Age : 27 note : Neví někdo co sem mám napsat ??? Kdo je nejlepší? : Luigi Alkapone, Fancy, Billy, Nepo, Sylwer jsem : čech Počet příspěvků : 148 Registration date : 2012-12-23 Rage :
Age : 26 note : The Limited Crew! Kdo je nejlepší? : Catch , Fancy , Nesty ,Ferzy, Webstr, DAAR ,TLC jsem : čech Počet příspěvků : 161 Registration date : 2013-02-23 Rage :
Feel: Smith Beat: Rektor Style: OBA Variace: OBA Flow: Rektor ( Ale bacha na tu zbrklost při tom speedu) Enter: Smith
Je to strašně moc vyrovnanej battle! Ale za mě Vote: Smith Reason? Strašně se mi líbí jak se vžil do tý songy,ta písnička mu opravdu sedla! Rektor: Nemůžu si pomoct ale nesednou mi na tobě speedy, dokážeš zajet 100x lépe) GL do tréninku PeaCe Zoony )
note : die high Kdo je nejlepší? : MiniO, Kala, Ryeez, Zemik, Methodic a DeeGee jsem : čech Počet příspěvků : 135 Registration date : 2011-05-12 Rage :
Age : 25 note : I'm in DwH and i get AG... My dream come true! :) Kdo je nejlepší? : Já ne!! jsem : čech Počet příspěvků : 85 Registration date : 2012-08-31 Rage :
Feel: Smith Beat: Rektor Style: Oba Variace: ObA Flow: Podle mě spiš smith... Nevim jestli tam rektor tu zbrklost mel nebo mi to prislo kvuli kameře... Enter:Smith
vote:Pro čínskou polívku (Smith) - Lepší flow feel i style jenom bacha na beat a celkově mě to video víc bavilo - u rektora mi vadila zbrklost a nedotažený kroky GL do tréniku obou
oba jste zajeli pěkně, ale smith měl vyšší enter, lepší flow a propracovanější styl. na druhou stranu měl rektor stopro lepší beat, jenom škoda tý splašenosti.. za mne to je VOTE SMITH. 6:1 LOCKED CG