Tak vote UP děkuju
5 posters
Mistake - IG Tryout
Mistake- newbie
- jsem : čech
Počet příspěvků : 11
Registration date : 2013-02-17
Rage :
- Post n°1
Mistake - IG Tryout
*ANC*Herold- čas pro veterána??
note : Užívej si Každý den Jako by byl Poslední
Kdo je nejlepší? : podle mě nikdo každý je nejlepší Nečím nebo jeho styl je nečím originalním
jsem : čech
Počet příspěvků : 1564
Registration date : 2009-07-02
Rage :
- Post n°2
Re: Mistake - IG Tryout
beat tak na pul !!!
styl je dobrej ale zas na tuto songu si mohl zaject víc to samí jak u kamoše tveho ENERGIE ..! prostě to vypadalo jak když si přišel odwalkoval a šel. když je to IG TAK ASPON TROŠKU UDĚLAT DOJEM ...
VARIACE BYLO DOST ! A Moc aLE Flow se mi nelíbila a přišlomi to jako crown a ne Clown ! pro mě
BG
styl je dobrej ale zas na tuto songu si mohl zaject víc to samí jak u kamoše tveho ENERGIE ..! prostě to vypadalo jak když si přišel odwalkoval a šel. když je to IG TAK ASPON TROŠKU UDĚLAT DOJEM ...
VARIACE BYLO DOST ! A Moc aLE Flow se mi nelíbila a přišlomi to jako crown a ne Clown ! pro mě
BG
[TSE]Shaddy- GetGooer
note : I'm your friend and foe ;)
Kdo je nejlepší? : Fafaneoo
Počet příspěvků : 87
Registration date : 2011-11-04
Rage :
- Post n°3
ZúDiac wrote:beat tak na pul !!!
VARIACE BYLO DOST ! A Moc aLE Flow se mi nelíbila a přišlomi to jako crown a ne Clown ! :)pro mě
BG
tvůj vote vůbec nechápu ;)píšeš píčoviny..
prej crown a né clown ? to snad nemůžeš brát jako bod do vote ne ?
vůbec se nedivím,že jsi dostal ban za to, že píšeš sračky..
Kdyby to šlo tak ti to IG dám
BTW : omlouvám se za spam
*ANC*Herold- čas pro veterána??
note : Užívej si Každý den Jako by byl Poslední
Kdo je nejlepší? : podle mě nikdo každý je nejlepší Nečím nebo jeho styl je nečím originalním
Počet příspěvků : 1564
Registration date : 2009-07-02
Rage :
- Post n°4
DOBRÝ HEJ SI MOC SE NA PODÍVEJ TVL ... TOBĚ TO PŘÍDE NA IG nemá ani moc variací na IG A HLAVNĚ STYL NENÍ IG JE TO PODLĚ ME TROŠKU SUCHÝ VIDEO NA IG
S.A.NEPO- Special group
Kdo je nejlepší? : Každej znás je něčim nejlepší!
Počet příspěvků : 190
Registration date : 2010-05-28
Rage :
- Post n°5
Není to tak špatný ale přidej variace a zapracuj na stylu, chybi mi tam vywalkovanost.
Beatride: nevím jestly to přišlo jen mě ale řekl bych že si ze 70% nechytal, napr. ani jednim crown hopem si se netrefil a to mi příde zvláštní takže na tom taky zapracuj.
Za mě ještě IG ne.
Vote: BG+
Beatride: nevím jestly to přišlo jen mě ale řekl bych že si ze 70% nechytal, napr. ani jednim crown hopem si se netrefil a to mi příde zvláštní takže na tom taky zapracuj.
Za mě ještě IG ne.
Vote: BG+
RaR- Admin
note : -_-
Kdo je nejlepší? : Marie a Jana !
Počet příspěvků : 1335
Registration date : 2010-08-07
Rage :
- Post n°6
Shaddy a Herold: Děláte si srandu???? Už druhý tryout u kterého se nesmyslně hádáte, navíc vototvat a psát k IG tryoutu můžou AG a Staffs!!!! Každýmu dávám rage snad už to pochopíte !!!
K videu ... špatná flow, generic style, beat nebyl nic extra ... vote BG
Lock.
K videu ... špatná flow, generic style, beat nebyl nic extra ... vote BG
Lock.