)
Počet příspěvků : 129
Registration date : 2009-02-19
Rage :
hele tak to se ti fakt povedlo... vetsinu tech videich ani nedas na youtube a to je skoda ;)y
mas tam strasne pekny mista... song byl skvelej.. tyhle dve veci pro tebe znamenaj hodne a je to poznat
peknej mix perfektni walk =]
zavidim
mas tam strasne pekny mista... song byl skvelej.. tyhle dve veci pro tebe znamenaj hodne a je to poznat
peknej mix perfektni walk =]
zavidim
Aurellia.P11- CWG Helper
note : Before Chuck Norris goes to sleep he checks for Bruce Willis under his bed.
Kdo je nejlepší? : Crowneři, Bappo, Mr.T, Dare, Česká scéna: Youngun, Ctiger, Razor, PTK...
Počet příspěvků : 716
Registration date : 2009-01-30
Rage :
Nechápu, jak vždycky dokážeš ten mixtape udělat tak, že si člověk řekne: "No dobře tak já zvednu tu svojí línou prdel a půjdu trénovat a vymejšlet novy vari a trans..A budu ráda za to, že sem se poznala s cwalkem"
Klubko- walkuju přez CWG
note : Bluk Bluk Bluk
Kdo je nejlepší? : Ten nejoriginalnejsi - V.A. Lokos !!
jsem : jiný
Počet příspěvků : 469
Registration date : 2008-12-24
Rage :
uz ty tvoje mixtapy nedelej xD sou to strasny zrouti casu ptz na tom musim cumet furt xD nejlepsi a tom je ze ty texty sou pravdivy ... no co skoda ze nejde double favorited xD
J-Zet- walkuju přez CWG
Kdo je nejlepší? : C-tiger, Race2face, PETEKEJ, YG, Razor
Počet příspěvků : 257
Registration date : 2009-03-15
Rage :
hej kamo tak to je fakt bomba !!! opravdu super uprava,walk vsechno nemam slov.. !! 5/5
G-Encore Error- walkuju přez CWG
note : Back in dancing ..
Kdo je nejlepší? : Razor, Ctiger, YounGun, Bettadenu, Snem, Pac, Gregory
Počet příspěvků : 406
Registration date : 2008-10-28
Rage :
- Post n°10
Re: Ctiger - Friends or Walk ? Both !
Ze zacatku rikam PECKAAAAAAAAAAA PEACE ty bejku
Ten efekt na zacatku THE GOLDEN ARMY se mi velmi libi
Takze:
Na upravu rikam JDI DOMU ! tohle proste nejde takova uprava pecka hej LOL na tvejch vidkach sem zavislej LOL
K uprave ti rikam proste good 5/5
Walk k tomu zadna no coment nekecam ti moje mama uz taky kouka na tovje vidka CWALK
se ji prej velmi libi
Tenhle mixtaape je opravdu dobrej ale ne ze bych mnel neco proti tomuhle nejvic se mi libi
to CWALK IS.........
Jinak na konec rikam tohle videjko good libi libi ......
PEACE BRO walkere
Ten efekt na zacatku THE GOLDEN ARMY se mi velmi libi
Takze:
Na upravu rikam JDI DOMU ! tohle proste nejde takova uprava pecka hej LOL na tvejch vidkach sem zavislej LOL
K uprave ti rikam proste good 5/5
Walk k tomu zadna no coment nekecam ti moje mama uz taky kouka na tovje vidka CWALK
se ji prej velmi libi
Tenhle mixtaape je opravdu dobrej ale ne ze bych mnel neco proti tomuhle nejvic se mi libi
to CWALK IS.........
Jinak na konec rikam tohle videjko good libi libi ......
PEACE BRO walkere
Last edited by .LilG... on Sat Jun 13, 2009 8:11 am; edited 1 time in total
~"Holy"~- walkuju přez CWG
note : Neříkej že nemůžeš, když můžeš ale nechceš
Kdo je nejlepší? : Ctiger, PTK, YounGun, Viet Jr.
Počet příspěvků : 166
Registration date : 2009-05-25
Rage :
- Post n°11
RESPECT.... tak tenhle mixtape je fakt nadupanej a to prostredi ...proste super video 5/5
[LNF] aL^j0- čas pro veterána??
note : Necum na mne stejne to nema cenu...
Kdo je nejlepší? : K-oz, Lokos, Ctiger, Slick Viet, bLu, LET, BettaDenu, TAZU, Ziemek, Ownly, skribblez
Počet příspěvků : 1651
Registration date : 2008-09-01
Rage :
- Post n°12
Krute video ... Dokazes vsechno mozne vyjadriv v c-walku a jak uz ti rikalo
hodne lidi mas velkou predstavivost ,... Jak pisal R2F chcipam z mista v minute
2:40.
hodne lidi mas velkou predstavivost ,... Jak pisal R2F chcipam z mista v minute
2:40.
yDave- walkuju přez CWG
Kdo je nejlepší? : ty
jsem : čech (vietnamec)
Počet příspěvků : 159
Registration date : 2009-05-10
Rage :
- Post n°13
no sem tam nějaký chyby v textech, ale grafika a c-walk je fajn
Busta- GetGooer
Kdo je nejlepší? : Petekej,Ctiger,Razor
Počet příspěvků : 88
Registration date : 2009-05-30
Rage :
- Post n°14
Perfekni absolutne pefektni.Je videt ze ctiger je nejlepsi v republice.A jen tak na nej nikdo nema!!!!!
Ctiger- Veterán
Rage :
- Post n°15
BloOdline_ wrote:no sem tam nějaký chyby v textech, ale grafika a c-walk je fajn
udelej lepsi ^^
[TGA]sourzZ- člen rodiny
note : dO It!
Kdo je nejlepší? : -Lil bounZ-
Počet příspěvků : 734
Registration date : 2008-08-23
Rage :
- Post n°16
rikam, ze tohle vidko je nejvic proste...
hned potom, co sem to vidko videl, tak mi to zacalo v hlave jebat a okamzite sem vyrazil wen trenowat oO nechapu, jak to delas... strasne inspirativni a ty eterntaimenty a uprava sou proste nehorazny...
BIG UP FO CTIGER!
hned potom, co sem to vidko videl, tak mi to zacalo v hlave jebat a okamzite sem vyrazil wen trenowat oO nechapu, jak to delas... strasne inspirativni a ty eterntaimenty a uprava sou proste nehorazny...
BIG UP FO CTIGER!
YounGun STREETBASE- Admin
note : 1500sub beaten - Subscribe youtube.com/eshoter
Kdo je nejlepší? : ENTONY!!, sw0f, kOz, stylish-R, Kala, RaZoR, iKo, Jin, Ownly, sNEM
Počet příspěvků : 2494
Registration date : 2008-05-03
Rage :
- Post n°17
on nejspis myslel chyby v gramatice ^^Ctiger B.k.a Tajgr wrote:BloOdline_ wrote:no sem tam nějaký chyby v textech, ale grafika a c-walk je fajn
udelej lepsi ^^
Ctiger- Veterán
Rage :
- Post n°18
YounGun wrote:on nejspis myslel chyby v gramatice ^^Ctiger B.k.a Tajgr wrote:BloOdline_ wrote:no sem tam nějaký chyby v textech, ale grafika a c-walk je fajn
udelej lepsi ^^
dyt jo dyt rikam at udela lepsi vidko s lepsim textem xD
Klubko- walkuju přez CWG
note : Bluk Bluk Bluk
Kdo je nejlepší? : Ten nejoriginalnejsi - V.A. Lokos !!
jsem : jiný
Počet příspěvků : 469
Registration date : 2008-12-24
Rage :
- Post n°19
kuli 2 chybam (sam se je pocital) se svet neposere
Luban- Admin
note : Luban@cwalkin.cz
Kdo je nejlepší? : ČR: RaZoR, Entony
Počet příspěvků : 1992
Registration date : 2009-04-20
Rage :
- Post n°20
Tajgre můžu naprosto od srdce říct, že komentovat tvoje videa je čím dál tím těžší a mnohem složitěšjí než když jsem začal cwalk sledovat.
Entertaiment tvých mixtapů je na tak vysoké úrovni, že se tomu snad nedá nic vytknout, snad jen ta gramatika ti občas ujede, ale komu ne.
Edit je jednou z tvých silných stránek a i to je jeden z důvodů proč tvoje videa hodně rád sleduji. Dokážou mě zaujmout už během prvních několika sekund a to umí opravdu jen tvoje videa.
A Cwalk, to je kapitola sama o sobě, nemůžu ti napsat co děláš dobře a co špatně, nemůžu kritizovat a říkat ti co máš zlepšít, za prvý znělo by to dost nevděčně od někoho kdo se cwalkem začíná, a za druhé je dost složité najít něco co děláš špatně.
Takže mohu jen říci "Je to perfektně našlapaný mixtape, dost k tobě vzhlížím a jseš pro mě inspirace." |Víc nemám slov, jen přeju hodně štěstí v budoucnu a hoď brzy i něco novýho :-) mixtape starších videí se špatně komentuje
Peazz mate :-)
Entertaiment tvých mixtapů je na tak vysoké úrovni, že se tomu snad nedá nic vytknout, snad jen ta gramatika ti občas ujede, ale komu ne.
Edit je jednou z tvých silných stránek a i to je jeden z důvodů proč tvoje videa hodně rád sleduji. Dokážou mě zaujmout už během prvních několika sekund a to umí opravdu jen tvoje videa.
A Cwalk, to je kapitola sama o sobě, nemůžu ti napsat co děláš dobře a co špatně, nemůžu kritizovat a říkat ti co máš zlepšít, za prvý znělo by to dost nevděčně od někoho kdo se cwalkem začíná, a za druhé je dost složité najít něco co děláš špatně.
Takže mohu jen říci "Je to perfektně našlapaný mixtape, dost k tobě vzhlížím a jseš pro mě inspirace." |Víc nemám slov, jen přeju hodně štěstí v budoucnu a hoď brzy i něco novýho :-) mixtape starších videí se špatně komentuje
Ctiger- Veterán
Rage :
- Post n°21
lubanDC wrote:Tajgre můžu naprosto od srdce říct, že komentovat tvoje videa je čím dál tím těžší a mnohem složitěšjí než když jsem začal cwalk sledovat.
a ja od srdce muzu rict ze umis komentovat skoro nejlip z celyho CWG a dokazes do podrobna rozebrat kazdy vidko
videa tam sou jen z tohohle roku nektere stare par mesicu nektere par tydnu a nektere sou uplne fresh je to jen proto aby bylo videt kolik stylu ovladam a jak moc se muj walk meni podle toho jak chci
takze dekuju ti za koment a cekej uz brzy novou vydatnejsi a naslapanou tvorbu ... brzy bude mit Razor jeden uzasnej mixtape upravenej ode me a mam chut udelat mu ho lip jak moje C-walk is ...
Sample- CWG je můj domov
note : ,,Mám v pici ze jsi cvicil zasmeju se pobliju te pak te znicim,, :-D
Kdo je nejlepší? : Kala,Squake,Methodic,Snem,... aaa Royal Crowners
Počet příspěvků : 506
Registration date : 2009-01-31
Rage :
- Post n°22
TajGrE No je to Mocný Vidko uplne nejvíc povedený ,pak uplne luxus uprava .... proste you are best and you are my Inspiration...
Busta- GetGooer
Kdo je nejlepší? : Petekej,Ctiger,Razor
Počet příspěvků : 88
Registration date : 2009-05-30
Rage :
- Post n°23
Tohle widko je proste nejlepsi.Co jinyho muzeme od ctigera cekat nez naprostou bombu
|
|