BeEf – další c-walker, jehož videa stojí za shlédnutí!!!
převzato z www.hiphopstage.cz
Po více než měsíci ti HipHopStage představuje dalšího tanečníka z oblasti c-walku. Jedná se o dalšího nadějného mladého umělce se zájmem o tento druh vyjádření se. BeEf je sedmnáctiletej c-walker, bývalý člen skupiny CL-OWNS...
BeEf je sedmnáctiletej c-walker, bývalý člen skupiny CL-OWNS. Říká, že c-walkem si vytváří vnitřní pohodu, dodává si sílu a energii. C-walk dělá od září roku 2008. Víc si ale přečti v rozhovoru, a koukni na video vytvořené speciálně pro HipHopStage.
HHS: Čau, jak je?
B: Čuz, super, mám pro tebe to video.
HHS: Paráda, tak sjedem ten rozhovor.
B: Jasný, jdem na to.
HHS: Proč jsi s tím vůbec začal?
B: Na intru v Český Lípě jsem poznal kámoše, někdo ho zná jako Primo, kterej měl základy c-walku. Ukázal mi pár videí na youtube a řekl mi, že by chtěl umět víc, jestli bych se do toho nepustil s ním. Mě se videa dost líbila, řekl jsem si lákavá nabídka a přistoupil jsem k tomu.
HHS: Tancuješ sám, nebo v nějaký skupině?
B: Tancuju sám za sebe. Ale máme vlastní crew ( Still Hate Walkers )
HHS: Máš za sebou nějaký exhibice nebo soutěže?
B: Přímo soutěže ne, spíš nějaký live battly, nebo vystoupení...
HHS: Máš nějaký úspěchy, nebo teprve sbíráš zkušenosti? Jak levely nebo ty live battly.
B: Stále se snažím se zlepšovat a myslím si, že je pořád co zlepšovat. Úspěchem je pro mě level IG (na CWG).
HHS: Jsou nějaký cíle, kterých by jsi chtěl dosáhnout ohledně c-walku?
B: Určitě bych chtěl dosáhnout XC (Exclusive class) na PMW (Pimpmywalk.com) asi jako každej c-walker. Je to nejvyšší ocenění c-walkera.
HHS: Existuje nějaká hudba, která je podle tebe pro tenhle tanec nejlepší?
B: Podle mě je to hip hop, ale dá se walkovat i na Dance, RnB, House, DnB atd...
HHS: Máš nějakej vzor? V Čechách i zahraničí?
B: Z česka to bude Ctiger, Youngun. Ze zahraničí to bude Blu a Viet.Jr. Nejvíce se mi líbí Ctigera style, jeho wow move, patří mu můj respect.
HHS: Jak bys zhodnotil stav českýho c-walku?
B: Myslím si, že čeští walkeři patří do té lepší skupiny, ale netvrdím tím, že jsou nejlepší.
HHS Jak často děláš nový videjko?
B: Většinou když někdo chce udělat way, tedy c-walk video natočené x c-walkery (př.: c-walk 5 way = video s 5 walkery). Nebo když je potřeba nějaké video na battle.
HHS: Videa si děláš sám?
B: Jedině sám.
HHS: Plánuješ nějakou spolupráci s rapperem, který by ti udělal track a ty do něj tancoval jako klip?
B: Už jsem nad tím přemejšlel a dokonce bych to chtěl v létě zrealizovat.
HHS: Napovíš?
B: Jestli se to povede, chťel bych udělat nějakej malej klip z kámošem. nebude to přesně o c-walk, ale i c-walk v něm bude zahrnut.
HHS: Okey, máš za sebou nějaký živý vystoupení?
B: Vystoupení už za sebou mám. Bylo to minulej i letošní rok na vánočnim vystoupení a když mě kámoška Kelly ukecala abych jí pomohl s vystoupenim v České Lípě.
HHS: Nějaký rady pro začátečníky?
B: Doporučil bych Tutoriali z youtube, podle kterých jsem začínal i já. Pro další rady bych doporučil se zaregistrovat na česko-slovenském forum CWG a asi jen chtít a pořádně trénovat.
HHS: Řídíš se nějakým životním heslem (motto)?
B:
1.Nikdy neztrácej naději
2.Když chceš, tak se neptáš, jestli můžeš
3.Inspiraci hledej v tanci = Tanec je inspirace.
HHS: A jedna otázka pro holky, co se podle rozhovoru zamilovaly. Máš holku?
B: Mám a jen tak se jí nevzdám =P
HHS: Tak to maj fanynky asi smůlu,co?
B: Tak to teda jo. (smích)
HHS: Dík za rozhovor.
B: Nemáš za co. Čau
Za HipHopStage:
Otázky a realizace rozhovoru: Honza
Jakékoliv útočné, nebo rozhovoru se netýkající příspěvky, budou bez upozornění mazány.
převzato z www.hiphopstage.cz
Po více než měsíci ti HipHopStage představuje dalšího tanečníka z oblasti c-walku. Jedná se o dalšího nadějného mladého umělce se zájmem o tento druh vyjádření se. BeEf je sedmnáctiletej c-walker, bývalý člen skupiny CL-OWNS...
BeEf je sedmnáctiletej c-walker, bývalý člen skupiny CL-OWNS. Říká, že c-walkem si vytváří vnitřní pohodu, dodává si sílu a energii. C-walk dělá od září roku 2008. Víc si ale přečti v rozhovoru, a koukni na video vytvořené speciálně pro HipHopStage.
HHS: Čau, jak je?
B: Čuz, super, mám pro tebe to video.
HHS: Paráda, tak sjedem ten rozhovor.
B: Jasný, jdem na to.
HHS: Proč jsi s tím vůbec začal?
B: Na intru v Český Lípě jsem poznal kámoše, někdo ho zná jako Primo, kterej měl základy c-walku. Ukázal mi pár videí na youtube a řekl mi, že by chtěl umět víc, jestli bych se do toho nepustil s ním. Mě se videa dost líbila, řekl jsem si lákavá nabídka a přistoupil jsem k tomu.
HHS: Tancuješ sám, nebo v nějaký skupině?
B: Tancuju sám za sebe. Ale máme vlastní crew ( Still Hate Walkers )
HHS: Máš za sebou nějaký exhibice nebo soutěže?
B: Přímo soutěže ne, spíš nějaký live battly, nebo vystoupení...
HHS: Máš nějaký úspěchy, nebo teprve sbíráš zkušenosti? Jak levely nebo ty live battly.
B: Stále se snažím se zlepšovat a myslím si, že je pořád co zlepšovat. Úspěchem je pro mě level IG (na CWG).
HHS: Jsou nějaký cíle, kterých by jsi chtěl dosáhnout ohledně c-walku?
B: Určitě bych chtěl dosáhnout XC (Exclusive class) na PMW (Pimpmywalk.com) asi jako každej c-walker. Je to nejvyšší ocenění c-walkera.
HHS: Existuje nějaká hudba, která je podle tebe pro tenhle tanec nejlepší?
B: Podle mě je to hip hop, ale dá se walkovat i na Dance, RnB, House, DnB atd...
HHS: Máš nějakej vzor? V Čechách i zahraničí?
B: Z česka to bude Ctiger, Youngun. Ze zahraničí to bude Blu a Viet.Jr. Nejvíce se mi líbí Ctigera style, jeho wow move, patří mu můj respect.
HHS: Jak bys zhodnotil stav českýho c-walku?
B: Myslím si, že čeští walkeři patří do té lepší skupiny, ale netvrdím tím, že jsou nejlepší.
HHS Jak často děláš nový videjko?
B: Většinou když někdo chce udělat way, tedy c-walk video natočené x c-walkery (př.: c-walk 5 way = video s 5 walkery). Nebo když je potřeba nějaké video na battle.
HHS: Videa si děláš sám?
B: Jedině sám.
HHS: Plánuješ nějakou spolupráci s rapperem, který by ti udělal track a ty do něj tancoval jako klip?
B: Už jsem nad tím přemejšlel a dokonce bych to chtěl v létě zrealizovat.
HHS: Napovíš?
B: Jestli se to povede, chťel bych udělat nějakej malej klip z kámošem. nebude to přesně o c-walk, ale i c-walk v něm bude zahrnut.
HHS: Okey, máš za sebou nějaký živý vystoupení?
B: Vystoupení už za sebou mám. Bylo to minulej i letošní rok na vánočnim vystoupení a když mě kámoška Kelly ukecala abych jí pomohl s vystoupenim v České Lípě.
HHS: Nějaký rady pro začátečníky?
B: Doporučil bych Tutoriali z youtube, podle kterých jsem začínal i já. Pro další rady bych doporučil se zaregistrovat na česko-slovenském forum CWG a asi jen chtít a pořádně trénovat.
HHS: Řídíš se nějakým životním heslem (motto)?
B:
1.Nikdy neztrácej naději
2.Když chceš, tak se neptáš, jestli můžeš
3.Inspiraci hledej v tanci = Tanec je inspirace.
HHS: A jedna otázka pro holky, co se podle rozhovoru zamilovaly. Máš holku?
B: Mám a jen tak se jí nevzdám =P
HHS: Tak to maj fanynky asi smůlu,co?
B: Tak to teda jo. (smích)
HHS: Dík za rozhovor.
B: Nemáš za co. Čau
Za HipHopStage:
Otázky a realizace rozhovoru: Honza
Jakékoliv útočné, nebo rozhovoru se netýkající příspěvky, budou bez upozornění mazány.
Last edited by Boner on Fri Jun 25, 2010 1:08 pm; edited 1 time in total