Age : 31 note : Užívej si Každý den Jako by byl Poslední Kdo je nejlepší? : podle mě nikdo každý je nejlepší Nečím nebo jeho styl je nečím originalním jsem : čech Počet příspěvků : 1564 Registration date : 2009-07-02 Rage :
Tak co Poradíte ? a vubec jak se vam to líbí je to pro mojí kamaradku kterou mam velice moc Rád ) .. xtream řekl že zachvilku porenuju a dostal bych AG .. což jsem nečekal a jak to vidíš ty?
Age : 31 note : Užívej si Každý den Jako by byl Poslední Kdo je nejlepší? : podle mě nikdo každý je nejlepší Nečím nebo jeho styl je nečím originalním jsem : čech Počet příspěvků : 1564 Registration date : 2009-07-02 Rage :
neni to spatny, ale chybi ti strasne moc variaci :/ jinak flow celkem pekna, beat taky styl na IG mas, podle me to zkusit muzes ale ty variace noooo.... ty este potrenuj