CWALK.GETGOO.NET

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
CWALK.GETGOO.NET

OFICIÁLNÍ ČESKO-SLOVENSKÁ C-WALK KOMUNITA

+3
Pontoušek!
Aurellia.P11
AMG
7 posters

AMG a CreeB - Happy B-day TORAN!!!

AMG
    AMG
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Female
    note : note... note...note....
    Kdo je nejlepší? : Ty!
    jsem : čech
    Počet příspěvků : 321
    Registration date : 2009-07-03
    Rage :
    AMG a CreeB - Happy B-day TORAN!!! Left_bar_bleue0 / 30 / 3AMG a CreeB - Happy B-day TORAN!!! Right_bar_bleue

AMG a CreeB - Happy B-day TORAN!!! Empty AMG a CreeB - Happy B-day TORAN!!!

Post by AMG Sat Jan 09, 2010 7:41 pm

Darováno Toranovi z lásky.. Jelikož má narozky.. Smile
    Happy b-day...
    Aurellia.P11
    Aurellia.P11
    CWG Helper
    CWG Helper

Female
    note : Before Chuck Norris goes to sleep he checks for Bruce Willis under his bed.
    Kdo je nejlepší? : Crowneři, Bappo, Mr.T, Dare, Česká scéna: Youngun, Ctiger, Razor, PTK...
    Počet příspěvků : 716
    Registration date : 2009-01-30
    Rage :
    AMG a CreeB - Happy B-day TORAN!!! Left_bar_bleue0 / 30 / 3AMG a CreeB - Happy B-day TORAN!!! Right_bar_bleue

AMG a CreeB - Happy B-day TORAN!!! Empty Re: AMG a CreeB - Happy B-day TORAN!!!

Post by Aurellia.P11 Sat Jan 09, 2010 8:06 pm

Dlouhý jak svině, ale stejně sem to viděla celý...Líbilo se Smile A Toranovi určitě bude taky.
    Ústní blahopřání pobavilo Very Happy AMG řekla snad 100krát "hele" Very Happy
    To ukázání, jak vám Toran pomohl bylo možná moc dlouhý.
    Všechny songy šupa
    Wiggle a podně dolu ze schodů taky hustý Very Happy
    BTW: Ty dech-beroucí chyby na začátku tam jsou schválně? Very Happy You was, He have atd....To bylo až takový, že to nešlo neříct sry Smile
    Pontoušek!
    Pontoušek!
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    note : Sičí konvice...běž zalejt ptáčky xP
    Kdo je nejlepší? : Ten kdo zawalkuje na 1 cm čtverečnim :-P
    Počet příspěvků : 368
    Registration date : 2010-01-09
    Rage :

Post by Pontoušek! Mon Jan 11, 2010 5:37 pm

pěkný video :-P

Edit: Spam - Luban
    Buri.
    Buri.
    GetGooer
    GetGooer

Male
    note : Nemusíš být nejlepší, ale musíš do to dát vše....
    Počet příspěvků : 71
    Registration date : 2009-10-17
    Rage :

Post by Buri. Sun Jan 17, 2010 10:49 am

Pěkný vídko....povedlose Toram musí mít hroznou radost...mě by to taky potěšilo...
    ale je to dlouhý Very Happy ale taky jsem to doukoukal až do konce....zajímalo mě to...

je to od vás milí...

GL do dalších videjí...a Toranovy vše nej....ikdyžasi pozdě...
    [DSW] MaTT_C*
    [DSW] MaTT_C*
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    Počet příspěvků : 214
    Registration date : 2008-12-30
    Rage :

Post by [DSW] MaTT_C* Sun Jan 17, 2010 12:24 pm

Zase ukradenej song z Urban Unit mixtapu.. To mi skazilo dojem z vidka tk o polovinu.. 9 minut? Sorry ale to bych se díval tk možná u Top Walkerů.. Nic proti vám.. Po chvíli mě to začalo nudit..
    OMG --> Sry AMG máš ten walk docela na pohodu skus přidat něco new je to furt stejný..
    Creeb --> Nehorázně utahaný bez energie.. Špatná flow.. Opakování.. SKus to zlepšit..

Jinak ale zase ocenuju že ste kamarádovi něco takovýho natočili..Smile

Peace
    MaTT_C*
    Calvin
    Calvin
    CWG je můj domov
    CWG je můj domov

Male
    Kdo je nejlepší? : Ryeez,Methodic
    Počet příspěvků : 559
    Registration date : 2009-07-20
    Rage :

Post by Calvin Sun Jan 17, 2010 12:39 pm

mate to pekny urcite se mu to libilo Smile
    prosim vas jak se jmenuje ta songa co hraje od 8minuty ?... dik
    *ANC*Herold
    *ANC*Herold
    čas pro veterána??
    čas pro veterána??

Male
    note : Užívej si Každý den Jako by byl Poslední
    Kdo je nejlepší? : podle mě nikdo každý je nejlepší Nečím nebo jeho styl je nečím originalním
    Počet příspěvků : 1564
    Registration date : 2009-07-02
    Rage :
    AMG a CreeB - Happy B-day TORAN!!! Left_bar_bleue1 / 31 / 3AMG a CreeB - Happy B-day TORAN!!! Right_bar_bleue

Post by *ANC*Herold Fri Jan 29, 2010 6:51 am

Je to pěkný Vidko ani nehchci hodnotit walk protože to bylo darováno sice to bylo dlouho ale kouikal semm do konce už kvuly te první
    písničce a editu.. prostě ste to tam zabili určitě se to bude líbít i toranovy to je jasný

AMG k tobě ti mužu říct že se my líbí tvoje energie a i nějaké kroky nevypadaj nějak špatně akorád ten armcontrol mě to příde jak z breaku i nějaké kroky je uplně vidět že děláš break Very Happy ale jinak se my to líbilo pecka

Creeb tak newalkuješ dlouho ale na tu dobu to nebylo špatne jen trochu bounce přidat a doladit kroky a nějaká powery jinak to bylo dobré trochu energie přidat a bude to taky dobrý flow ta tri pokulhavala ale tak to ze začátku každýmu aaaale je to pecka

5/5* jinak newím jestly už je měl to je jedno jestly to říkám pozdě tak sory ale všechno nejlepší newím jak je to tady dlouho Very Happy

Sponsored content

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 01, 2024 7:22 am