CWALK.GETGOO.NET

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
CWALK.GETGOO.NET

OFICIÁLNÍ ČESKO-SLOVENSKÁ C-WALK KOMUNITA

4 posters

Po dlouhe dobe opravdovy shiiit !:/

SMITH 3
    SMITH 3
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    note : Seruuus :D
    Kdo je nejlepší? : Rhythm´s Pulse!!!
    jsem : čech
    Počet příspěvků : 143
    Registration date : 2012-06-26
    Rage :
    Po dlouhe dobe opravdovy shiiit !:/ Left_bar_bleue1 / 31 / 3Po dlouhe dobe opravdovy shiiit !:/ Right_bar_bleue

Po dlouhe dobe opravdovy shiiit !:/ Empty Po dlouhe dobe opravdovy shiiit !:/

Post by SMITH 3 Thu Apr 04, 2013 6:28 pm

je to takovy hodne slabsi video ale cekejte neco fakt NEW ... bude to pecicka video... (y) :DDD
    Kovky
    Kovky
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    note : mám svůj style.
    Kdo je nejlepší? : TY!!!!!!
    Počet příspěvků : 182
    Registration date : 2010-12-28
    Rage :
    Po dlouhe dobe opravdovy shiiit !:/ Left_bar_bleue2 / 32 / 3Po dlouhe dobe opravdovy shiiit !:/ Right_bar_bleue

Po dlouhe dobe opravdovy shiiit !:/ Empty Re: Po dlouhe dobe opravdovy shiiit !:/

Post by Kovky Thu Apr 04, 2013 6:37 pm

me se to video libilo akorat me štvalo že jsi moc nechytal tak tajto bych vylepšil a jinak bych přidal neaky variace a atd Peace Kovky
    Lacky
    Lacky
    GetGooer
    GetGooer

Male
    Počet příspěvků : 68
    Registration date : 2011-01-28
    Rage :
    Po dlouhe dobe opravdovy shiiit !:/ Left_bar_bleue0 / 30 / 3Po dlouhe dobe opravdovy shiiit !:/ Right_bar_bleue

Po dlouhe dobe opravdovy shiiit !:/ Empty Re: Po dlouhe dobe opravdovy shiiit !:/

Post by Lacky Thu Apr 04, 2013 9:47 pm

Hele Smithe jedna otázka. Když ti to připadá jako " opravdový shit " tak proč to vůbec dáváš ven?Very Happy
    Jinak k videu. Nemyslim si, že ten deform je dobrej:) Mě se na to moc dobře nekouká. Proč to nenecháš tak jak to je? přes celou plochu?
    Občas jak nějakou chvíli walkuješ bokem, tak to zkus taky vymazat a pokud možno, tak walkovat čelem ke kameře:)
    Jinak mě se to líbilo:) Jen škoda toho beatu..
    Catch
    Catch
    CWG Helper
    CWG Helper

Male
    note : Neví někdo co sem mám napsat ???
    Kdo je nejlepší? : Luigi Alkapone, Fancy, Billy, Nepo, Sylwer
    Počet příspěvků : 148
    Registration date : 2012-12-23
    Rage :
    Po dlouhe dobe opravdovy shiiit !:/ Left_bar_bleue0 / 30 / 3Po dlouhe dobe opravdovy shiiit !:/ Right_bar_bleue

Post by Catch Fri Apr 05, 2013 9:26 pm

Podle mě trochu utahaný... a trošku přidej bounce.. =) jinak pěkný =)

GL
    SMITH 3
    SMITH 3
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    note : Seruuus :D
    Kdo je nejlepší? : Rhythm´s Pulse!!!
    Počet příspěvků : 143
    Registration date : 2012-06-26
    Rage :
    Po dlouhe dobe opravdovy shiiit !:/ Left_bar_bleue1 / 31 / 3Po dlouhe dobe opravdovy shiiit !:/ Right_bar_bleue

Post by SMITH 3 Sat Apr 06, 2013 7:07 pm

dekuju vam, Lacky : Very Happy Me se to video osobne moc nelibi, a davam to sem abych vedel jak na to reaguji ostatni Very Happy

Sponsored content

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 01, 2024 3:34 am