CWALK.GETGOO.NET

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
CWALK.GETGOO.NET

OFICIÁLNÍ ČESKO-SLOVENSKÁ C-WALK KOMUNITA

2 posters

Snažil som sa vojsť do toho beatu ...:D (Vaše názory ?)

Perrry
    newbie
    newbie

Male
    Kdo je nejlepší? : Karfa , Entony , Ctiger , Xtream , VA Lokos, ya-shigo ....
    jsem : slovák
    Počet příspěvků : 4
    Registration date : 2012-08-08
    Rage :
    Snažil som sa vojsť do toho beatu ...:D  (Vaše názory ?) Left_bar_bleue0 / 30 / 3Snažil som sa vojsť do toho beatu ...:D  (Vaše názory ?) Right_bar_bleue

Snažil som sa vojsť do toho beatu ...:D  (Vaše názory ?) Empty Snažil som sa vojsť do toho beatu ...:D (Vaše názory ?)

Post by Perrry Wed Dec 19, 2012 4:02 pm

Nautilus
    Nautilus
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    note : Snažím se....
    Kdo je nejlepší? : Karfa, Moorek, a všichni ostatní s P11 (Project 11)--Z ciziny Olrickx
    jsem : čech
    Počet příspěvků : 123
    Registration date : 2011-11-20
    Rage :
    Snažil som sa vojsť do toho beatu ...:D  (Vaše názory ?) Left_bar_bleue0 / 30 / 3Snažil som sa vojsť do toho beatu ...:D  (Vaše názory ?) Right_bar_bleue

Snažil som sa vojsť do toho beatu ...:D  (Vaše názory ?) Empty Re: Snažil som sa vojsť do toho beatu ...:D (Vaše názory ?)

Post by Nautilus Wed Dec 19, 2012 6:24 pm

no hele beat byl dobrej ale vypadával ti )) ... měl si dost repeat takže skus přidat variace .. jinak styl luxusní Smile) mě se to hodně líbilo )) ... akorát si byl hodně zbrklej skus se uvolnit a užívat si to ))

Similar topics

-

Current date/time is Fri Nov 01, 2024 1:26 am