CWALK.GETGOO.NET

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
CWALK.GETGOO.NET

OFICIÁLNÍ ČESKO-SLOVENSKÁ C-WALK KOMUNITA

4 posters

Dalsi pokus o AG a ted cesky trebovy ! vote:NO

Joker!
    Joker!
    Special group
    Special group

Male
    jsem : čech
    Počet příspěvků : 381
    Registration date : 2010-09-05
    Rage :
    Dalsi pokus o AG a ted cesky trebovy ! vote:NO Left_bar_bleue0 / 30 / 3Dalsi pokus o AG a ted cesky trebovy ! vote:NO Right_bar_bleue

Dalsi pokus o AG a ted cesky trebovy ! vote:NO Empty Dalsi pokus o AG a ted cesky trebovy ! vote:NO

Post by Joker! Sun Nov 25, 2012 11:45 am

reknete mi chyby co sem mel a co zlepsit do AG jen abych vedel co konkretne Very Happy
    JobTime420
    JobTime420
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    Kdo je nejlepší? : Každý zkuřéný Walkér xD
    Počet příspěvků : 428
    Registration date : 2009-09-05
    Rage :
    Dalsi pokus o AG a ted cesky trebovy ! vote:NO Left_bar_bleue0 / 30 / 3Dalsi pokus o AG a ted cesky trebovy ! vote:NO Right_bar_bleue

Dalsi pokus o AG a ted cesky trebovy ! vote:NO Empty Re: Dalsi pokus o AG a ted cesky trebovy ! vote:NO

Post by JobTime420 Sun Nov 25, 2012 5:04 pm

Koukam že mame podobnej problem a to je v zasobě V-variacich a tím se tvoří repeat některých nepřehlednutelných kroků. Jinak stylem,flow a beatem maš pro mě ag Smile můj nazor jak to vidim možna se pletu Very Happy tež už se cwalku moc nevěnuji jak kdysi na to abych tu mohl někoho hodnotit a ponaučovat:)
    Joker!
    Joker!
    Special group
    Special group

Male
    Rage :

Dalsi pokus o AG a ted cesky trebovy ! vote:NO Empty Re: Dalsi pokus o AG a ted cesky trebovy ! vote:NO

Post by Joker! Mon Nov 26, 2012 11:09 pm

diky diky Smile .... naky dalsi komenty pls ? vase nazory si rad vyslechnu klidne i od cadetu jen povidejte a nebojte se Smile
    Delete
    Delete
    asshole
    asshole

Male
    note : Smrdí mi prdel :*
    Kdo je nejlepší? : Youngun, SHONE a hlavně Scrappy to je největší mazák..!!! :) :)
    Počet příspěvků : 1338
    Registration date : 2010-08-11
    Rage :

Post by Delete Tue Nov 27, 2012 11:27 am

Já už jsem ti to řekl několikrát, protože ty si se seknul přímo na hranici skoro na AG a za tu dobu jsi furt na stejným ale to víš už jsem ti to říkal mnohokrát Smile Chce to něco Awesome aby
    si ho dostal nák ohromit pořádně něčím Smile

A jinak koukni co máš v poli note Very Happy a neděkuj Very Happy Very Happy
    Tecilla
    Tecilla
    CWG Helper
    CWG Helper

Male
    Počet příspěvků : 478
    Registration date : 2010-11-25
    Rage :

Post by Tecilla Tue Nov 27, 2012 11:49 am

na videu to vypada lip ale proste ty variace no :/ ale jednou to das ja to vim a rad ti v tom uspesnym tryoutu votnu ANO! Very Happy
    Joker!
    Joker!
    Special group
    Special group

Male
    Rage :

Post by Joker! Tue Nov 27, 2012 5:33 pm

jojo to vim Very Happy no nic nekdy ho treba dostnu Very Happy
    Delete ty ses curak Very Happy
    thx vsem Smile

Sponsored content

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 01, 2024 5:23 am