CWALK.GETGOO.NET

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
CWALK.GETGOO.NET

OFICIÁLNÍ ČESKO-SLOVENSKÁ C-WALK KOMUNITA

4 posters

Taschen ft.Justin Timberlake-Summer Love

Taschen
    Taschen
    newbie
    newbie

Male
    Kdo je nejlepší? : Entony, Ctiger, RaZor, sNEM, V.A Lokos
    jsem : čech
    Počet příspěvků : 22
    Registration date : 2011-10-25
    Rage :
    Taschen ft.Justin Timberlake-Summer Love Left_bar_bleue0 / 30 / 3Taschen ft.Justin Timberlake-Summer Love Right_bar_bleue

Taschen ft.Justin Timberlake-Summer Love Empty Taschen ft.Justin Timberlake-Summer Love

Post by Taschen Mon Jan 07, 2013 7:22 pm

ahojte,po dlouhý době jsem se dal zas na walk,začínám zas trénovat,tak prosím nějaký rady od vás,děkuju!Smile

JessyCWG
    JessyCWG
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    note : C-walk is me life :))
    Kdo je nejlepší? : Entony,Xtream,S.A Nepo,Tecilla.
    Počet příspěvků : 153
    Registration date : 2011-01-17
    Rage :
    Taschen ft.Justin Timberlake-Summer Love Left_bar_bleue0 / 30 / 3Taschen ft.Justin Timberlake-Summer Love Right_bar_bleue

Taschen ft.Justin Timberlake-Summer Love Empty Re: Taschen ft.Justin Timberlake-Summer Love

Post by JessyCWG Mon Jan 07, 2013 8:05 pm

Takže tvůj style se mi celkem líbí Wink ale chtěl bych vidět tvůj walk v teplákách možná by to vypadalo lépe Smile) jinak bych zlepšil BEAT! Smile) jinak nice walk Wink + Zkus BG Tryout!
    Taschen
    Taschen
    newbie
    newbie

Male
    Kdo je nejlepší? : Entony, Ctiger, RaZor, sNEM, V.A Lokos
    Počet příspěvků : 22
    Registration date : 2011-10-25
    Rage :

Taschen ft.Justin Timberlake-Summer Love Empty Re: Taschen ft.Justin Timberlake-Summer Love

Post by Taschen Mon Jan 07, 2013 8:16 pm

díky:)...jinak tady je video před tím než jsem skončil:) https://www.youtube.com/watch?v=54IagDrFmCw
    InsertCWG
    InsertCWG
    GetGooer
    GetGooer

Male
    Kdo je nejlepší? : Methodic,Element,Neker,Cardík
    Počet příspěvků : 83
    Registration date : 2012-04-24
    Rage :

Post by InsertCWG Mon Jan 07, 2013 10:00 pm

Pěkný..
    Na BG podle mě uplně dostačujcí..Smile
    Hadius.cz
    Hadius.cz
    newbie
    newbie

Male
    note : Čegoo
    Kdo je nejlepší? : Piňka a Nepík :D
    Počet příspěvků : 38
    Registration date : 2011-08-16
    Rage :

Post by Hadius.cz Sat Feb 02, 2013 8:35 pm

Kámo, konečně první kvalitní video za dnešní den co sem na CWG zkoukl Smile
    Malinko to ještě dopiluj... hlavně dotahovat kroky Smile a mužeš si dělat BG santa

Sponsored content

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 01, 2024 3:43 am