CWALK.GETGOO.NET

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
CWALK.GETGOO.NET

OFICIÁLNÍ ČESKO-SLOVENSKÁ C-WALK KOMUNITA

2 posters

C-walk mixtape, doufam ze se bude libit :)

BoXeR
    BoXeR
    newbie
    newbie

Male
    Kdo je nejlepší? : Pont,Nepo,Moorek a ty co se snazej neco dokazat ve svete c-walku!
    jsem : čech
    Počet příspěvků : 32
    Registration date : 2010-11-09
    Rage :
    C-walk mixtape, doufam ze se bude libit :) Left_bar_bleue0 / 30 / 3C-walk mixtape, doufam ze se bude libit :) Right_bar_bleue

C-walk mixtape, doufam ze se bude libit :) Empty C-walk mixtape, doufam ze se bude libit :)

Post by BoXeR Wed Dec 05, 2012 8:53 pm

muj c-walk mixtape z prahy Smile snazil sem se ! Very Happy

BoXeR
    JessyCWG
    JessyCWG
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    note : C-walk is me life :))
    Kdo je nejlepší? : Entony,Xtream,S.A Nepo,Tecilla.
    jsem : čech
    Počet příspěvků : 153
    Registration date : 2011-01-17
    Rage :
    C-walk mixtape, doufam ze se bude libit :) Left_bar_bleue0 / 30 / 3C-walk mixtape, doufam ze se bude libit :) Right_bar_bleue

C-walk mixtape, doufam ze se bude libit :) Empty Re: C-walk mixtape, doufam ze se bude libit :)

Post by JessyCWG Wed Dec 05, 2012 10:20 pm

Pěknej style (ale hrozně mi to někoho připomíná) Wink To je fuk! Smile Nevím jesty ta songa co tam máš v tom vidku je ta na kterou si opravdu walkoval Smile jesty ano tak zlepši Beat máš ho tam celkem mimo Wink 2.MIXTAPE má bejt v jiné sekci Wink Ale jak tak koukám na foru už to nějak neřešej Wink + Zkus IG Wink myslím si že už to je na IG Wink (jinak pěkná prostory kde si natáčel) vypadá to pěkně v tom pozadí Wink Smile -JESSY-

Current date/time is Fri Nov 01, 2024 1:23 am