CWALK.GETGOO.NET

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
CWALK.GETGOO.NET

OFICIÁLNÍ ČESKO-SLOVENSKÁ C-WALK KOMUNITA

3 posters

HaVLy- Rady do IG ? :) Snad někdo něco napíše :)

HaVLy
    HaVLy
    GetGooer
    GetGooer

Male
    Kdo je nejlepší? : Moorek, ERGONY, entony...
    jsem : čech
    Počet příspěvků : 53
    Registration date : 2012-05-03
    Rage :
    HaVLy- Rady do IG  ? :) Snad někdo něco napíše :) Left_bar_bleue0 / 30 / 3HaVLy- Rady do IG  ? :) Snad někdo něco napíše :) Right_bar_bleue

HaVLy- Rady do IG  ? :) Snad někdo něco napíše :) Empty HaVLy- Rady do IG ? :) Snad někdo něco napíše :)

Post by HaVLy Sat Dec 22, 2012 9:42 pm

Biisley
    Biisley
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    note : UKW Powa !
    Kdo je nejlepší? : GOGINA
    Počet příspěvků : 239
    Registration date : 2010-11-19
    Rage :
    HaVLy- Rady do IG  ? :) Snad někdo něco napíše :) Left_bar_bleue0 / 30 / 3HaVLy- Rady do IG  ? :) Snad někdo něco napíše :) Right_bar_bleue

HaVLy- Rady do IG  ? :) Snad někdo něco napíše :) Empty Re: HaVLy- Rady do IG ? :) Snad někdo něco napíše :)

Post by Biisley Sun Dec 23, 2012 1:14 pm

beat, trochu taky flow, mas uplne strasne malo variaci, pri walkovani pouzivas jenom jednu nohu atp. hodne zamakej ale moc uz ti nechybi, jen ty variace a s tim souvisejici repeat. GL to training
    HaVLy
    HaVLy
    GetGooer
    GetGooer

Male
    Kdo je nejlepší? : Moorek, ERGONY, entony...
    Počet příspěvků : 53
    Registration date : 2012-05-03
    Rage :

HaVLy- Rady do IG  ? :) Snad někdo něco napíše :) Empty Re: HaVLy- Rady do IG ? :) Snad někdo něco napíše :)

Post by HaVLy Sun Dec 23, 2012 2:57 pm

Okey Díky Smile)
    Kovky
    Kovky
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    note : mám svůj style.
    Kdo je nejlepší? : TY!!!!!!
    Počet příspěvků : 182
    Registration date : 2010-12-28
    Rage :
    HaVLy- Rady do IG  ? :) Snad někdo něco napíše :) Left_bar_bleue2 / 32 / 3HaVLy- Rady do IG  ? :) Snad někdo něco napíše :) Right_bar_bleue

Post by Kovky Sun Dec 23, 2012 9:33 pm

dobry video Smile za chvili zkus IG Smile a chce to neaky novy variace spiš jsi vymyslet neaky vlastni jinak Gl Wink

Sponsored content

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 01, 2024 1:20 am