je to video asi 4 mesice stare, a pokrok v mym walku je, a dnes si chci tocit tryout, tk se chci zeptat jestli si mam udelat IG nebo jestli bych uz mohl skusit i to AG diky jinak za rady
3 posters
dneska bude aktualni, a potrebuju radu :)
komaar- newbie
note : nevim co bych mel napsal nechce se mi uvazovat
Kdo je nejlepší? : každopadně ,, STAR ,, je tady ,, Entony ,, ale kdo je nejlepsi nemuzu rict, ale kdo se mi libi, tk jsou walkeri, kteri maji flow neco jako Matix, Pont
jsem : čech
Počet příspěvků : 30
Registration date : 2011-04-19
Rage :
komaar- newbie
Kdo je nejlepší? : každopadně ,, STAR ,, je tady ,, Entony ,, ale kdo je nejlepsi nemuzu rict, ale kdo se mi libi, tk jsou walkeri, kteri maji flow neco jako Matix, Pont
Rage :
- Post n°2
fdsa
lidi poradte pls
Soky- newbie
Počet příspěvků : 34
Registration date : 2011-09-17
Rage :
Tak to je zajímabý dotaz ... když sem dáváš starý vidko a sám říkáš že si pokročil
Nevim jak moc, ale tenhle walk pro mě není na IG vubec (( pro mě )) a myslim že za 4měsíce to na AG nebude (ale všechno je možné)
Takže si dej tryout na IG a doufej...GL ;-)
a dál piluj a trénuj ;-)
Nevim jak moc, ale tenhle walk pro mě není na IG vubec (( pro mě )) a myslim že za 4měsíce to na AG nebude (ale všechno je možné)
Takže si dej tryout na IG a doufej...GL ;-)
a dál piluj a trénuj ;-)
komaar- newbie
Rage :
no asi sem dam svoje aktualni vidko, ktere si natocim kazdou chvili, teda aspon doufam, a podle toho sudte, budu rad, a myslim ze IG se nemusim obavat ze bych nedostal
T-Bag- walkuju přez CWG
note : Trenovat trenovat trenovat
Kdo je nejlepší? : Každej vyniká v něčem jiným..
Počet příspěvků : 136
Registration date : 2011-10-23
Rage :
Kdybys chtel delat AG tak musis mit v battlu porazeny aspon 3krat IG nebo jedno AG ..Jinak pridej energii a zvys enter
komaar- newbie
Rage :
nechapu jak myslis zvys enter ? jinak energii sem tam mel prave plne telo tk sem vubec nechytal flow, tk se podivej spis na tohle https://www.youtube.com/watch?v=i9etsEqnJ4c
|
|