CWALK.GETGOO.NET

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
CWALK.GETGOO.NET

OFICIÁLNÍ ČESKO-SLOVENSKÁ C-WALK KOMUNITA

+2
Lenny
YounGun STREETBASE
6 posters

YounGun - Dedication to Smille-inka

YounGun STREETBASE
    YounGun STREETBASE
    Admin
    Admin

Male
    note : 1500sub beaten - Subscribe youtube.com/eshoter
    Kdo je nejlepší? : ENTONY!!, sw0f, kOz, stylish-R, Kala, RaZoR, iKo, Jin, Ownly, sNEM
    jsem : čech
    Počet příspěvků : 2494
    Registration date : 2008-05-03
    Rage :
    YounGun - Dedication to Smille-inka Left_bar_bleue0 / 30 / 3YounGun - Dedication to Smille-inka Right_bar_bleue

YounGun - Dedication to Smille-inka Empty YounGun - Dedication to Smille-inka

Post by YounGun STREETBASE Thu May 21, 2009 2:20 pm

nenutim Vás koukat na to celý... přece jenom 4 minuty... =D
    je to dedicate tak pochopte sloopy walk =X
    doporučuju HQ
    Lenny
    Lenny
    CWG je můj domov
    CWG je můj domov

Male
    Počet příspěvků : 524
    Registration date : 2008-11-07
    Rage :
    YounGun - Dedication to Smille-inka Left_bar_bleue0 / 30 / 3YounGun - Dedication to Smille-inka Right_bar_bleue

YounGun - Dedication to Smille-inka Empty Re: YounGun - Dedication to Smille-inka

Post by Lenny Thu May 21, 2009 2:33 pm

myslim si že kája z toho bude mít radost a určo se jí to bude líbit zkouknul sem to celý....bavilo mě to furt a vůbec mi nepřišlo že ses za ty 4 minuty ňák moc opakoval a jesi jo tak sem to nepoznal Smile tvoje vidka semi líbí dost...a úprava na refrén byl dobrej stim Caroline a rámeček stim písmem se mi taky líbilo akorát nwm co tam je napsaný Very Happy ...peace káámo YounGun - Dedication to Smille-inka 408879
    PeTeKeJ
    PeTeKeJ
    CWG je můj domov
    CWG je můj domov

Male
    Kdo je nejlepší? : JA)))
    jsem : čech (vietnamec)
    Počet příspěvků : 500
    Registration date : 2008-12-20
    Rage :

YounGun - Dedication to Smille-inka Empty Re: YounGun - Dedication to Smille-inka

Post by PeTeKeJ Thu May 21, 2009 3:54 pm

hmmmm
    Skoukl jsem to cely a ..
    Opravdu povedeny video ..
    co se tyce editu neni co vytykat protoze vsichni vi ze editujes bez problemu a kraasne ...nejvic se mi libilo to jako ''bouchani srdce''myslim xD...[ruzovej flash=)]
    ten walk byl jak si psal trosku sloopy ale co bys u 4 minut chtel ..
    Bylo krasne videt jak jsi si s tima krokama vyhral proste uplne uvolnene =)
    Styl mas vyvynuty a i bych rek ze se umis hodne prisbusobit =)
    vypada to hesky kdyz uberes bounce=)
    Misto .. jiny nez obvykle to je dalsi + pro tebe ..
    entertaiment hmmmm co se tyce tohodle videa tak jako udelat takovy enter. jako sji udelal ty ve 4 minutovem videu mi dela problem udelat v minutovem ...
    Beatride si myslim ze ti vychazel bombove a drzel sis to po celou delku videa
    Flow byla jak se rika ''vywalkovana'' .. proste uz to mas v tele ...
    Song je na dedicate vyborny =) ++ jak jsi pridal ty slova ... jako rikam zvysuje enter.
    Barvy presne akorat Wink
    Celkovy pocit s tohodle videjka mam moc dobry .. myslim si ze bude mit i dotycna pro kterou to bylo =) ...
    Myslim si ze tohle je TGA material .. Respekt YG ... libilo se mi to strasne moc ... 5* + fav =)
    [nenutim te to cist cely] =* [no homo] Very Happy:D:D:D:D:D:D rabbit
    ...
    Veterán
    Veterán

Male
    Počet příspěvků : 834
    Registration date : 2008-08-12
    Rage :

Post by ... Thu May 21, 2009 5:22 pm

Hej kámo tohle bylo opravdu luxusní vidko!!!!
    Jako neznám písničku na takovej dedicate.... akorád doufám že si tu písničku nepřeloží, ale melodie je super... Very Happy
    MD
    MD
    patřím k CWG
    patřím k CWG

Male
    note : C-walk is my BITCH!:D
    Kdo je nejlepší? : Gagong Pinoy, Pertuba, Kala, Snem, Ctiger,R2F
    Počet příspěvků : 932
    Registration date : 2009-01-28
    Rage :

Post by MD Thu May 21, 2009 6:26 pm

Nádherný video.... holka bude urcite rada... edit hustej ... walk mirne sloopy lae 4 minuty:D:D no ... libilo se mi to ...
    YounGun STREETBASE
    YounGun STREETBASE
    Admin
    Admin

Male
    note : 1500sub beaten - Subscribe youtube.com/eshoter
    Kdo je nejlepší? : ENTONY!!, sw0f, kOz, stylish-R, Kala, RaZoR, iKo, Jin, Ownly, sNEM
    Počet příspěvků : 2494
    Registration date : 2008-05-03
    Rage :

Post by YounGun STREETBASE Fri May 22, 2009 10:03 am

PTK - hodne slusnej koment... to byl asi nejdelsi v historii CWG jakej sem dostal Very Happy diky bro Very Happy
    Bonee
    Bonee
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    note : IG - 5.4.2010, od té doby jsem se na fóru moc neobjevoval :)
    Kdo je nejlepší? : všichni kdo respektujou ostatní a maj svůj styl)
    Počet příspěvků : 320
    Registration date : 2009-01-25
    Rage :

Post by Bonee Sat May 23, 2009 7:17 am

walksta proč doufáš že si tu písničku nepřeloží?? jiank walk byl fakt pěknej koukl sem na celý a na kousek i podruhý. měl si nice úpravu walk velice fajnej)) so result is veeeery nice)) jo a angličtinu si taky nezkurvil Very Happy

Sponsored content

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 01, 2024 3:32 am