CWALK.GETGOO.NET

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
CWALK.GETGOO.NET

OFICIÁLNÍ ČESKO-SLOVENSKÁ C-WALK KOMUNITA

+15
Luban
[P][S][D]Skully
Celys
Ezzi
Svejka AKA r1pSky
Jeezzy
JDC
WAKE UP!
...
VenteX
<[C4U]>cajda
PeteyGrand
NixiL
ducan.P11
Hoody
19 posters

Clown pack vol.2 $$

Hoody
    Hoody
    GetGooer
    GetGooer

Male
    note : Je mi u prdele jakej mám level, kolik mám subscribes a zhlédnutí na videu... Nejde mi o to nacpat svojí věc tisícům lidí do prdele jen aby mi hodily kladnej komment... Tancuju pro sebe, pro lidi a daleko víc mě potěší když mi můj výstup ohodnotí někdo komu jsem to nenarval do zadku :) ....Oldschool HIPHOP never DIE!!!....
    Kdo je nejlepší? : Originály... C-tiger, Entony, Ventex,, a spousta dalších :)
    jsem : čech
    Počet příspěvků : 97
    Registration date : 2010-10-27
    Rage :
    Clown pack vol.2 $$ Left_bar_bleue0 / 30 / 3Clown pack vol.2 $$ Right_bar_bleue

Clown pack vol.2 $$ Empty Clown pack vol.2 $$

Post by Hoody Sun Dec 19, 2010 7:03 pm

lol! Takže přeji všem krásnou a promrzlou neděli a opět se hlásím se svým pravidelným vydáním Clownového music packu lol!

Minulý týden jsem to vše dělal tak nějak na rychlo a nic se nestíhalo. Dnes to můžu trošku více rozvést a udělat pořádnějc Smile Krom toho, kdo viděl crown pack DeeGeeho a jeho časopisové vydání tak to bylo tak 100x lepší než to moje Very Happy vzal jsem si z něj trošku inspiraci Wink

odkaz: uvidíte až to celý přečtete Very Happy

Jak jsem slíbil minulý týden, dnešní Pack je pouze oldschool a D'n'B, výběr je udělán ze známějších písniček.
    Tady je Track list:

DNB
    01: DJ Fresh - All that jazz
    02: Netsky - Escape feat. Darrison
    03: Pendulum - Witchcraft
    04: L.A.O.S. - Fire on water

Oldschooool
    05: Cypress Hill - How I Could Just Kill a Man
    06: Cypress Hill - I Ain't Goin' Out Like That
    07: DJ_Clive$ter - Dance Little Hip Hop Bird
    08: Mobb Deep - Survival of the fittest
    09: Run DMC - It's Tricky

01: DJ Fresh - All that jazz

Tahle písnička otevírá celej dnešní pack, je to hodně velká nákopovka, spíš na poslech než na walk, ale kdo zvládne zajet takovej speed aby vychytal tenhle perfektní energickej beat tak je frajer a těšim se na vidko Smile
    Podle mě nejlepší písnička z Freshova alba Escape from planet Monday, vydaného v roce 2007
    Enjoy Wink

02: Netsky - Escape feat. Darrison

Beaty a bassy + k tomu úžasný vokály, sem tam nějakej šmoula..Very Happy...co k tomu dodat.
    Netsky neni příliš známej interpret, pohybuje se na scéně takovýho "lehkýho" D'n'B co vím teprve od roku 2008 ale rozhodně stojí za poslech.
    Tenhle song je z jeho nejnovějšího alba, který vydal v letošním roce, se stejnojmenným názvem, tedy Netsky.

03: Pendulum - Witchcraft

Electro rock, dnb, krásná melodie, trošku zamilovaná, text je úžasnej:) též písnička spíše pro poslech Wink
    Song je z jejich nejnovějšího alba - Immersion, který bylo vydaný v letošním roce. Skvělá věc pro poslech, doporučuji Smile

04: L.A.O.S. - Fire on water

Nekompromisní dramec s nenapodobitelnou atmosférou... věc názoru ale pro mě nejlepší dnb song kterej sem kdy slyšel Smile nazval bych to řekněme "Probubnovaná báseň". Když si najedete vidko na ytb tak hned pod ním je text, já tenhle styl miluju, tak se třeba najde taky nějakej romantik kterej to ocení Very Happy
    (jinak použito c-tigerem v jeho mixtejpu Dance reel)
    Záměrně timto songem uzavírám sekci dnb.

study study study study
    a otevíráme učebnici rapovýho dějepisu Very Happy

05: Cypress Hill - How I Could Just Kill a Man

Druhej nejstarší song v packu. Cypress hill tahle pecka nakopla strašně vysoko a stala se bezkonkurenční rapovou hymnou tehdejší doby a ta doba trvá dodnes Smile
    Album Cypress Hill, vydané v roce 1991 bylo jejich prvním albem a spousta lidí ho považuje za jedno z nejlepších rapových alb vůbec Smile

06: Cypress Hill - I Ain't Goin' Out Like That

Další pecka od cypress hill, méně známá než předchozí ale rozhodně neubírá cypressu na prestiži.
    Je o něco novější, objevila se v albu Black Sunday vydaném v roce 1993. Album je hudebně na stejné, né-li vyšší úrovni co jejich první album, tedy Cypress Hill.

07: DJ_Clive$ter - Dance Little Hip Hop Bird
    Odkaz na ytb jsem nesehnal Sad
    ale:
    Tohle je skutečnej oldskůl Very Happy Na tuhle melodii tancovala moje máma v tanečních Very Happy
    DJ Clev$ter se blejsknul, když vzal melodii z lidové písně Dance little bird (tanec malého ptáčka), přidal do ní pár samplů a střihnul tam eminemův rap, dále Outkast a ještě nějaké další rapery. Pecka prvního kalibru! Very Happy (pro pobavení) Smile

08: Mobb Deep - Survival of the fittest

Píše se rok 1995 a dva kámoši Prodigy a Havoc alias Mobb Deep servírujou světu album The Infamous...Nevim kolik platináčů za to dostali, ale kritiky je tenhle počin označován za NEJLEPŠÍ RAPOVÝ ALBUM VŠECH DOB...
    Oldschool jako řemen...holt tenkrát se ještě muzika nedělala pro peníze, prostě radost to poslouchat v dnešní době...člověk se uplně přesune v čase Smile

A následuje poslední track dnešního packu a v něm Legendární Run DMC !
    09: Run DMC - It's Tricky

Nejstarší songa v packu. K tomu ani nemám co napsat Smile jen snad: vychutnejte si to na plno!
    U nás tenkrát ještě hluboká totalita, i když už se jim to taky chýlilo, což oni nevěděli...a v USA vznikala takováto hudba..nepředstavitelné ten rozdíl Very Happy

Full download:
    Clown_pack_vol.2.zip
    Zjistil jsem že Edisk je kompletně novej, dva roky jsem na něm nebyl páč mě tenkrát nasrali a teď koukám a ono nový Very Happy takže teď už doufám že nebudou žádný problémy s downloadem Smile

Doufám že vás z toho nebolej oči..Very Happy Vybíral jsem a psal pěkně dlouho, tak komentujte a chci slyšet ohlasy jestli se vám to takhle líbí a co třeba do příště změnit Smile Poslouchejte to celý pěkně za sebou, schválně jsem to seřadil Smile

Teď na závěr už jen moje klasický THX 4 WATCHING (v tomto případě spíš Reading Very Happy ) a příští neděli opět naslyšenou !

s pozdravem Váš Hoody

Peace a hezký Vánoce!!! Smile
    ducan.P11
    ducan.P11
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    Kdo je nejlepší? : Ten, kdo má svůj názor a nebojí se ho říct. BUĎME NA SEBE MILOUNKATÝ, ALE VŠEHO S MÍROU.
    jsem : čech (vietnamec)
    Počet příspěvků : 444
    Registration date : 2010-05-26
    Rage :

Clown pack vol.2 $$ Empty Re: Clown pack vol.2 $$

Post by ducan.P11 Sun Dec 19, 2010 7:37 pm

DNB skupina je fakticky jenom na poslech Very Happy Pochybuju, že by na to někdo dokázal zawalkovat. Nejvíc se mi líbila píseň Pendulum - Witchcraft

Naproti tomu oldschool skupina je mnohem lepší .. Jsou tam celkem pohodový písničky, na který se dá jet i podle lyricu. Nachvilku jsem si i zawalkoval.

Paráda, těšim se na další dávku Smile
    ducan
    NixiL
    NixiL
    člen rodiny
    člen rodiny

Male
    Kdo je nejlepší? : Ten, kdo to dělá pro zábavu =P.
    Počet příspěvků : 671
    Registration date : 2009-07-25
    Rage :
    Clown pack vol.2 $$ Left_bar_bleue2 / 32 / 3Clown pack vol.2 $$ Right_bar_bleue

Post by NixiL Sun Dec 19, 2010 7:55 pm

Celkem pěknej výběr.
    V D'n'B jsem našel náký menší sympatie, ale v old schoolu jsem se vyžil I love you .
    Jestli budeš mít později s výběrem nákej těch ,, old schoolovejch pecek '' tak se mrkni SEM
    PeteyGrand
    PeteyGrand
    Admin
    Admin

Male
    note : @
    Kdo je nejlepší? : Ctiger, sNEM, V.A.Lokos, Anika
    Počet příspěvků : 1314
    Registration date : 2009-09-25
    Rage :

Post by PeteyGrand Sun Dec 19, 2010 7:58 pm

Mobb Deep - Survival of the fittest
    Na tu sem jel Smile

Jinak pecky vyběr..Smile
    <[C4U]>cajda
    <[C4U]>cajda
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    note : Všechno je o treningu
    Kdo je nejlepší? : crown : Entony.... clown : Negativ , Fafaneoo , v.a Lokos , Gregory , Matix
    Počet příspěvků : 166
    Registration date : 2010-08-26
    Rage :

Post by <[C4U]>cajda Sun Dec 19, 2010 8:02 pm

Pěkný pack:-)
    To DnB to nevím kdo by nato zajel:-) To je vážně jen na poslech :-)
    Ale ty oldschool tracky jsou vážně pěkný:-)
    Pěkná prace Hoody jen tak dál:-)
    Peace Čajda
    VenteX
    VenteX
    Admin
    Admin

Male
    Kdo je nejlepší? : Moorek!
    jsem : jiný
    Počet příspěvků : 996
    Registration date : 2009-05-05
    Rage :

Post by VenteX Sun Dec 19, 2010 9:26 pm

cyppres , mob depp Smile luxusní songy.

ale ty dnb moc nemusím .. hrozně rychlý .. Very Happy
    ...
    Veterán
    Veterán

Male
    Počet příspěvků : 834
    Registration date : 2008-08-12
    Rage :

Post by ... Sun Dec 19, 2010 9:40 pm

S pendulum souhlasim, album jsem měl hned po jejich vydání a poslouchám ho do teď, skoro denně. Smile
    WAKE UP!
    WAKE UP!
    CWG je můj domov
    CWG je můj domov

Male
    note : asdfnote
    Kdo je nejlepší? : Polští CROWNeři, Methodic, Entony, Sw0f. Z CLOWNerů potom Klubko, PTK, Faf. Z CRIPerů jednoznačně Birko, Marfii.
    Počet příspěvků : 559
    Registration date : 2009-07-10
    Rage :

Post by WAKE UP! Sun Dec 19, 2010 9:43 pm

Yess, DJ Fresh!Smile Byl sem na něm naživo,nejvíc masakr:)
    A ostatni taky pěkný,pár z nich šlo do oblíbenejch Smile
    Jen tak dál ^^
    Hoody
    Hoody
    GetGooer
    GetGooer

Male
    note : Je mi u prdele jakej mám level, kolik mám subscribes a zhlédnutí na videu... Nejde mi o to nacpat svojí věc tisícům lidí do prdele jen aby mi hodily kladnej komment... Tancuju pro sebe, pro lidi a daleko víc mě potěší když mi můj výstup ohodnotí někdo komu jsem to nenarval do zadku :) ....Oldschool HIPHOP never DIE!!!....
    Rage :

Post by Hoody Sun Dec 19, 2010 10:00 pm

Ducane joo spíš na poslech no, ale škoda to sem nedat...Very Happy třeba to nějakej blázen zkusí...Very Happy

Nixile luxus channel, určitě odtamtud něco vyberu, každopádně poslouchat to budu Smile dík za tip Wink

Sweete, já si řikal že jsem to někde možná viděl Very Happy každopádně je to skvělej song...

Venty, ty zrovna Razz ty se svym speedem, když bys chtěl tak byses to na tuhle rychlost taky naučil ! Very Happy

Walksto, Pendulum je luxus! já ho taky poslouchám hodně často Smile

No a Deegee... *závist* Very Happy Fresh je pořád Fresh! hned bych na něj jel :'( Very Happy

a pro všechny Díky že se muzika líbí Smile dal jsem si dnes s výběrem hodně práci, spíše jsem celej tejden vybíral a dneska akorád napsal článek Smile
    JDC
    JDC
    Moderator
    Moderator

Male
    note : You can live by the gun, or die by a bullet.
    Kdo je nejlepší? : Lastman , Sylwer , Efest , Snem , Mad4West , Rainy, Methodic , Tazu
    Počet příspěvků : 761
    Registration date : 2009-09-11
    Rage :

Post by JDC Mon Dec 20, 2010 6:54 am

Hoody
    Tos měl vydět ventyho když jel na Prodygy -woodo people ;-)
    Jeezzy
    Jeezzy
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    note : Nastvali jste me xD kdyz nebudete vedet muj nick :D tak se sem kouknete sem:) Jeezzy
    Kdo je nejlepší? : Nezálaží kdo je nejlepsi ..vzdycky bude nekdo jinej ..Jen zalezi jak to delas :)
    Počet příspěvků : 450
    Registration date : 2010-06-01
    Rage :

Post by Jeezzy Mon Dec 20, 2010 1:39 pm

jak jsem ti psal hodne luxusni vyber!!!!! moc se mi to libilo :]
    Svejka AKA r1pSky
    Svejka AKA r1pSky
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    note : Lidé jsou jako andělé s jedním křídlem, potřebují se obejmout, aby mohly létat.
    Kdo je nejlepší? : Moorek,Pont
    Počet příspěvků : 174
    Registration date : 2010-07-23
    Rage :

Post by Svejka AKA r1pSky Mon Dec 20, 2010 2:45 pm

Podle mě je to lepší než minule, ale fakt bych chtěl vidět jak někdo pojede na tohle rychlý =D
    DnB je super a už jsem párkrát nato viděl někoho jet, ale sám bych to nezvládnul...Jsem spíš na ten HipHop nooo Razz

No tak já jsem spokojen a už se těším na pack vol.3...
    PEACE SVEJKA

Last edited by SVEJKA on Thu Dec 23, 2010 8:43 am; edited 1 time in total
    Ezzi
    Ezzi
    newbie
    newbie

Male
    note : Jednou chci mít BG ;) :D
    Kdo je nejlepší? : Ctiger, YounGun, RaZoR, Fafaneoo, DeeGee, Entony, V.A Lokos, Sylwer
    Počet příspěvků : 42
    Registration date : 2010-02-19
    Rage :

Post by Ezzi Mon Dec 20, 2010 6:48 pm

Pěknej pack Cypres hill a Mopp Deep Smile sice ty tracky znam ale i tak mi to udelalo radost to dnb sem jeste neposlouchal Smile Až na toho Freshe, asi před tejdnem sem to dával na FB Wink
    Celys
    Celys
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    note : chceš battle? .. u mě máš smůlu :D
    Kdo je nejlepší? : Každý je něčím výjimečný
    Počet příspěvků : 183
    Registration date : 2008-12-02
    Rage :

Post by Celys Mon Dec 20, 2010 7:25 pm

Pendulum jsem si stáhl Smile pecka song .... a až do mě někdo nalije několik litrů monstera a nebude sníh tak to možná i zkusim Very Happy Very Happy
    [P][S][D]Skully
    [P][S][D]Skully
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    Kdo je nejlepší? : SWEET,YVB
    jsem : čech (vietnamec)
    Počet příspěvků : 470
    Registration date : 2010-10-09
    Rage :
    Clown pack vol.2 $$ Left_bar_bleue3 / 33 / 3Clown pack vol.2 $$ Right_bar_bleue

Post by [P][S][D]Skully Mon Dec 20, 2010 8:26 pm

docela se mi libi 1,2 Wink ale od tud asi pisnicky nebudu stahovat páč budou je mit vsichni xD
    Luban
    Luban
    Admin
    Admin

Male
    note : Luban@cwalkin.cz
    Kdo je nejlepší? : ČR: RaZoR, Entony
    Počet příspěvků : 1992
    Registration date : 2009-04-20
    Rage :

Post by Luban Mon Dec 20, 2010 10:06 pm

DnB jo to je moje Very Happy dokonce na to sem tam walkuju :-D
    MoonGose
    MoonGose
    CWG je můj domov
    CWG je můj domov

Male
    note : Nemám note ! :)
    Kdo je nejlepší? : Ctiger , Youngun, Razor,aiNt, CrissW,AsikJr
    Počet příspěvků : 559
    Registration date : 2010-07-08
    Rage :

Post by MoonGose Tue Dec 21, 2010 2:29 pm

Dobrá práce Hoody pár semi i líbýlo Very Happy jinak jen tak dál Gl !!..Smile
    Hoody
    Hoody
    GetGooer
    GetGooer

Male
    Rage :

Post by Hoody Wed Dec 22, 2010 10:37 pm

Svejko: Podivej se na vidko od Tajgra - P.o.D, jede tam na Freshe Very Happy

a počkejte na mě... teď musim speedovat naboso páč už se mi rozpadly poslední boty, ale na jaře až budu mít Cortezky tak vám všem doufám, opakuji že doufám (jakože fakt doufám) vytřu zrak ! Very Happy Very Happy

Jinak jsem rád že se songy líběj, doufám že se líbilo i zpracování článku. THX guys a zase v neděli, už mám pár šlupek nachystanejch Smile
    KeWy
    KeWy
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    note : Užívej dokud můžeš ! ;))
    Kdo je nejlepší? : Ctiger, Fafaneoo, YounGun, R2F, Xtream, Entony ...
    Počet příspěvků : 327
    Registration date : 2010-06-29
    Rage :

Post by KeWy Fri Dec 24, 2010 8:49 pm

slušný songy .. aj DNB nebyli špatný náký Very Happy
    BeSty
    BeSty
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    note : trocha ticha neuškodí;)
    Kdo je nejlepší? : ČR: Rainy, Fafaneoo , Ctiger Ostatni: Birdman , V.A.Lokos , Seven
    Počet příspěvků : 116
    Registration date : 2010-08-16
    Rage :

Post by BeSty Wed Dec 29, 2010 1:05 pm

Některý DnB mi přišli od poslechu nemožná na walkováníVery Happy Ale jsou blázni co to zvládajíVery Happy...ovšem old school..perfektní!Smile
    Moorek
    Moorek
    Special group
    Special group

Male
    note : 1000 Subs Thanks All!
    Kdo je nejlepší? : Rhythm's Pulse
    Počet příspěvků : 319
    Registration date : 2010-06-26
    Rage :

Post by Moorek Fri Dec 31, 2010 3:16 pm

Všechny skoro znám, ale jinak díky některé jsem použil Smile

Sponsored content

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 01, 2024 7:17 am