Pište co si o tom myslíte prosím a jinak pak jak jsem tam ke konci ztratil uplně beat tak o tom vim
+2
Nautilus
SMITH 3
6 posters
Smith -> Staz - More Than Ever
SMITH 3- walkuju přez CWG
note : Seruuus :D
Kdo je nejlepší? : Rhythm´s Pulse!!!
jsem : čech
Počet příspěvků : 143
Registration date : 2012-06-26
Rage :
- Post n°1
Smith -> Staz - More Than Ever
Pište co si o tom myslíte prosím a jinak pak jak jsem tam ke konci ztratil uplně beat tak o tom vim
Rage :
- Post n°2
Re: Smith -> Staz - More Than Ever
Nějaké názory prosím
Nautilus- walkuju přez CWG
note : Snažím se....
Kdo je nejlepší? : Karfa, Moorek, a všichni ostatní s P11 (Project 11)--Z ciziny Olrickx
Počet příspěvků : 123
Registration date : 2011-11-20
Rage :
- Post n°3
mě se to líbilo ) ... akorát přidej variace, a skus zlepšit flow zdálo se mi že občas spadla :// .. .. ale jinak dobrý )) ...
Rage :
- Post n°4
díky jeste neco ? prosim, moc si toho cenim
Nesty- Admin
note : no more
Kdo je nejlepší? : HIGHCXWVRD$ a SISINA
Počet příspěvků : 553
Registration date : 2011-04-22
Rage :
- Post n°5
Přidej něco novýho, vlastního, sklidni se víc, přišel jsi mi trochu zbrklej a padala ti kvůli tomu flow, taky mám s tim problém :DD
ale na IG by to podle mě stačilo
ale na IG by to podle mě stačilo
TSE - Pegwyne- CWG Helper
note : I want to be the best!! ;DD
Kdo je nejlepší? : Nejlepší je ten, kdo se snaží a dělá to od srdce.. ;)
jsem : čech (vietnamec)
Počet příspěvků : 783
Registration date : 2009-01-11
Rage :
- Post n°6
Vím, že zde bych neměl vůbec psát.. byl jsem CWG helper a tak vím, co se patří.. ale mám pár věcí na srdci, tak mi potom ten koment klidně smažte.. nehoním si příspěvky )
Prvně bych se chtěl vyjádřit k Deletovi.. měli by se tu zavést pravidla, která se musí dodržovat.. pamatuju doby, kdy se muselo jet 1min čistého walku.. a když měl 55sec, tak už jen kvůli tomu se mu nedal vote a hned se to uzavřelo -> v tom případě by neměl být vůbec problém zajet alespoň těch 30sec
Ten střih: Klidně jsi mohl to zkusit natočit znovu, však máš čas Takže fakt jsi mohl to udělat znovu, protože ten hryz v tom videu kazí dobrý dojem.
K cwalku: hnedka bych tě zdůraznit, že sis vybral písničku s beatem nad tvou úroveň, normálně řečeno je moc rychlá, prvních 10sec jsi chytal beat, pak ti odpadla energie nebo jsi to nestíhal.. takže beatride byl dost mimo. Hlavně na to jakou máš zásobu kroků to byl špatný tah. Takže se i v těch málo sekundách, které jsi natočil objevil repetive.. né určitých kroků, ale složení movů Takže pro příště bych ti poradil něco pomalejšího
Dále jsem si všimnul toho skoku v 0:35, absolutně ti tě to vyhodilo flow a po tom výskoku jsi vlastně jel mimo beat
Co bych ti pochválil je style sice je ve vývinu, protože nejsi až tak zkušený, ale piluj ho. 0:26 výborný krok, zvýšil mi entertaiment, takže jsem měl chuť to dokoukat do konce, abych si vyčkasl na něco dalšího.. bohužel nic mě už nepřekvapilo.
O úpravě se vyjadřovat nebudu, i takhle neupravené je to dobré avšak za našich starých časů se na edit nehledělo vůbec, takže by se do tryout počítat nemělo, ale je to plus že?
Chvílema si v té rychlosti zapomínáš dotahovat kroky, mysli na to Jo a ještě, taky by to nemělo patřit do votu, ale mě osobně vadilo jak jsi stále v kameře v levo, občas si měl namále abys nevyjel ze záběru )) ale jako někomu to vadit nemusí.. já jsem zastánce toho, že střed je dobrej základ jen rada (však víš, v klidu se to dá odměřit)
No snad jsem ti trochu poradil a hnedka nedostanu rage, že jsem psal tam kam jsem neměl.. votovat už bohužel nesmím, ale z mého bezvýznamného pohledu jsi nadprůměrný BG a chtělo by to tak měsíc, abys dosáhl IGčka (pokud s mým názorem nesouhlasíš, Pegwyne Leonardo Nguyen -> můj facebook, natoči video, které mě posadí a pošli mi ho tam, pak se ti klidně omluvím ) )
Zatim pic a drž se Pegwyne
(jo psal jsem to k IG tryoutu, škoda, že to lockli dřív, než jsem to tam stačil dopsat.. tak tady máš koment)
Prvně bych se chtěl vyjádřit k Deletovi.. měli by se tu zavést pravidla, která se musí dodržovat.. pamatuju doby, kdy se muselo jet 1min čistého walku.. a když měl 55sec, tak už jen kvůli tomu se mu nedal vote a hned se to uzavřelo -> v tom případě by neměl být vůbec problém zajet alespoň těch 30sec
Ten střih: Klidně jsi mohl to zkusit natočit znovu, však máš čas Takže fakt jsi mohl to udělat znovu, protože ten hryz v tom videu kazí dobrý dojem.
K cwalku: hnedka bych tě zdůraznit, že sis vybral písničku s beatem nad tvou úroveň, normálně řečeno je moc rychlá, prvních 10sec jsi chytal beat, pak ti odpadla energie nebo jsi to nestíhal.. takže beatride byl dost mimo. Hlavně na to jakou máš zásobu kroků to byl špatný tah. Takže se i v těch málo sekundách, které jsi natočil objevil repetive.. né určitých kroků, ale složení movů Takže pro příště bych ti poradil něco pomalejšího
Dále jsem si všimnul toho skoku v 0:35, absolutně ti tě to vyhodilo flow a po tom výskoku jsi vlastně jel mimo beat
Co bych ti pochválil je style sice je ve vývinu, protože nejsi až tak zkušený, ale piluj ho. 0:26 výborný krok, zvýšil mi entertaiment, takže jsem měl chuť to dokoukat do konce, abych si vyčkasl na něco dalšího.. bohužel nic mě už nepřekvapilo.
O úpravě se vyjadřovat nebudu, i takhle neupravené je to dobré avšak za našich starých časů se na edit nehledělo vůbec, takže by se do tryout počítat nemělo, ale je to plus že?
Chvílema si v té rychlosti zapomínáš dotahovat kroky, mysli na to Jo a ještě, taky by to nemělo patřit do votu, ale mě osobně vadilo jak jsi stále v kameře v levo, občas si měl namále abys nevyjel ze záběru )) ale jako někomu to vadit nemusí.. já jsem zastánce toho, že střed je dobrej základ jen rada (však víš, v klidu se to dá odměřit)
No snad jsem ti trochu poradil a hnedka nedostanu rage, že jsem psal tam kam jsem neměl.. votovat už bohužel nesmím, ale z mého bezvýznamného pohledu jsi nadprůměrný BG a chtělo by to tak měsíc, abys dosáhl IGčka (pokud s mým názorem nesouhlasíš, Pegwyne Leonardo Nguyen -> můj facebook, natoči video, které mě posadí a pošli mi ho tam, pak se ti klidně omluvím ) )
Zatim pic a drž se Pegwyne
(jo psal jsem to k IG tryoutu, škoda, že to lockli dřív, než jsem to tam stačil dopsat.. tak tady máš koment)
Joker!- Special group
Počet příspěvků : 381
Registration date : 2010-09-05
Rage :
- Post n°7
proc by si mel dostat rage chlape ? ... krasne souhlasim s tebou ve vsem ...
TSE - Pegwyne- CWG Helper
note : I want to be the best!! ;DD
Kdo je nejlepší? : Nejlepší je ten, kdo se snaží a dělá to od srdce.. ;)
jsem : čech (vietnamec)
Počet příspěvků : 783
Registration date : 2009-01-11
Rage :
- Post n°8
Joker! wrote:proc by si mel dostat rage chlape ? ... krasne souhlasim s tebou ve vsem ...
Přečti si to poslední, co jsem psal v závorkách já jsem tohle původně psal na jeho IG tryout.. jenže se to locklo dřív než jsem to poslal a tak jsem to zkopíroval sem. Takže, kdybych to napsal tam a já nemám oprávnění psát ani votovat IG tryouty, tak jsem napsal takové ospravedlní, abych nedostal rage za porušení pravidel
Joker!- Special group
Počet příspěvků : 381
Registration date : 2010-09-05
Rage :
- Post n°9
jo tak protoze ty pises vzdycky takovy slohy tvl a pak kdyz to doctes tak uz nevis co bylo na zacatku xDDD
Rage :
- Post n°10
Dekuji za komenty cenim si toho a musim priznat ze jsem to netocil jako tryout ale pak jsem mel nutkani to jsem vlozit
JessyCWG- walkuju přez CWG
note : C-walk is me life :))
Kdo je nejlepší? : Entony,Xtream,S.A Nepo,Tecilla.
Počet příspěvků : 153
Registration date : 2011-01-17
Rage :
- Post n°11
Ta songa mi něco říká :DD [točil sem na ní ale už sem ho smazal to vidko] :DD no co ted k walku: přidej vvariace+ zlepši flow celkem ti tam padala ale tak to se dá vyladit hned!! ) jinak celkově vidko se mi docela líbilo PEACE
|
|