CWALK.GETGOO.NET

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
CWALK.GETGOO.NET

OFICIÁLNÍ ČESKO-SLOVENSKÁ C-WALK KOMUNITA

4 posters

někdo kdo by editnul? :) + rady do ig? :)

[majky]
    [majky]
    GetGooer
    GetGooer

Male
    jsem : jiný
    Počet příspěvků : 97
    Registration date : 2011-01-09
    Rage :
    někdo kdo by editnul? :) + rady do ig? :) Left_bar_bleue0 / 30 / 3někdo kdo by editnul? :) + rady do ig? :) Right_bar_bleue

někdo kdo by editnul? :) + rady do ig? :) Empty někdo kdo by editnul? :) + rady do ig? :)

Post by [majky] Thu Jan 03, 2013 3:40 pm

tak je tu po dlouhé době další vidko ode mě tak komentujte a vyblbněte se Smile Very Happy děkuju Smile
    PS: play in HD Smile
    AnAn
    AnAn
    newbie
    newbie

Male
    Kdo je nejlepší? : ehm... asi Viet jr
    jsem : čech (vietnamec)
    Počet příspěvků : 8
    Registration date : 2011-01-09
    Rage :
    někdo kdo by editnul? :) + rady do ig? :) Left_bar_bleue0 / 30 / 3někdo kdo by editnul? :) + rady do ig? :) Right_bar_bleue

někdo kdo by editnul? :) + rady do ig? :) Empty Re: někdo kdo by editnul? :) + rady do ig? :)

Post by AnAn Fri Jan 04, 2013 6:55 pm

máš strašně málo variaci ... použiváš jenom pravou myslím :DDD ...neznáš všechny základy :/ ( a skus vzít lehči Boty ...) na tyhle se nedá walkovat ... ( májí těžké podražky ) pííííís Wink
    Kovky
    Kovky
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    note : mám svůj style.
    Kdo je nejlepší? : TY!!!!!!
    jsem : čech
    Počet příspěvků : 182
    Registration date : 2010-12-28
    Rage :
    někdo kdo by editnul? :) + rady do ig? :) Left_bar_bleue2 / 32 / 3někdo kdo by editnul? :) + rady do ig? :) Right_bar_bleue

někdo kdo by editnul? :) + rady do ig? :) Empty Re: někdo kdo by editnul? :) + rady do ig? :)

Post by Kovky Fri Jan 04, 2013 7:30 pm

ma pravdu kolega nademnou Smile maš malo variacu a použivaš pravou nohu zkus pridat new variace a variace na levou nohou a neakej ten power move Gl do treningu Kovky
    Nesty
    Nesty
    Admin
    Admin

Male
    note : no more
    Kdo je nejlepší? : HIGHCXWVRD$ a SISINA
    jsem : čech
    Počet příspěvků : 553
    Registration date : 2011-04-22
    Rage :

Post by Nesty Sat Jan 05, 2013 3:39 pm

přidej kroky, walkuj ať si vywalkuješ flow a styl, pak ig )

Sponsored content

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 01, 2024 1:33 am