CWALK.GETGOO.NET

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
CWALK.GETGOO.NET

OFICIÁLNÍ ČESKO-SLOVENSKÁ C-WALK KOMUNITA

4 posters

Marc.styles ][_,(())][_, po dlouhý době! :D

Marc.styles
    Marc.styles
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    note : vsechno je jenom o trenovani... :))
    Kdo je nejlepší? : Všichni jsou nejlepší... každej do toho vrazíl několik hodin trénování :)) Ale jinak pro mě osobně -> Ducan !! ;)) Protože mě učil a vim co všechno do toho umí dát! ;))
    jsem : čech
    Počet příspěvků : 205
    Registration date : 2010-07-09
    Rage :
    Marc.styles ][_,(())][_, po dlouhý době! :D  Left_bar_bleue2 / 32 / 3Marc.styles ][_,(())][_, po dlouhý době! :D  Right_bar_bleue

Marc.styles ][_,(())][_, po dlouhý době! :D  Empty Marc.styles ][_,(())][_, po dlouhý době! :D

Post by Marc.styles Fri Jul 05, 2013 9:40 pm

Po dlouhý době video.. ani jsem se moc nesnažil, vím že jsem se zhoršil Very Happy Tak jen do mě!

https://www.youtube.com/watch?v=ldevS09ycB8
    Marc.styles ][_,(())][_, po dlouhý době! :D  421991
    T.H.C.LoLiS
    T.H.C.LoLiS
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    note : https://www.youtube.com/LolacekXD
    Kdo je nejlepší? : R.Smile !!
    Počet příspěvků : 127
    Registration date : 2011-10-06
    Rage :
    Marc.styles ][_,(())][_, po dlouhý době! :D  Left_bar_bleue1 / 31 / 3Marc.styles ][_,(())][_, po dlouhý době! :D  Right_bar_bleue

Marc.styles ][_,(())][_, po dlouhý době! :D  Empty Re: Marc.styles ][_,(())][_, po dlouhý době! :D

Post by T.H.C.LoLiS Fri Jul 05, 2013 10:59 pm

přidat variace.. ,tranzy vklidu , flow s přehledem, beat 50 na 50 , průměrný BG .. prostě jen trénuj Smile Gl Wink
    Marc.styles
    Marc.styles
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    Kdo je nejlepší? : Všichni jsou nejlepší... každej do toho vrazíl několik hodin trénování :)) Ale jinak pro mě osobně -> Ducan !! ;)) Protože mě učil a vim co všechno do toho umí dát! ;))
    Rage :
    Marc.styles ][_,(())][_, po dlouhý době! :D  Left_bar_bleue2 / 32 / 3Marc.styles ][_,(())][_, po dlouhý době! :D  Right_bar_bleue

Marc.styles ][_,(())][_, po dlouhý době! :D  Empty Re: Marc.styles ][_,(())][_, po dlouhý době! :D

Post by Marc.styles Sat Jul 06, 2013 10:32 am

Very Happy Very Happy díx
    Marc.styles
    Marc.styles
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    Rage :

Post by Marc.styles Sun Jul 07, 2013 10:53 am

ještě nějaký komenty? "rady" Laughing 
    D A A R
    D A A R
    GetGooer
    GetGooer

Male
    note : UNITY BITCHES!
    Kdo je nejlepší? : Nejlepší je ten, kdo si jde za svým snem.
    Počet příspěvků : 78
    Registration date : 2012-10-27
    Rage :
    Marc.styles ][_,(())][_, po dlouhý době! :D  Left_bar_bleue0 / 30 / 3Marc.styles ][_,(())][_, po dlouhý době! :D  Right_bar_bleue

Post by D A A R Sat Oct 05, 2013 6:31 pm

Video není dostupné :-/
    [HC]Krvsty
    [HC]Krvsty
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    note : die high
    Kdo je nejlepší? : MiniO, Kala, Ryeez, Zemik, Methodic a DeeGee
    Počet příspěvků : 135
    Registration date : 2011-05-12
    Rage :
    Marc.styles ][_,(())][_, po dlouhý době! :D  Left_bar_bleue0 / 30 / 3Marc.styles ][_,(())][_, po dlouhý době! :D  Right_bar_bleue

Post by [HC]Krvsty Mon Oct 07, 2013 11:36 am

D A A R wrote:Video není dostupné :-/
    a proč to teda vůbec komentuješ? Very Happy všímám si že vůbec teď komentuješ starý příspěvky aby sis nahnal rank v postech, ale pak je to na cwg akorát nepřehledný protože se míchaj nový a starý příspěvky..
    D A A R
    D A A R
    GetGooer
    GetGooer

Male
    note : UNITY BITCHES!
    Kdo je nejlepší? : Nejlepší je ten, kdo si jde za svým snem.
    Počet příspěvků : 78
    Registration date : 2012-10-27
    Rage :

Post by D A A R Mon Oct 07, 2013 12:25 pm

Sem se chtěl podívat Very Happy:)komentuju no :Dco mám jinýho komentovat, když tu nic není -.-"

Nesty : Zbytečnej spam, už jsem tě upozorňoval a stejně jsi to nezměnil, udávám rage.
    komenty typu '' Video není dostupné :/ '' si myslim, že jsou tu fakt k ničemu, nenaháněj si posty
    zbytečnýma komentama 3 měsíce starých videí .

Last edited by N.HIGHCOWARD on Mon Oct 07, 2013 5:19 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : rage)

Sponsored content

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 01, 2024 2:24 am