CWALK.GETGOO.NET

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
CWALK.GETGOO.NET

OFICIÁLNÍ ČESKO-SLOVENSKÁ C-WALK KOMUNITA

5 posters

►LeafThePro◄ | THE LEGENDARY MIXTAPE | Prod. by Case

Case
    Case
    Veterán
    Veterán

Male
    note : lolec xD
    Kdo je nejlepší? : viet jr. a camacho and all getgoo
    jsem : čech
    Počet příspěvků : 331
    Registration date : 2008-03-05
    Rage :
    ►LeafThePro◄ | THE LEGENDARY MIXTAPE | Prod. by Case Left_bar_bleue0 / 30 / 3►LeafThePro◄ | THE LEGENDARY MIXTAPE | Prod. by Case Right_bar_bleue

►LeafThePro◄ | THE LEGENDARY MIXTAPE | Prod. by Case Empty ►LeafThePro◄ | THE LEGENDARY MIXTAPE | Prod. by Case

Post by Case Wed May 18, 2011 11:22 pm

LTP je zpátky na C-walk scéně Smile
    >> Dony! <<
    >> Dony! <<
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    note : Cwalk deam pro zábavu ;)
    Kdo je nejlepší? : ja preferuju jenom Santu :D
    Počet příspěvků : 257
    Registration date : 2010-12-06
    Rage :
    ►LeafThePro◄ | THE LEGENDARY MIXTAPE | Prod. by Case Left_bar_bleue0 / 30 / 3►LeafThePro◄ | THE LEGENDARY MIXTAPE | Prod. by Case Right_bar_bleue

►LeafThePro◄ | THE LEGENDARY MIXTAPE | Prod. by Case Empty Re: ►LeafThePro◄ | THE LEGENDARY MIXTAPE | Prod. by Case

Post by >> Dony! << Thu May 19, 2011 4:06 am

pěknej mixtape jinak mě štvalo když sto tam spomaloval bylo to moc dlouhý Very Happy
    Lastman
    Lastman
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    note : Fuck u :D
    Kdo je nejlepší? : CLOWN: V.A.Lokos, T.I.Birdman, Gregory, Razor CROWN: sNEM, Kala, Minio
    Počet příspěvků : 289
    Registration date : 2009-01-02
    Rage :

►LeafThePro◄ | THE LEGENDARY MIXTAPE | Prod. by Case Empty Re: ►LeafThePro◄ | THE LEGENDARY MIXTAPE | Prod. by Case

Post by Lastman Thu May 19, 2011 5:18 am

jak už tu naznačil...to spomalený bylo strašně na dlouho a už to jeví takovej dojem nudy..Smile
    jinak se mi ten mixtape libil, walkově zajetý suprově, edit dobrej Smile
    hezký vidko peace!
    reflex
    reflex
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    note : c-walk is my life
    Kdo je nejlepší? : zhulenej KLUBKO:-DDDD
    Počet příspěvků : 295
    Registration date : 2010-08-21
    Rage :

Post by reflex Sat May 21, 2011 9:40 pm

jde vidět že je pořád nejlepší....walkově upe super žádná kritika tam ani snad nejde napsat
    těšim se na další vid
    peace Reflex
    Delete
    Delete
    asshole
    asshole

Male
    note : Smrdí mi prdel :*
    Kdo je nejlepší? : Youngun, SHONE a hlavně Scrappy to je největší mazák..!!! :) :)
    Počet příspěvků : 1338
    Registration date : 2010-08-11
    Rage :

Post by Delete Sat May 21, 2011 9:47 pm

Walk super

Edit nelepší co sem kdy viděl ten začátek Smile Smile Smile

Jinak newim co k tomu víc dodat prostě super mixtape Smile Smile

Sponsored content

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 01, 2024 3:43 am