CWALK.GETGOO.NET

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
CWALK.GETGOO.NET

OFICIÁLNÍ ČESKO-SLOVENSKÁ C-WALK KOMUNITA

+4
RaR
Bonee
HipHopStageHonza
YounGun STREETBASE
8 posters

Hiphopstage.cz - Entony

YounGun STREETBASE
    YounGun STREETBASE
    Admin
    Admin

Male
    note : 1500sub beaten - Subscribe youtube.com/eshoter
    Kdo je nejlepší? : ENTONY!!, sw0f, kOz, stylish-R, Kala, RaZoR, iKo, Jin, Ownly, sNEM
    jsem : čech
    Počet příspěvků : 2494
    Registration date : 2008-05-03
    Rage :
    Hiphopstage.cz - Entony Left_bar_bleue0 / 30 / 3Hiphopstage.cz - Entony Right_bar_bleue

Hiphopstage.cz - Entony Empty Hiphopstage.cz - Entony

Post by YounGun STREETBASE Sat Jul 10, 2010 5:45 pm

Rusko- český reprezentant c-walku na HipHopStage, pokračujeme v představování zahraničních jmen!

Hiphopstage.cz - Entony Rusko-ceska-hvezda-na-hiphopstage-jako-pokracovani-zahranicnich-c-walkeru-big

Tonda Vrzal, alias Entony je Čech, ale jelikož jeho matka je Ruska, žil jako malý střídavě půl roku v Čechách a půl roku v Rusku. Proto ti ho nabízíme v seriálu představování zahraničních tanečníků...

Entonymu je 17 let a úspěsně prolezl do třetího ročniku obchodky v Kroměříži, kde nyní žije. Mezi jeho hlavní záliby patří samozřejmě tanec. Dříve break dance, teď hlavně street dance a c-walk. To je to hlavní o Entonym, více už najdeš v krátkém rozhovoru s nim.

HHS: Je to dlouho, co jsi začal se c-walkem?
    E: Jo, tak to si pamatuju úplně přesně. Bylo to 19. září 2007, bylo to totiž přesně rok po uploadu nejznámějšího c-walk videa "C-Walk London 5 Way".

HHS: Co tě k tomu vedlo?
    E: V té době jsem tancoval breakdance. Jednou jsem tak projížděl breakdance videa na YouTube a uplně náhodou narazil na již zmiňované video "C-walk London 5 Way", líbilo se mi to, a proto jsem to taky začal zkoušet. Myslím, že v té době jsem patřil mezi vůbec první c-walkery v ČR.

HHS Tancuješ sám, nebo v nějaký skupině?
    E: V Kroměříži jsem svýho druhu jediný, takže c-walk trénuju sám. Jsem ale členem mezinárodní
    skupiny Property Of Dance a leaderem též mezinárodní skupiny Crowners No. 1 , kterou jsme s YounGunem nedávno založili. Ta se momentálně skládá z elity českých crownerů a špičky polské scény.

HHS: Byl jsi na nějakých soutěžích?
    E: Byl. Byl jsem zatím na všech,tedy dvou, oficiálních battlech a to : Queens Style Zone 4 a You Wanna Battle.

HHS: A dařilo se, nebo teprve sbíráš zkušenosti?
    E: Zkušenosti sbírám pořád, ale jako úspěchy považuju každopádně 1.místo na Queens Style Zone 4 a 2.místo na You Wanna Battle.

HHS: Existuje něco jako tvůj vysněný cíl v tomhle odvětví?
    E: Chtěl bych získat status XC na největším světovém c-walk foru pimpmywalk.com, což je největší ocenění pro c-walkera. Asi jako každý. Jinak v ČR ho nemá ještě nikdo.

HHS: Chtěl bys něco říct začínajícím walkerům? Něco jim poradit?
    E: Nikdy není pozdě se C-walkem začít. Určitě to nezvdávejte ! Chce to čas, odhodlání a hlavně trénovat, trénovat a trénovat! Doporučuju vám kouknout na www.cwalk.catsboard.com, což je největší česko-slovenské c-walk forum, najdete tam jak tutorialy pro začátečníky, tak lidi, kteří vám rádi pomůžou.

HHS: Která hudba je podle tebe na c-walk nejlepší?
    E: Určitě hiphop, rap a g-funk.

HHS: Je někdo, kdo je pro tebe vzorem?
    E: Vzorů a inspirací mám opravdu hodně, ale mezi moje nejoblíbenìjší c-walkery patří z ČR Methodic, YounGun a Ctiger. A ze světa Gagong Pinoy, K-OZ, sNem, Swof, Kala, Kuki, GoSu, Anika a pár dalších.
    Nejradši mám každopádně polskou scénu. Mají opravdu hodně dobrých c-walkerů s unikátními styly.

HHS: Kdo ti točí videa?

E: Videa si točím sám.

HHS:Jak bys zhodnotil stav českýho c-walku?
    E: Já osobně si myslím, že špička českého c-walku se může klidně rovnat s ostatními státy. Tuto špičku ale bohužel tvoří docela málo c-walkerù.

HHS: Okey, a jsou podle tebe lepší český, nebo ruský walkeři?
    E: Podle mě určitě ruský, mají víc velkých jmen, víc c-walkerů na té vyšší úrovni např. V.A Lokos, Gregory, Asik.Jr, Seven nebo třeba T.I Birdman a Anika.

HHS: S T.I. Birdmanem, tedy Vladem, chystáme taky rozhovor.
    E: To je dobře, je docela dobrej.

HHS: Děláš nový videa často, nebo spíš jen příležitostně?
    E: Já videa moc nenatáčím. Prostě kdy se mi zachce.

HHS: Tancuješ jenom na hudbu lidí, co neznáš,nebo i na rap svých známých? Uvažovals o delší spolupráci s rappery ze svého okolí?

E: Uvažoval, ale bohužel nikoho takovýho neznám.

HHS: Jak žiješ? Máš nějaký životní heslo?
    E: Když opravdu chceš, dokážeš všechno.

HHS: Máš za sebou nějaký live vystoupení?
    E: Nějaká menší vystoupení po klubech v Kroměříži už za sebou mám. A můžete mě vidět 30.7.2010 ve Zborovicích, kde mimo jiné vystoupí taky PSH.

HHS. A klasická otázka na závěr. Máš nějakou holku, nebo přítelkyni?
    E: Slečnu teď zrovna nemám.

HHS: Dík za rozhovor.
    E: Tak to nemáš za co.

Otázky a realizace rozhovoru: Honza

A samozřejmě jako vždycky přikládáme dvě videa od Entonyhok, abys mohl sám posoudit jeho kvality. Napiš i do komentářů na hiphopsatgi, co si o tomto walkerovi myslíš.