CWALK.GETGOO.NET

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
CWALK.GETGOO.NET

OFICIÁLNÍ ČESKO-SLOVENSKÁ C-WALK KOMUNITA

3 posters

Still Standing POPROSIM KOMENTARE

GetsO
    GetsO
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    note : IG budem mat tusim asi za mesiac :D :D
    Kdo je nejlepší? : V.A. Lokos
    jsem : slovák
    Počet příspěvků : 295
    Registration date : 2009-02-15
    Rage :
    Still Standing POPROSIM KOMENTARE Left_bar_bleue0 / 30 / 3Still Standing POPROSIM KOMENTARE Right_bar_bleue

Still Standing POPROSIM KOMENTARE Empty Still Standing POPROSIM KOMENTARE

Post by GetsO Tue Oct 30, 2012 6:43 pm

GetsO
    GetsO
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    Rage :
    Still Standing POPROSIM KOMENTARE Left_bar_bleue0 / 30 / 3Still Standing POPROSIM KOMENTARE Right_bar_bleue

Still Standing POPROSIM KOMENTARE Empty Re: Still Standing POPROSIM KOMENTARE

Post by GetsO Fri Nov 02, 2012 7:57 am

takže seriem tu na vaše forum ,,, za 2 dni nevie nikto okomentovať toto video ? ... čaute nemá to tu udúcnosť ani cenu ! ....
    Nautilus
    Nautilus
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    note : Snažím se....
    Kdo je nejlepší? : Karfa, Moorek, a všichni ostatní s P11 (Project 11)--Z ciziny Olrickx
    jsem : čech
    Počet příspěvků : 123
    Registration date : 2011-11-20
    Rage :

Post by Nautilus Sat Nov 03, 2012 9:17 pm

já ti to teda komentuju Razz .. mě se to líbilo ... až na to že máš repeat .. jednu variaci tam opakuješ hodně ... skus nějaký přidat.. beat .. byl dobrej akorát občas ti vypadl ... skus ještě dopilovat ... na IG to ještě není ... ale trénuj a bude Smile) ... nejvíc mě tam sere ten repeat

Peace a GL Smile)
    KL.Rendys
    KL.Rendys
    newbie
    newbie

Kdo je nejlepší? : Methodic , Xtream , Moorek , Entony , Ryeez , Neker <3 <3
    jsem : čech
    Počet příspěvků : 47
    Registration date : 2012-10-14
    Rage :

Post by KL.Rendys Sun Nov 04, 2012 8:17 am

Takžee vídko .. povedený .. Beat fajnej. Jak píše Nautilus ta variace opakovanáá
    Do IG jeste zamakej ..
    Peace
    GetsO
    GetsO
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    Rage :

Post by GetsO Sun Nov 11, 2012 12:04 am

dakujem že aspon 2 vedia okomentovať.... a kto povedal že chcem ig ? Very Happy Very Happy Very Happy ale diky .. Smile Další ? ..

Sponsored content

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 01, 2024 1:26 am