CWALK.GETGOO.NET

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
CWALK.GETGOO.NET

OFICIÁLNÍ ČESKO-SLOVENSKÁ C-WALK KOMUNITA

3 posters

Smith - dlouho jsem netrenoval a jde to videt :DD

SMITH 3
    SMITH 3
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    note : Seruuus :D
    Kdo je nejlepší? : Rhythm´s Pulse!!!
    jsem : čech
    Počet příspěvků : 143
    Registration date : 2012-06-26
    Rage :
    Smith - dlouho jsem netrenoval a jde to videt :DD Left_bar_bleue1 / 31 / 3Smith - dlouho jsem netrenoval a jde to videt :DD Right_bar_bleue

Smith - dlouho jsem netrenoval a jde to videt :DD Empty Smith - dlouho jsem netrenoval a jde to videt :DD

Post by SMITH 3 Wed Dec 19, 2012 5:33 pm

Ale i tak co zlepsit jinak jsem tancoval na jinou songu tak me nehejtujte za beat pls jinak za cokoliv jo Very Happy
    SMITH 3
    SMITH 3
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    Rage :
    Smith - dlouho jsem netrenoval a jde to videt :DD Left_bar_bleue1 / 31 / 3Smith - dlouho jsem netrenoval a jde to videt :DD Right_bar_bleue

Smith - dlouho jsem netrenoval a jde to videt :DD Empty Re: Smith - dlouho jsem netrenoval a jde to videt :DD

Post by SMITH 3 Wed Dec 19, 2012 8:19 pm

tak nejake ty kometíky pls Very Happy
    Nesty
    Nesty
    Admin
    Admin

Male
    note : no more
    Kdo je nejlepší? : HIGHCXWVRD$ a SISINA
    Počet příspěvků : 553
    Registration date : 2011-04-22
    Rage :
    Smith - dlouho jsem netrenoval a jde to videt :DD Left_bar_bleue0 / 30 / 3Smith - dlouho jsem netrenoval a jde to videt :DD Right_bar_bleue

Smith - dlouho jsem netrenoval a jde to videt :DD Empty Re: Smith - dlouho jsem netrenoval a jde to videt :DD

Post by Nesty Wed Dec 19, 2012 8:33 pm

přidej pár kroků , nějaký power movesa dej si bacha na beatride.. a budeš mít IG Smile)
    SMITH 3
    SMITH 3
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    Rage :

Post by SMITH 3 Wed Dec 19, 2012 9:12 pm

diky Smile ještě neco ?
    Nautilus
    Nautilus
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    note : Snažím se....
    Kdo je nejlepší? : Karfa, Moorek, a všichni ostatní s P11 (Project 11)--Z ciziny Olrickx
    Počet příspěvků : 123
    Registration date : 2011-11-20
    Rage :
    Smith - dlouho jsem netrenoval a jde to videt :DD Left_bar_bleue0 / 30 / 3Smith - dlouho jsem netrenoval a jde to videt :DD Right_bar_bleue

Post by Nautilus Thu Dec 20, 2012 4:52 pm

přesně jak nesty víc není potřeba .. vypiluj si styl a bude to taky pecka :')) ... nevím co jinýho )) tak Gl
    SMITH 3
    SMITH 3
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    Rage :

Post by SMITH 3 Thu Dec 20, 2012 6:27 pm

Díky hoši Wink a ještě něco ?:DD

Sponsored content

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 01, 2024 1:26 am