Age : 26 note : The Limited Crew! Kdo je nejlepší? : Catch , Fancy , Nesty ,Ferzy, Webstr, DAAR ,TLC jsem : čech Počet příspěvků : 161 Registration date : 2013-02-23 Rage :
Age : 25 note : I'm in DwH and i get AG... My dream come true! :) Kdo je nejlepší? : Já ne!! jsem : čech Počet příspěvků : 85 Registration date : 2012-08-31 Rage :
to mas o beat nebo o dva posunutou songu nebo to je tak umyslne ? se mi to nezda u toho zacatku ... Ale Variace, Styl, Beat atd. Na IG to je tkze Vote:IG
Age : 27 note : Neví někdo co sem mám napsat ??? Kdo je nejlepší? : Luigi Alkapone, Fancy, Billy, Nepo, Sylwer jsem : čech Počet příspěvků : 148 Registration date : 2012-12-23 Rage :
Za mě vote BG .. sry kámo dost ti padá flow.. máš tam spoustu špatně provedených přechodů.. nějakej repeat tam byl taky.. ale hlavně v jednu chvíli děláš kroky správně a dotahuješ je a pak zase chvilku ne a to ti taky dost kazí flow až tohle vylepšíš pak to zkus znova.. Btw: jo pomůžu ti s tím
Duvodu nedotahle kroky flow repet avzdycky at ti video zacne songou kazi to dojem. Dal armcontrol rozlitanej potrebuje taky zlepsit. No abych to shrnul walk na IG mas ale urcite ne tady na tom videu .
Age : 26 note : The Limited Crew! Kdo je nejlepší? : Catch , Fancy , Nesty ,Ferzy, Webstr, DAAR ,TLC jsem : čech Počet příspěvků : 161 Registration date : 2013-02-23 Rage :