CWALK.GETGOO.NET

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
CWALK.GETGOO.NET

OFICIÁLNÍ ČESKO-SLOVENSKÁ C-WALK KOMUNITA

3 posters

nové video..testing walk po delší době

Holly
    Holly
    newbie
    newbie

Male
    Kdo je nejlepší? : Ctiger, Karfa, Moorek
    jsem : čech
    Počet příspěvků : 10
    Registration date : 2011-08-01
    Rage :
    nové video..testing walk po delší době Left_bar_bleue0 / 30 / 3nové video..testing walk po delší době Right_bar_bleue

nové video..testing walk po delší době Empty nové video..testing walk po delší době

Post by Holly Sat Oct 06, 2012 8:18 pm

komenty,odběry..! Smile co zlepšit atd..
    Nesty
    Nesty
    Admin
    Admin

Male
    note : no more
    Kdo je nejlepší? : HIGHCXWVRD$ a SISINA
    Počet příspěvků : 553
    Registration date : 2011-04-22
    Rage :
    nové video..testing walk po delší době Left_bar_bleue0 / 30 / 3nové video..testing walk po delší době Right_bar_bleue

nové video..testing walk po delší době Empty Re: nové video..testing walk po delší době

Post by Nesty Sun Oct 07, 2012 9:37 am

dolaď flow , budeš mí hezkej styl , jinak celkem pěkný videko , a víc si pohraj s beatem ) gl nesty
    Holly
    Holly
    newbie
    newbie

Male
    Kdo je nejlepší? : Ctiger, Karfa, Moorek
    Počet příspěvků : 10
    Registration date : 2011-08-01
    Rage :

nové video..testing walk po delší době Empty Re: nové video..testing walk po delší době

Post by Holly Sun Oct 07, 2012 10:18 am

dík moc..! Smile
    Joker!
    Joker!
    Special group
    Special group

Male
    Počet příspěvků : 381
    Registration date : 2010-09-05
    Rage :

Post by Joker! Sun Oct 07, 2012 9:23 pm

co do IG? lepsi beat,baunce hrozne soupes kroky a zmirnit repec + pridat naky combo,variaci a hlavne trenuj at se vywalkujes pak to bude vypadat mnohem lip Smile

Sponsored content

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 01, 2024 1:32 am