CWALK.GETGOO.NET

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
CWALK.GETGOO.NET

OFICIÁLNÍ ČESKO-SLOVENSKÁ C-WALK KOMUNITA

4 posters

Cyox- Po něaké době nové vidko.. něaké komenty co zlepiš apod ? :))

Cyox
    Cyox
    newbie
    newbie

Male
    Kdo je nejlepší? : Každý kdo se snaží být v něčem dobrý a něco dokázat!
    jsem : čech
    Počet příspěvků : 32
    Registration date : 2012-01-17
    Rage :
    Cyox- Po něaké době nové vidko.. něaké komenty co zlepiš apod ? :))  Left_bar_bleue0 / 30 / 3Cyox- Po něaké době nové vidko.. něaké komenty co zlepiš apod ? :))  Right_bar_bleue

Cyox- Po něaké době nové vidko.. něaké komenty co zlepiš apod ? :))  Empty Cyox- Po něaké době nové vidko.. něaké komenty co zlepiš apod ? :))

Post by Cyox Tue Sep 18, 2012 6:25 pm

https://www.youtube.com/watch?v=cN8DAB_Qu4s&feature=youtu.be Budu rád za všechno hlavně by mě potěšil něakej koment co zlepšit nebo tak Smile)
    Entony
    Entony
    Special group
    Special group

Male
    note : Some people learn to dance...others are Born to ;)
    Kdo je nejlepší? : Crown Kingz, Crowners No.1, GoSu, Kala, Kuki, Gagong Pinoy..
    Počet příspěvků : 856
    Registration date : 2009-11-11
    Rage :
    Cyox- Po něaké době nové vidko.. něaké komenty co zlepiš apod ? :))  Left_bar_bleue0 / 30 / 3Cyox- Po něaké době nové vidko.. něaké komenty co zlepiš apod ? :))  Right_bar_bleue

Cyox- Po něaké době nové vidko.. něaké komenty co zlepiš apod ? :))  Empty Re: Cyox- Po něaké době nové vidko.. něaké komenty co zlepiš apod ? :))

Post by Entony Fri Sep 21, 2012 10:55 am

Zlepši písmo a techniku otáčení papírů Wink jinak to bylo OK.
    JessyCWG
    JessyCWG
    walkuju přez CWG
    walkuju přez CWG

Male
    note : C-walk is me life :))
    Kdo je nejlepší? : Entony,Xtream,S.A Nepo,Tecilla.
    Počet příspěvků : 153
    Registration date : 2011-01-17
    Rage :

Cyox- Po něaké době nové vidko.. něaké komenty co zlepiš apod ? :))  Empty Re: Cyox- Po něaké době nové vidko.. něaké komenty co zlepiš apod ? :))

Post by JessyCWG Thu Oct 04, 2012 8:55 pm

Přesně jak psal Entony zlepši písmo a otáčení papíru Wink (+začátek mě celkem nudil) a walk byl celkem OK! Wink ale GKL do tréningu Wink
    RaR
    RaR
    Admin
    Admin

Male
    note : -_-
    Kdo je nejlepší? : Marie a Jana !
    Počet příspěvků : 1335
    Registration date : 2010-08-07
    Rage :

Post by RaR Thu Oct 04, 2012 9:46 pm

Takový průměrný BG, některý variace zajímavý některý naopak dost nedopracovaný, to zpomalení tam vůbec být nemusel hlavně né v týhle části Smile
    Dopiluj tranzystions některý ty přechody byli dost krkolomný a zkus být mín křečovitej povol se v kolenou Smile GL
    Cyox
    Cyox
    newbie
    newbie

Male
    Kdo je nejlepší? : Každý kdo se snaží být v něčem dobrý a něco dokázat!
    Počet příspěvků : 32
    Registration date : 2012-01-17
    Rage :

Post by Cyox Fri Oct 05, 2012 8:52 pm

Děkuji všem za komenty =) vážím si jich a budu pracovat na tom co jste mi napsali Wink

Sponsored content

Post by Sponsored content

Similar topics

-

Current date/time is Fri Nov 01, 2024 1:30 am