+3
Lenny
G-Encore Error
Ctiger
7 posters
Ctiger - TGA Snippet - Official Crew of PMW
Ctiger- Veterán
Kdo je nejlepší? : Ti co chápou náš styl a snaží se ho rozvíjet
jsem : čech
Počet příspěvků : 1089
Registration date : 2008-02-26
Rage :
G-Encore Error- walkuju přez CWG
note : Back in dancing ..
Kdo je nejlepší? : Razor, Ctiger, YounGun, Bettadenu, Snem, Pac, Gregory
Počet příspěvků : 406
Registration date : 2008-10-28
Rage :
Na 100% ti muzu rict ze tvoje kreativita a vule vymyslet novy movy je fakt obrovska
Proti entertaiment nemuzu nic vytknout jak zacatek tak i prostredek kazda vterina bid je to jen snippet tak stoji za to si o pustit jeste jednou newm jak to delas ale proste libi se mi to...
Beatriding je tvoje silna stranka a u nehoz se nemusim ani moc rozepisovat pac v nem vynikas
Tvy variace a transitons mno da se rict ze spis jsou tam videt skoro jen ty tvy a kvuli tomu rikam ze nejlepsi na tvym walku je vule premejslet a vytvaret new new new novy veci a proste i picovinky ktery stojej za to .......
U flow mno nadhera primo ozdubka na dortu .................... zacina zima premyslel si uz udelat video na lede?
Byla by to bomba mno ale tvuj walk je tvuj walk ....
Jeste zminka o tom kvaaaasnounkym micku mno basketaku ....
Taky dost dobry vyradis se a jeste ten move jak si stal tou spickou na nem taky dobry
... musel jsem pac to mne dost nadchlo
Celkovy dojem z vidka vypada tak ze ho pustim jeste jednou LOL......
Pri walku mas i dost energickej i armcontrol takze v podstate teda muzu ti naplno rict ze mas za 1
xD xD xD
Ave Matrix
Peace .LilG...
Proti entertaiment nemuzu nic vytknout jak zacatek tak i prostredek kazda vterina bid je to jen snippet tak stoji za to si o pustit jeste jednou newm jak to delas ale proste libi se mi to...
Beatriding je tvoje silna stranka a u nehoz se nemusim ani moc rozepisovat pac v nem vynikas
Tvy variace a transitons mno da se rict ze spis jsou tam videt skoro jen ty tvy a kvuli tomu rikam ze nejlepsi na tvym walku je vule premejslet a vytvaret new new new novy veci a proste i picovinky ktery stojej za to .......
U flow mno nadhera primo ozdubka na dortu .................... zacina zima premyslel si uz udelat video na lede?
Byla by to bomba mno ale tvuj walk je tvuj walk ....
Jeste zminka o tom kvaaaasnounkym micku mno basketaku ....
Taky dost dobry vyradis se a jeste ten move jak si stal tou spickou na nem taky dobry
... musel jsem pac to mne dost nadchlo
Celkovy dojem z vidka vypada tak ze ho pustim jeste jednou LOL......
Pri walku mas i dost energickej i armcontrol takze v podstate teda muzu ti naplno rict ze mas za 1
xD xD xD
Ave Matrix
Peace .LilG...
Last edited by -US-.LilG... on Sun Nov 15, 2009 7:37 am; edited 1 time in total
Lenny- CWG je můj domov
Počet příspěvků : 524
Registration date : 2008-11-07
Rage :
moc pěknej začátek kámo...pak se to rozjelo upe na bomby
energie 100%....movy 100%...+ movy s míčem
beatride trochu posunutej...flow moc pěkná...tvůj style žeru seš moje
inspirace!!
peace
-Lenny
energie 100%....movy 100%...+ movy s míčem
beatride trochu posunutej...flow moc pěkná...tvůj style žeru seš moje
inspirace!!
peace
-Lenny
Ctiger- Veterán
Kdo je nejlepší? : Ti co chápou náš styl a snaží se ho rozvíjet
Počet příspěvků : 1089
Registration date : 2008-02-26
Rage :
Beatriding tu neni prtze sem jel na uplne jinej song xD
[BD]Niker- CWG je můj domov
note : Nelezte do prdele skusenejsim walkerum :))
Kdo je nejlepší? : Klubko, PTK, Kenny, YG, R2F, Razi, Luban, Fafaneoo,JDC
Počet příspěvků : 612
Registration date : 2009-09-05
Rage :
Ou krasa...
I kdyz si jel na jinou songu tak ti beat visel
Flow: senzacni
Walk: prekrasnej !!!
Tranzy: prekrasny !!
Mowi: nechapavy.. nechapu jak nikdo todle muze vymyslet xD
Je to senzacni skoda ze sem to nevidel na zivo tajgre xD No co GL do dalsich videk PEACE NiK3R
I kdyz si jel na jinou songu tak ti beat visel
Flow: senzacni
Walk: prekrasnej !!!
Tranzy: prekrasny !!
Mowi: nechapavy.. nechapu jak nikdo todle muze vymyslet xD
Je to senzacni skoda ze sem to nevidel na zivo tajgre xD No co GL do dalsich videk PEACE NiK3R
Last edited by Nik3r* on Fri Nov 20, 2009 7:26 pm; edited 1 time in total
[LNF] aL^j0- čas pro veterána??
note : Necum na mne stejne to nema cenu...
Kdo je nejlepší? : K-oz, Lokos, Ctiger, Slick Viet, bLu, LET, BettaDenu, TAZU, Ziemek, Ownly, skribblez
Počet příspěvků : 1651
Registration date : 2008-09-01
Rage :
Uplne totalne zabite video .... Silene zkombinovanej style ...
Ty c-walk primo rozvyjis do vyfaranych veci ,, silene powery a variance me uplne total
drti....
S micem sis pohral paradne skvele vykucene a kreativita je nehorazna ....V kazdym kroku
100procentni duraz a dotahnuti...
Perfektne sedi prace s rukama a nohama. Delas si co chces , tvoje vidka mi ukazuji vsechny kroky ktere mam v predstavach ale neumim je udelat .... Dokazes realizovat vselijake kroky, ty s walkem zijes ,proste se k sobe hodite ... ..
Ty c-walk primo rozvyjis do vyfaranych veci ,, silene powery a variance me uplne total
drti....
S micem sis pohral paradne skvele vykucene a kreativita je nehorazna ....V kazdym kroku
100procentni duraz a dotahnuti...
Perfektne sedi prace s rukama a nohama. Delas si co chces , tvoje vidka mi ukazuji vsechny kroky ktere mam v predstavach ale neumim je udelat .... Dokazes realizovat vselijake kroky, ty s walkem zijes ,proste se k sobe hodite ... ..
Entony- Special group
note : Some people learn to dance...others are Born to ;)
Kdo je nejlepší? : Crown Kingz, Crowners No.1, GoSu, Kala, Kuki, Gagong Pinoy..
Počet příspěvků : 856
Registration date : 2009-11-11
Rage :
Nebudu psát nic o flow nebo beatridu atd. protože nepatřím mezi ty co by to mohli posoudit , takže se přídávám k ostatním
Každopádně tvoje videa jsou prostě neskutečný !!! Jen sedím s otevřenou a pouštím si to znova a znova
*God bless you*
Každopádně tvoje videa jsou prostě neskutečný !!! Jen sedím s otevřenou a pouštím si to znova a znova
*God bless you*
*I.S.C*RomanKO- walkuju přez CWG
Kdo je nejlepší? : kiiro90
Počet příspěvků : 236
Registration date : 2008-09-19
Rage :
nechápu na tobě jak někdo může být tak luxusní walker. nechápu jak ti to vycházelo s tím míčem nechápu tě celého ten tvuj styl. Hraješ si s tím upně luxusně. prostě pro mě jsi upně ten nejlepší z nejlepších
|
|