je to celkem na hraně ale - Cardik je vywalkovanější, má propracovanější styl ikdyž hodně opakoval kroky, beatride byl v pohodě, vybral sis dobrou songu :)Enter v podstatě žádnej, obyčejný vidko. Zoony se hodně zlepšuje, ale nejsi tak vywalkovanej, furt se posekáváš v nějakejch krocích a hlavně sis to posral songou, kdybys zajel na něco jednoduššího tak by to bylo lepší, ale vybral sis songu náročnou na lyric i na beat pro tebe, takže ti to hodně shodilo enter. Příště walkuj na lepší songu. Vyhodnocení Styl - Cardik Beat - Cardik Variace - Zoony Flow - Oba Enter - Oba Je to vyrovnaný ale Cardik se mi líbil víc. VOTE CARDIK
Age : 27 note : Neví někdo co sem mám napsat ??? Kdo je nejlepší? : Luigi Alkapone, Fancy, Billy, Nepo, Sylwer jsem : čech Počet příspěvků : 148 Registration date : 2012-12-23 Rage :
note : die high Kdo je nejlepší? : MiniO, Kala, Ryeez, Zemik, Methodic a DeeGee jsem : čech Počet příspěvků : 135 Registration date : 2011-05-12 Rage :
Age : 27 Kdo je nejlepší? : Methodic , Xtream , Moorek , Entony , Ryeez , Neker <3 <3 jsem : čech Počet příspěvků : 47 Registration date : 2012-10-14 Rage :