CWALK.GETGOO.NET

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
CWALK.GETGOO.NET

OFICIÁLNÍ ČESKO-SLOVENSKÁ C-WALK KOMUNITA

5 posters

Mam zkusit natočit IG nebo se mám na to vysrat ... :/ asi to 2. (čti info)

SMITH 3
    SMITH 3
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    note : Seruuus :D
    Kdo je nejlepší? : Rhythm´s Pulse!!!
    jsem : čech
    Počet příspěvků : 143
    Registration date : 2012-06-26
    Rage :
    Mam zkusit natočit IG nebo se mám na to vysrat ... :/ asi to 2. (čti info) Left_bar_bleue1 / 31 / 3Mam zkusit natočit IG nebo se mám na to vysrat ... :/ asi to 2. (čti info) Right_bar_bleue

Mam zkusit natočit IG nebo se mám na to vysrat ... :/ asi to 2. (čti info) Empty Mam zkusit natočit IG nebo se mám na to vysrat ... :/ asi to 2. (čti info)

Post by SMITH 3 Mon Oct 08, 2012 6:34 pm

Toto vide už tu bylo.. v MIXTAPE ale já potřebuji poradit tak se nezlobte když to sem dám znova Smile
    Ještě jedno předem se omlouvám Smile. Peace Smith.
    T.H.C.LoLiS
    T.H.C.LoLiS
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    note : https://www.youtube.com/LolacekXD
    Kdo je nejlepší? : R.Smile !!
    Počet příspěvků : 127
    Registration date : 2011-10-06
    Rage :
    Mam zkusit natočit IG nebo se mám na to vysrat ... :/ asi to 2. (čti info) Left_bar_bleue1 / 31 / 3Mam zkusit natočit IG nebo se mám na to vysrat ... :/ asi to 2. (čti info) Right_bar_bleue

Mam zkusit natočit IG nebo se mám na to vysrat ... :/ asi to 2. (čti info) Empty Re: Mam zkusit natočit IG nebo se mám na to vysrat ... :/ asi to 2. (čti info)

Post by T.H.C.LoLiS Mon Oct 08, 2012 7:04 pm

kámo to by nešlo, strašnej repeat...,málo variací + douč se základní kroky třeba heeltoe jsem tam neviděl ani 1,nemáš jistotu v některých krokách,pořádmáš generic styl ikdyž už to trochu vypada tak zdání mate kámo nebudu ti lhát máš co pilovat tak 3 - 4 měsíce, neber si to osobně jen tě nechci krmili kecama typu" ty na to maš" a v IG pak EPIC FAILLLL..... dej tomu 3 - 4 měsíce a pak teprve po rádných tréningách ukaž že nato máš Wink
    RaR
    RaR
    Admin
    Admin

Male
    note : -_-
    Kdo je nejlepší? : Marie a Jana !
    Počet příspěvků : 1335
    Registration date : 2010-08-07
    Rage :
    Mam zkusit natočit IG nebo se mám na to vysrat ... :/ asi to 2. (čti info) Left_bar_bleue0 / 30 / 3Mam zkusit natočit IG nebo se mám na to vysrat ... :/ asi to 2. (čti info) Right_bar_bleue

Mam zkusit natočit IG nebo se mám na to vysrat ... :/ asi to 2. (čti info) Empty Re: Mam zkusit natočit IG nebo se mám na to vysrat ... :/ asi to 2. (čti info)

Post by RaR Mon Oct 08, 2012 7:16 pm

Ani v jednom aspektu walku nejsi na IG urovni takže máš pravdu .. vykašli se na to a radši tvrdě makej Wink
    Matthew aka Meťjů
    Matthew aka Meťjů
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    note : What the free? -.-
    Kdo je nejlepší? : Gala,Methodic,Pegwyne
    Počet příspěvků : 131
    Registration date : 2010-12-29
    Rage :
    Mam zkusit natočit IG nebo se mám na to vysrat ... :/ asi to 2. (čti info) Left_bar_bleue0 / 30 / 3Mam zkusit natočit IG nebo se mám na to vysrat ... :/ asi to 2. (čti info) Right_bar_bleue

Post by Matthew aka Meťjů Tue Oct 09, 2012 1:24 pm

for LoLis heeltoe jsem tam viděl
    Jinak jak íkal rapert... ale zkus natočit jedno video souvyslího walku a né takový sestříhaný kroky a ještě si tam měl repeat... Pak se odzvíš že an to IG nemáš xD
    *ANC*Herold
    *ANC*Herold
    čas pro veterána??
    čas pro veterána??

Male
    note : Užívej si Každý den Jako by byl Poslední
    Kdo je nejlepší? : podle mě nikdo každý je nejlepší Nečím nebo jeho styl je nečím originalním
    Počet příspěvků : 1564
    Registration date : 2009-07-02
    Rage :

Post by *ANC*Herold Tue Oct 09, 2012 2:17 pm

ted rozhodně ne Very Happy Ig .. asi bych řekl... chybí ti nějaký vlastní kroky si udělej neco co to na ně udělá dojem Smile nejsou dotažene kroky... ! takže dotahuj vše nikam nepospíchej editle je to pěkne ale to nestačí .. přidej . Heltoe heltoe combo, ale ten style sice není to on ale bvude dobrej me se to libi par variaci mas a me se liběj ale přidej .. !! ale walk to není špatnej ale celkem se opakuješ děláš krok moc dlouho a víc krát za sebou to omez a neco pridej vlastního
    SMITH 3
    SMITH 3
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    note : Seruuus :D
    Kdo je nejlepší? : Rhythm´s Pulse!!!
    Počet příspěvků : 143
    Registration date : 2012-06-26
    Rage :

Post by SMITH 3 Wed Oct 10, 2012 3:51 pm

diky vsem za rady tak do konce tejdne by tu melo byt novy videjko s teplackama :33 sorry za spam Smile

Sponsored content

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 01, 2024 1:22 am