Age : 27 note : Chceš být správný walker? Žij walkem a budeš jeden z nás. :) Kdo je nejlepší? : Pewyne, Entony, Ducan, element, Joker jsem : čech Počet příspěvků : 165 Registration date : 2011-10-16 Rage :
Age : 32 note : I want to be the best!! ;DD Kdo je nejlepší? : Nejlepší je ten, kdo se snaží a dělá to od srdce.. ;) jsem : čech (vietnamec) Počet příspěvků : 783 Registration date : 2009-01-11 Rage :
Nj byl to pěkný den, který se vyvedl, ačkoliv nebylo tolik lidí dle našich představ ale jinak musím všechny pochválit vážně jste zajeli dobře a byla to pecka s váma zas natáčet
Age : 27 note : Chceš být správný walker? Žij walkem a budeš jeden z nás. :) Kdo je nejlepší? : Pewyne, Entony, Ducan, element, Joker jsem : čech Počet příspěvků : 165 Registration date : 2011-10-16 Rage :
ady jedes furt kvalitne na to pred jakou dlouhou dobou sem te videl walkovat jinac vsichni ste zajeli kvalitne libilo se mi to vubec sem se utoho nenudil
Age : 30 note : Nula zůstane nulou na každym místě !!! Kdo je nejlepší? : YounGun, Kala, sNEM, Seven jsem : čech Počet příspěvků : 371 Registration date : 2009-11-06 Rage :
[LNF]JaMMaL wrote:ady jedes furt kvalitne na to pred jakou dlouhou dobou sem te videl walkovat jinac vsichni ste zajeli kvalitne libilo se mi to vubec sem se utoho nenudil
cwalk sem zacal pred 3 a neco rokama z toho sem skoro 2 roky newalkoval zase si rozjedu pecky uz sem moh bejt na jiny urovni uplne tvl a dik cenim si toho ze me jeste nekdo zna
Age : 31 note : Smrdí mi prdel :* Kdo je nejlepší? : Youngun, SHONE a hlavně Scrappy to je největší mazák..!!! :) :) jsem : čech Počet příspěvků : 1338 Registration date : 2010-08-11 Rage :