CWALK.GETGOO.NET

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
CWALK.GETGOO.NET

OFICIÁLNÍ ČESKO-SLOVENSKÁ C-WALK KOMUNITA

2 posters

Nautilus :)) koukni .. nic moc .. jen tak z nudy :P

Nautilus
    Nautilus
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    note : Snažím se....
    Kdo je nejlepší? : Karfa, Moorek, a všichni ostatní s P11 (Project 11)--Z ciziny Olrickx
    jsem : čech
    Počet příspěvků : 123
    Registration date : 2011-11-20
    Rage :
    Nautilus :)) koukni .. nic moc .. jen tak z nudy :P Left_bar_bleue0 / 30 / 3Nautilus :)) koukni .. nic moc .. jen tak z nudy :P Right_bar_bleue

Nautilus :)) koukni .. nic moc .. jen tak z nudy :P Empty Nautilus :)) koukni .. nic moc .. jen tak z nudy :P

Post by Nautilus Mon Oct 15, 2012 6:49 pm

Vím nic moc .. beat posunutej ... a nic moc powermovy .. komu se chce nech koment Smile) díky Very Happy
    ChaoZ
    newbie
    newbie

Male
    Počet příspěvků : 13
    Registration date : 2012-06-26
    Rage :
    Nautilus :)) koukni .. nic moc .. jen tak z nudy :P Left_bar_bleue0 / 30 / 3Nautilus :)) koukni .. nic moc .. jen tak z nudy :P Right_bar_bleue

Nautilus :)) koukni .. nic moc .. jen tak z nudy :P Empty Re: Nautilus :)) koukni .. nic moc .. jen tak z nudy :P

Post by ChaoZ Mon Oct 15, 2012 7:19 pm

Zachvilku udělej Ig Wink) je to pěkný Smile jen dopiluj variace Smile a davej pozor na beat Smile
    Nautilus
    Nautilus
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    note : Snažím se....
    Kdo je nejlepší? : Karfa, Moorek, a všichni ostatní s P11 (Project 11)--Z ciziny Olrickx
    Počet příspěvků : 123
    Registration date : 2011-11-20
    Rage :

Nautilus :)) koukni .. nic moc .. jen tak z nudy :P Empty Re: Nautilus :)) koukni .. nic moc .. jen tak z nudy :P

Post by Nautilus Wed Oct 17, 2012 6:22 pm

ten beat posunulo ytb !!!!! Very Happy já za to nemužu .. dávál sem to tam 3x Smile) ale dík za koment :'))

Sponsored content

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 01, 2024 1:29 am