Neco mi napiste
5 posters
Smith - 3 tejdny bez treninku
SMITH 3- walkuju přez CWG
note : Seruuus :D
Kdo je nejlepší? : Rhythm´s Pulse!!!
jsem : čech
Počet příspěvků : 143
Registration date : 2012-06-26
Rage :
- Post n°1
Smith - 3 tejdny bez treninku
Neco mi napiste
Nautilus- walkuju přez CWG
note : Snažím se....
Kdo je nejlepší? : Karfa, Moorek, a všichni ostatní s P11 (Project 11)--Z ciziny Olrickx
Počet příspěvků : 123
Registration date : 2011-11-20
Rage :
- Post n°2
Re: Smith - 3 tejdny bez treninku
dobrej bounce kámo :OO .. skus vylepšit flow ... a přidat V-variace )) .. beat byl v pohodě )
a skus si vybudovat nějakej styl ))
a skus si vybudovat nějakej styl ))
Rage :
- Post n°3
Dik ) jinak co jsi napsal vse mam vpohode jen jsem 3 tejdny newalkoval takze to neni hned tak zase videt jinak nechci byt namysleny ale myslim ze styl mam
Jinak diky za koment bro , potesil )
Jinak diky za koment bro , potesil )
Rage :
- Post n°4
jeste neco prosim a berte ohledy :DDD 3 tejdny
[TSE]Shaddy- GetGooer
note : I'm your friend and foe ;)
Kdo je nejlepší? : Fafaneoo
Počet příspěvků : 87
Registration date : 2011-11-04
Rage :
- Post n°5
kámo 3 týdny bez tréninku ..to není moc hele ) na to by se ohled brát neměl a jinak pěknej bounce,ale nelíbí se mi ten malej ale i přes to generic :// zkus zapracovat na vlastním stylu, občas padla flow :/
některý variace se mi hodně líbí,ale některý jsou na usnutí, takže vypiluj i variace GL do tréninku bro
některý variace se mi hodně líbí,ale některý jsou na usnutí, takže vypiluj i variace GL do tréninku bro
Rage :
- Post n°6
Pro me 3 tejdny je az az :DD
Nesty- Admin
note : no more
Kdo je nejlepší? : HIGHCXWVRD$ a SISINA
Počet příspěvků : 553
Registration date : 2011-04-22
Rage :
- Post n°7
styl generic, neohanej se tu třema tejdnama, vymlouváš se tím úplně na všechno , kolikrát někdo newalkuje i rok a za pul dne už dává jako dřív, nemá cenu se na to vymlouvat prostě jsi na tomhle vidku enzajel tak dobře, ale není to tím že jsi netrénoval
a teď už k videu : flow by jsi měl zlepšit, skoro tam nevidím beatride a měl jsi po chvilce už repeat..
takže víc walkuj ať zlepšíš flow,
jeď na songu kterou dobře znáš ať chytáš beat
a netoč zbytečně dlouhý videa, nebo si předtím aspoň vymysli nějaký dobrý komba a variace abys omezil repeat
snad ti to nějak pomůže a neber to jako hate, chci ti poradit Peace
a teď už k videu : flow by jsi měl zlepšit, skoro tam nevidím beatride a měl jsi po chvilce už repeat..
takže víc walkuj ať zlepšíš flow,
jeď na songu kterou dobře znáš ať chytáš beat
a netoč zbytečně dlouhý videa, nebo si předtím aspoň vymysli nějaký dobrý komba a variace abys omezil repeat
snad ti to nějak pomůže a neber to jako hate, chci ti poradit Peace
RaR- Admin
note : -_-
Kdo je nejlepší? : Marie a Jana !
Počet příspěvků : 1335
Registration date : 2010-08-07
Rage :
- Post n°8
Ježiš marja... dáváš sem video aby ti někdo poradil a když to někdo udělá tak se oháníš tim že si netrenoval? Tak to sem pak to video vubec nemusíš dávat ne?
Když si teda 3 týdny netrenoval tak proč jdeš hned točit video ? To radši zas trenuj aby mohl dohnat tu "ztrátu" a nemusel se na to pak furt vymlouvat
Jinak všechno už tu vypasali nademnou Generic style, flow dost kolísala, repeat tam byl taky celkem velkej Máš dobrej bounce , ale furt tam je někde vidět ještě ta nejistota a křečovistost v některých chvílích.
Když si teda 3 týdny netrenoval tak proč jdeš hned točit video ? To radši zas trenuj aby mohl dohnat tu "ztrátu" a nemusel se na to pak furt vymlouvat
Jinak všechno už tu vypasali nademnou Generic style, flow dost kolísala, repeat tam byl taky celkem velkej Máš dobrej bounce , ale furt tam je někde vidět ještě ta nejistota a křečovistost v některých chvílích.
|
|