CWALK.GETGOO.NET

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
CWALK.GETGOO.NET

OFICIÁLNÍ ČESKO-SLOVENSKÁ C-WALK KOMUNITA

+2
Janouczek
QuizZy
6 posters

Rest & Gaul - Flowtci (Prod. DJ Fatte)

QuizZy
    QuizZy
    newbie
    newbie

Male
    note : (žádné)
    Kdo je nejlepší? : (záleží v čem)
    jsem : čech
    Počet příspěvků : 38
    Registration date : 2009-12-25
    Rage :
    Rest & Gaul - Flowtci (Prod. DJ Fatte) Left_bar_bleue0 / 30 / 3Rest & Gaul - Flowtci (Prod. DJ Fatte) Right_bar_bleue

Rest & Gaul - Flowtci (Prod. DJ Fatte) Empty Rest & Gaul - Flowtci (Prod. DJ Fatte)

Post by QuizZy Mon Jan 09, 2012 7:08 pm

Co řikáte ne tento song? Arrow

Janouczek
    Janouczek
    newbie
    newbie

Male
    Počet příspěvků : 22
    Registration date : 2011-12-30
    Rage :
    Rest & Gaul - Flowtci (Prod. DJ Fatte) Left_bar_bleue1 / 31 / 3Rest & Gaul - Flowtci (Prod. DJ Fatte) Right_bar_bleue

Rest & Gaul - Flowtci (Prod. DJ Fatte) Empty Re: Rest & Gaul - Flowtci (Prod. DJ Fatte)

Post by Janouczek Sat Feb 04, 2012 10:28 am

Ten song zbožnuju .. Very Happy
    Burn
    Burn
    GetGooer
    GetGooer

Male
    Kdo je nejlepší? : Lidi z CZ co mají svůj style, protože těch se už moc nenajde
    Počet příspěvků : 88
    Registration date : 2011-05-10
    Rage :
    Rest & Gaul - Flowtci (Prod. DJ Fatte) Left_bar_bleue0 / 30 / 3Rest & Gaul - Flowtci (Prod. DJ Fatte) Right_bar_bleue

Rest & Gaul - Flowtci (Prod. DJ Fatte) Empty Re: Rest & Gaul - Flowtci (Prod. DJ Fatte)

Post by Burn Sat Feb 04, 2012 12:09 pm

Ten song je dobrej, ale má to přes 100000 shlídnutí tak proč to sem dáváš?
    MoonGose
    MoonGose
    CWG je můj domov
    CWG je můj domov

Male
    note : Nemám note ! :)
    Kdo je nejlepší? : Ctiger , Youngun, Razor,aiNt, CrissW,AsikJr
    Počet příspěvků : 559
    Registration date : 2010-07-08
    Rage :

Post by MoonGose Sat Feb 04, 2012 7:10 pm

Burne nějak nechápu tvuj post Razz no a co že to má tolik shlednutí ..ta songa je boží nejlepší pecka od Resta

Co říkáte na tohle? ..

https://www.youtube.com/watch?v=ECr3guE1olk myslím že by jse nato dalo zajet slušne spyryt už nato zajel a fakt pecka
    čekujte tady: https://www.youtube.com/watch?v=bwK5kuizuWE

mír
    Ypsi.
    Ypsi.
    CWG Helper
    CWG Helper

Male
    note : crown powaaa !
    Kdo je nejlepší? : ''who feelin' the music''
    jsem : slovák
    Počet příspěvků : 228
    Registration date : 2011-10-15
    Rage :

Post by Ypsi. Sat Feb 04, 2012 8:26 pm

Burn wrote:Ten song je dobrej, ale má to přes 100000 shlídnutí tak proč to sem dáváš?
    troska nechapem ten tvoj post... preco sa donho hned navazas? Very Happy tak to sem dal pretoze sa mu to paci a je to dost luxus...tak mohol by si si odpustit taky koment...˘˘PEACE
    QuizZy
    QuizZy
    newbie
    newbie

Male
    note : (žádné)
    Kdo je nejlepší? : (záleží v čem)
    Počet příspěvků : 38
    Registration date : 2009-12-25
    Rage :

Post by QuizZy Sun Feb 05, 2012 7:51 pm

dávám ho sem pro crownery,myslim že se na něj dá slušně zajet,a myslim že je uplne jedno kolik má shlédnutí
    RaR
    RaR
    Admin
    Admin

Male
    note : -_-
    Kdo je nejlepší? : Marie a Jana !
    Počet příspěvků : 1335
    Registration date : 2010-08-07
    Rage :

Post by RaR Sun Feb 05, 2012 9:43 pm

QuizZy wrote:dávám ho sem pro crownery,myslim že se na něj dá slušně zajet,a myslim že je uplne jedno kolik má shlédnutí

Sorry že se vám tu seru do diskuzního kroužku ale pro crownery ? Very Happy To chci vidět crownera jak zajede tuhle písničku to nezvládne ani 40% clownerů Very Happy

Sponsored content

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 01, 2024 1:33 am