CWALK.GETGOO.NET

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
CWALK.GETGOO.NET

OFICIÁLNÍ ČESKO-SLOVENSKÁ C-WALK KOMUNITA

+2
Nautilus
SMITH 3
6 posters

Smith -> Staz - More Than Ever

SMITH 3
    SMITH 3
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    note : Seruuus :D
    Kdo je nejlepší? : Rhythm´s Pulse!!!
    jsem : čech
    Počet příspěvků : 143
    Registration date : 2012-06-26
    Rage :
    Smith -> Staz - More Than Ever Left_bar_bleue1 / 31 / 3Smith -> Staz - More Than Ever Right_bar_bleue

Smith -> Staz - More Than Ever Empty Smith -> Staz - More Than Ever

Post by SMITH 3 Thu Dec 06, 2012 12:48 am

Pište co si o tom myslíte prosím a jinak pak jak jsem tam ke konci ztratil uplně beat tak o tom vim Very Happy
    SMITH 3
    SMITH 3
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    Rage :
    Smith -> Staz - More Than Ever Left_bar_bleue1 / 31 / 3Smith -> Staz - More Than Ever Right_bar_bleue

Smith -> Staz - More Than Ever Empty Re: Smith -> Staz - More Than Ever

Post by SMITH 3 Thu Dec 06, 2012 1:36 pm

Nějaké názory prosím Smile Very Happy
    Nautilus
    Nautilus
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    note : Snažím se....
    Kdo je nejlepší? : Karfa, Moorek, a všichni ostatní s P11 (Project 11)--Z ciziny Olrickx
    Počet příspěvků : 123
    Registration date : 2011-11-20
    Rage :
    Smith -> Staz - More Than Ever Left_bar_bleue0 / 30 / 3Smith -> Staz - More Than Ever Right_bar_bleue

Post by Nautilus Thu Dec 06, 2012 3:54 pm

mě se to líbilo Smile) ... akorát přidej variace, a skus zlepšit flow zdálo se mi že občas spadla :// .. Razz .. ale jinak dobrý )) ...
    SMITH 3
    SMITH 3
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    Rage :

Post by SMITH 3 Thu Dec 06, 2012 4:36 pm

díky Smile jeste neco ? prosim, moc si toho cenim Very Happy
    Nesty
    Nesty
    Admin
    Admin

Male
    note : no more
    Kdo je nejlepší? : HIGHCXWVRD$ a SISINA
    Počet příspěvků : 553
    Registration date : 2011-04-22
    Rage :
    Smith -> Staz - More Than Ever Left_bar_bleue0 / 30 / 3Smith -> Staz - More Than Ever Right_bar_bleue

Post by Nesty Thu Dec 06, 2012 6:05 pm

Přidej něco novýho, vlastního, sklidni se víc, přišel jsi mi trochu zbrklej a padala ti kvůli tomu flow, taky mám s tim problém :DD
    ale na IG by to podle mě stačilo Smile
    TSE - Pegwyne
    TSE - Pegwyne
    CWG Helper
    CWG Helper

Male
    note : I want to be the best!! ;DD
    Kdo je nejlepší? : Nejlepší je ten, kdo se snaží a dělá to od srdce.. ;)
    jsem : čech (vietnamec)
    Počet příspěvků : 783
    Registration date : 2009-01-11
    Rage :

Post by TSE - Pegwyne Thu Dec 06, 2012 6:52 pm

Vím, že zde bych neměl vůbec psát.. byl jsem CWG helper a tak vím, co se patří.. ale mám pár věcí na srdci, tak mi potom ten koment klidně smažte.. nehoním si příspěvky Smile)

Prvně bych se chtěl vyjádřit k Deletovi.. měli by se tu zavést pravidla, která se musí dodržovat.. pamatuju doby, kdy se muselo jet 1min čistého walku.. a když měl 55sec, tak už jen kvůli tomu se mu nedal vote a hned se to uzavřelo -> v tom případě by neměl být vůbec problém zajet alespoň těch 30sec Smile

Ten střih: Klidně jsi mohl to zkusit natočit znovu, však máš čas Razz Takže fakt jsi mohl to udělat znovu, protože ten hryz v tom videu kazí dobrý dojem.
    K cwalku: hnedka bych tě zdůraznit, že sis vybral písničku s beatem nad tvou úroveň, normálně řečeno je moc rychlá, prvních 10sec jsi chytal beat, pak ti odpadla energie nebo jsi to nestíhal.. takže beatride byl dost mimo. Hlavně na to jakou máš zásobu kroků to byl špatný tah. Takže se i v těch málo sekundách, které jsi natočil objevil repetive.. né určitých kroků, ale složení movů Smile Takže pro příště bych ti poradil něco pomalejšího Smile
    Dále jsem si všimnul toho skoku v 0:35, absolutně ti tě to vyhodilo flow a po tom výskoku jsi vlastně jel mimo beat Smile
    Co bych ti pochválil je style sice je ve vývinu, protože nejsi až tak zkušený, ale piluj ho. 0:26 výborný krok, zvýšil mi entertaiment, takže jsem měl chuť to dokoukat do konce, abych si vyčkasl na něco dalšího.. bohužel nic mě už nepřekvapilo.
    O úpravě se vyjadřovat nebudu, i takhle neupravené je to dobré avšak za našich starých časů se na edit nehledělo vůbec, takže by se do tryout počítat nemělo, ale je to plus že? Razz
    Chvílema si v té rychlosti zapomínáš dotahovat kroky, mysli na to Smile Jo a ještě, taky by to nemělo patřit do votu, ale mě osobně vadilo jak jsi stále v kameře v levo, občas si měl namále abys nevyjel ze záběru Smile)) ale jako někomu to vadit nemusí.. já jsem zastánce toho, že střed je dobrej základ Razz jen rada (však víš, v klidu se to dá odměřit)

No snad jsem ti trochu poradil a hnedka nedostanu rage, že jsem psal tam kam jsem neměl.. votovat už bohužel nesmím, ale z mého bezvýznamného pohledu jsi nadprůměrný BG a chtělo by to tak měsíc, abys dosáhl IGčka Smile (pokud s mým názorem nesouhlasíš, Pegwyne Leonardo Nguyen -> můj facebook, natoči video, které mě posadí a pošli mi ho tam, pak se ti klidně omluvím Smile) )

Zatim pic a drž se Pegwyne

(jo psal jsem to k IG tryoutu, škoda, že to lockli dřív, než jsem to tam stačil dopsat.. tak tady máš koment)
    Joker!
    Joker!
    Special group
    Special group

Male
    Počet příspěvků : 381
    Registration date : 2010-09-05
    Rage :

Post by Joker! Thu Dec 06, 2012 7:00 pm

proc by si mel dostat rage chlape ? Very Happy ... krasne souhlasim s tebou ve vsem ...
    TSE - Pegwyne
    TSE - Pegwyne
    CWG Helper
    CWG Helper

Male
    note : I want to be the best!! ;DD
    Kdo je nejlepší? : Nejlepší je ten, kdo se snaží a dělá to od srdce.. ;)
    jsem : čech (vietnamec)
    Počet příspěvků : 783
    Registration date : 2009-01-11
    Rage :

Post by TSE - Pegwyne Thu Dec 06, 2012 7:12 pm

Joker! wrote:proc by si mel dostat rage chlape ? Very Happy ... krasne souhlasim s tebou ve vsem ...

Přečti si to poslední, co jsem psal v závorkách Very Happy já jsem tohle původně psal na jeho IG tryout.. jenže se to locklo dřív než jsem to poslal a tak jsem to zkopíroval sem. Takže, kdybych to napsal tam a já nemám oprávnění psát ani votovat IG tryouty, tak jsem napsal takové ospravedlní, abych nedostal rage za porušení pravidel Very Happy
    Joker!
    Joker!
    Special group
    Special group

Male
    Počet příspěvků : 381
    Registration date : 2010-09-05
    Rage :

Post by Joker! Thu Dec 06, 2012 8:19 pm

jo tak Very Happy protoze ty pises vzdycky takovy slohy tvl Very Happy a pak kdyz to doctes tak uz nevis co bylo na zacatku xDDD
    SMITH 3
    SMITH 3
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    Rage :

Post by SMITH 3 Fri Dec 07, 2012 2:00 pm

Dekuji za komenty cenim si toho a musim priznat ze jsem to netocil jako tryout ale pak jsem mel nutkani to jsem vlozit Smile
    JessyCWG
    JessyCWG
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    note : C-walk is me life :))
    Kdo je nejlepší? : Entony,Xtream,S.A Nepo,Tecilla.
    Počet příspěvků : 153
    Registration date : 2011-01-17
    Rage :

Post by JessyCWG Fri Dec 14, 2012 9:20 pm

Ta songa mi něco říká :DD [točil sem na ní ale už sem ho smazal to vidko] :DD no co ted k walku: přidej vvariace+ zlepši flow celkem ti tam padala Wink ale tak to se dá vyladit hned!! Smile) jinak celkově vidko se mi docela líbilo Wink PEACE

Sponsored content

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 01, 2024 1:28 am