CWALK.GETGOO.NET

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
CWALK.GETGOO.NET

OFICIÁLNÍ ČESKO-SLOVENSKÁ C-WALK KOMUNITA

2 posters

Cwalk Herold -Dedication Person (KÁJA).

*ANC*Herold
    *ANC*Herold
    čas pro veterána??
    čas pro veterána??

Male
    note : Užívej si Každý den Jako by byl Poslední
    Kdo je nejlepší? : podle mě nikdo každý je nejlepší Nečím nebo jeho styl je nečím originalním
    jsem : čech
    Počet příspěvků : 1564
    Registration date : 2009-07-02
    Rage :
    Cwalk Herold -Dedication Person (KÁJA). Left_bar_bleue1 / 31 / 3Cwalk Herold -Dedication Person (KÁJA). Right_bar_bleue

Cwalk Herold -Dedication Person (KÁJA). Empty Cwalk Herold -Dedication Person (KÁJA).

Post by *ANC*Herold Wed Sep 19, 2012 11:24 am

Tak co Poradíte ? a vubec jak se vam to líbí je to pro mojí kamaradku kterou mam velice moc Rád Smile)
    .. xtream řekl že zachvilku porenuju a dostal bych AG ..Very Happy což jsem nečekal a jak to vidíš ty?
    *ANC*Herold
    *ANC*Herold
    čas pro veterána??
    čas pro veterána??

Male
    Kdo je nejlepší? : podle mě nikdo každý je nejlepší Nečím nebo jeho styl je nečím originalním
    Rage :
    Cwalk Herold -Dedication Person (KÁJA). Left_bar_bleue1 / 31 / 3Cwalk Herold -Dedication Person (KÁJA). Right_bar_bleue

Cwalk Herold -Dedication Person (KÁJA). Empty Re: Cwalk Herold -Dedication Person (KÁJA).

Post by *ANC*Herold Fri Sep 21, 2012 5:55 am

mužu poprosit o rady do IG ? příští video IG ..
    Biisley
    Biisley
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    note : UKW Powa !
    Kdo je nejlepší? : GOGINA
    Počet příspěvků : 239
    Registration date : 2010-11-19
    Rage :
    Cwalk Herold -Dedication Person (KÁJA). Left_bar_bleue0 / 30 / 3Cwalk Herold -Dedication Person (KÁJA). Right_bar_bleue

Cwalk Herold -Dedication Person (KÁJA). Empty Re: Cwalk Herold -Dedication Person (KÁJA).

Post by Biisley Fri Sep 21, 2012 7:08 am

neni to spatny, ale chybi ti strasne moc variaci :/ jinak flow celkem pekna, beat taky styl na IG mas, podle me to zkusit muzes ale ty variace noooo.... ty este potrenuj Wink
    *ANC*Herold
    *ANC*Herold
    čas pro veterána??
    čas pro veterána??

Male
    Rage :

Post by *ANC*Herold Fri Sep 21, 2012 6:33 pm

okej příští videu snad jich použiju více ..Very Happy tajto video jsem nějak i odflákl.

Sponsored content

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 01, 2024 1:26 am